Nyfödd



Idag föddes den här söta lilla tjejen! En till liten bebis i vänskaran! Härligt,, mysigt och fantastiskt! Kika in hos den nyblivna och stolta trebarnsmamman där jag lånat bilden vet ja :) http://www.skolgatan6.blogspot.com/ Grattis!!!


Ååå när jag ser små söta bebisar blir jag så otroligt sugen på en till liten.. jag känner mej verkligen inte klar inom den fronten om man någonsin kan känna sig klar men var sak har väl sin tid antar jag :) Nu är det plugg i 1.5 år till och sen jobba som gäller :) och efter det får man se vad för steg i livet som gäller just då! Men min längtan av fler barn kan göra ont i mej,, speciellt när man ser de små liven och jag skulle verkligen vilja föda barn igen,, för det är det häftigaste jag har varit med om! Man är ju två i förhållandet vilket kanske är tur ibland.. annars kan jag lova att vi hade haft ett eget fotbollslag här hemma :) 

Det är tur att vännerna skaffar barn så att jag kan snosa på dem <3  

Kommentarer
Postat av: Kikan

Åh en sådan liten snutt!!! Ja de är allt bra goa de där små :) Kram Kikan

2010-04-07 @ 21:37:15
URL: http://hemmahoskikan.blogg.se/
Postat av: Emma

Åhhh, så mysigt, vad roligt att få se den lilla, måste genast kika in och titta närmare!



Vet inte om jag heller kommer känna mig nöjd på barn:-), men nu får det iallafall räcka för oss ändå!

Vet bara att just nu NJUTER jag fullständigt av att få vara nära de små när de växer upp. Och att kunna finnas här hemma när de stora kommer från skolan. Längta efter undret det är att få föda barn kommer jag alltid att göra, det vet jag:-).

(Inte fick de andra kladda heller, men mycket är annorlunda nu när de är dubbelt av allt, jag har fått lov att prioritera om det mesta)



Kram, kram!

2010-04-07 @ 22:37:24
URL: http://fembarnsmamma-emma.blogspot.com
Postat av: Fotograf | Caroline Landin

Jag snosar ju på småttingarna på jobbet varje dag, det hjälper mig lite ;)



Kramis!!

2010-04-08 @ 10:09:09
URL: http://carolinelandin.wordpress.com
Postat av: Jessica

Tack,ni får gärna komma och snosa på vår sessa,jag känner mig helnöjd nu,mest pga av smärtan vid förlossningen,aj,aj! Men det är ju värt det och skönt när det är snabbt avklarat:-)

Kram

2010-04-08 @ 19:32:37
URL: http://www.skolgatan6.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0