Julmarknad och kvällen

Imorse när jag och barnen vakn hade Fredrik redan åkt å lagat en bil så vi låg i sängen och läste böcker; Jacob håller på å knäcker läskoden!! Roligt! Det är mycket skriva, läsa och måla för han nu! Mer fart på de två små ;-) Gabriel är inne i en Emilperiod, han bor i sin Emilmysse och tittar på film efter film.. Filip han bara är och babblar på :-) Mys!!

Just nu är Eddie och Oliver här oxå, de är våra extra barn :-) Vi bor på samma gata och det är perfekt att hjälpas åt med barnen! Guld värt!!

Har städat en del idag.. och varit på julmarknad men det var inget att hänga i granen det inte! Shoppa lite på hem o hobby och sportaffären!

Sen ringde Martin och sa att han och Ida och mamma och Arne var hemma hos oss så då gick vi hem och fika, det var himla trevligt!!! Jag fick massage av Martin, han är grym på det!! Och Ida hon borsta Gabriels hår så nu är det lent och inga tover!!

Ska snart iväg och handla med Sofia och Jessica. Vi ska laga mat till våra män och barn ikväll så kommer de hit när maten är klar!! Ska bli himla kul att ses allihop!!

Imorgon väntas barnkalas för jacob och Erik&Axel!! Har fixat godispåsar idag,, 30 barn blir det nog!! Hoj vilket stoj"

Ska fixa lite här hemma nu å hålla utkik efter Sofia!!

Ha en mysig och trevlig lördagskväll allihop,, det ska jag ha! Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0