Vänner är som...

""Vänner är som underkläder... de är nära! Bra vänner är som kondomer...de skyddar en! Bästa vänner är som Viagra... de håller en uppe när man är nere"" Hitta den här lilla versen på face book och tyckte den var lite rolig ;) Mest för att jag och en vän pratade om just vänner idag.. Många är ju sådana att de skriver att hör av dig om det är något, jag kan göra det och fixa det, säg till bara.... men det var som vi pratade om att det är där problemet kommer in... i alla fall för mig och jag tror att många är sådana.. jag frågar aldrig eller i alla fall väldigt sällan om hjälp... man får nästan säga till mig att nu är det så här eller nu gör jag det här åt dig för att jag ska släppa på mitt ja vad ska man kalla det, inte kontrollbehov, men jag hittar inget bra ord...

Vi pratade även om bloggar och face book och dylikt och hur lätt det är att skriva saker som jag tycker om dig, jag tycker si och så, att man är vänner och annat fast man egentligen inte känner varandra... det är både på gott och ont det här med cyber världen... jag tror inte att det är många som skulle säga till någon i verkliga livet att man tycker om den efter bara några veckor men i det skriftliga är det så lätt att få det ur sig, ja sån är jag i alla fall :) Jag har mycket lättare för att skriva om känslor än att säga det jag vill få fram.. Hur är du och vad tycker du?

*******************************************************************************************
Måste berätta... Igår när jag hämtat barnen så åkte vi till biblioteket och efter det gick vi och handlade.. det var en så härlig känsla!! Att äntligen orka handla och njuta av det tillsammans med mina tre söner <3 Jag blir alldeles varm i kroppen när Tripp Trapp och Trull går efter mig ut ur affären :) (He He jag tror inte att det är många föräldrar som verkligen tycker om att handla med sina barn men det gör jag, 99 gånger av 100 i alla fall)

<3 Mina älskade killar <3

Kommentarer
Postat av: Emilia

Det var ett bra citat tycker jag ;)



Man undrar lite ibland vad det är som gör att vissa vänner beter sig och agerar på ett eller annat sätt...



Jag fascineras också över hur vissa personer har förmågan att läsa av folk o se på dom precis vad dom behöver och vill.



Tycker också det är lättare att skiva vissa saker än att säga dom, men jag skriver inte saker jag inte menar (har väl hänt någon gång kanske, men absolut inte ofta). När man skriver har man chansen att skriva om o omformulera sig så det blir och låter precis som man vill. Säger man något är det lätt att det hoppar lite kråkor ur munnen ;)



Över lag tycker jag man borde bli bättre på att säga vad man tycker om någon direkt till den personen, men tror det är lite typsikt svenskt, man är rädd för hur folk reagerar!



Jag tycker om DIG vännen! <3

Stor kram!

2010-01-12 @ 21:38:30
URL: http://eemiliaas.blogspot.com/
Postat av: Marica

Ha Ha, när jag skrev inlägget satt jag och tänkte att det är nog typiskt svenskt men skrev det inte... men några minuter senare har du printat ner mina tankar.. ja jag blir lika imponerad varje gång, hur lika vi tänker :)

Vet du, jag tycker om dej oxå ska du veta och det vet du att jag gör :)

Kramar!!!



2010-01-12 @ 21:43:32
URL: http://maricaaberg.blogg.se/
Postat av: Marica

Ha Ha, när jag skrev inlägget satt jag och tänkte att det är nog typiskt svenskt men skrev det inte... men några minuter senare har du printat ner mina tankar.. ja jag blir lika imponerad varje gång, hur lika vi tänker :)

Vet du, jag tycker om dej oxå ska du veta och det vet du att jag gör :)

Kramar!!!



2010-01-12 @ 21:43:36
URL: http://maricaaberg.blogg.se/
Postat av: Emilia

Haha söta du :) jaa ibland är vi nog inne i varandras hjärnor o kikar lite, det gillar jag ;)



nu ska jag soooova, superduper trött!

Natti älskade vän!

2010-01-12 @ 21:52:18
URL: http://eemiliaas.blogspot.com/
Postat av: ylvisen

Jag kan inte prata om känslor men jag är bra på att skriva :)

Skönt att det gick bra att handla!



kram

2010-01-12 @ 22:19:30
URL: http://www.ylvisen.blogspot.com
Postat av: Maddo

Jag berättar mer än gärna för mina vänner att jag är glad över att träffa dem och tycker om dem. Det går i perioder iof. Men försöker komma ihåg att tacka för dagen och för trevligt sällskap och säga att jag hoppas det blir snart igen. Men bara till de som jag verkligen känner så med! Men skriva är betydligt lättare, håller med!

2010-01-12 @ 22:44:01
URL: http://blogg.dreammaddo.se
Postat av: Rebecca

Å vad kul det är att läsa att du känner dig bättre! Hurra hurra! Kram grannen

2010-01-13 @ 11:00:36
Postat av: Kristin

Ja, visst är det lättare att skriva ner sina känslor än att säga dem rätt ut, men jag ska verkligen försöka ge komplimanger mer. Ber heller aldrig om hjälp. DU har väl inte glömt bort er lilla tripp till ett hotell i vår. Vi tar gärna barnen och JAG MENAR DET. Inte pinsamt att be oss om hjälp, ni kan ta våra barn en annan gång. Vi hjälps åt. Så underbart att höra att din energi har återkommit och visst är det underbart att handla med barnen.

Kram

2010-01-13 @ 16:53:56
Postat av: Malin

Saknar dig vännen!!! Vart har du tagit vägen?!;)

Mobilen är tyst och inkorgen är ganska tom ;)

Kram!!!

2010-01-13 @ 22:04:53
URL: http://baldersvagen.blogg.se/
Postat av: Kristin

Saknar dig också. Hörde av Fredrik att du hade huvudvärk igår. Tänkter på dig. Kramar♥

2010-01-15 @ 11:26:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0