Tryckfel...

Publicerat den 2010-02-28 klockan 22:30:51
Allmänt
7 Kommentarer


TryckfelsNisse har varit i farten... och till på köpet på våra inbjudningar till bröllopet (så typiskt och tråkigt, sånt grämer mig!!!) men som tur är så känner vi ju alla som vi bjudit på bröllopet ;) så nu har jag messat ut den rätta mailadressen men skriver den här oxå för säkerhetsskull!!!

[email protected]     .se .se .se .se .se inget annat!!!



(google bild)
                                                        

100 dagar

Publicerat den 2010-02-25 klockan 18:21:02
Allmänt
9 Kommentarer


 
(google bild)


Idag är det exakt 100 dagar kvar tills jag blir fru Smedberg <3 

Känns som att vi ligger bra till med planering och dylikt.. finns ju massor man kan köpa och fixa med men allt har sin tid :) Inbjudningarna är utsända och svar har börjat droppa in!!

Kläder till Fredrik och barnen är nog det som står på tur.. Brudklänningen är inhandlad :)

Mycket att tänka på men roligt är det!!! 
                                                        

Lite gnäll...

Publicerat den 2010-02-23 klockan 20:42:38
Allmänt
11 Kommentarer


Måste få gnälla lite... Igår hade jag sprängande huvudvärk igen.. inget hjälpte.. det är hemskt, går inte att beskriva med ord!!! Igår och framförallt idag är jag dunderförkyld... snorar och näsan rinner och jag känner mig bara allmänt matt och slut i hela kroppen.. huvudvärken är kvar men inte sprängande som igår,, idag gör det "bara" ont... Jag vill bara få må bra.. ha ork och få vara glad och känna att jag är jag!!!

Ska börja min viktnedgång oxå.. men först måste ju kroppen vara med på det och alla baciller borta... Nu ska jag sova och hoppas på mer energi imorgon!!! Alvedon -check Snorpapper -check Halstabletter -check Trötthet -check


Natti Natti

  
(google bilder)
                                                        

Tävling i min smak

Publicerat den 2010-02-23 klockan 14:41:12
Allmänt
2 Kommentarer



Jag tävlar hos stilettklackarochbarnvagn om

ett presentkort värt 300kr från MinPluddeVutt


                                                        

SNÖ!!!

Publicerat den 2010-02-20 klockan 15:21:54
Allmänt
9 Kommentarer


Perfekt med en granne som bloggar och tar väldigt fina kort så att jag kan låna bilderna till min blogg och visa upp vårat hus och all oändlig snö som vi har lyckats få :) Bilderna har jag lånat av: http://malinesdag.blogspot.com/

Helt otroligt hur mycket snö det kan komma ner allså... jag tycker inte att det gör nåt att det snöar men när det är så mycket att man knappt kan gå ut eller köra bil så är det sådär kul... men min snälla lillebror och hans Ida ska i alla fall trotsa vädret ikväll och komma och vara barnvakt åt våra barn så att jag och mannen i mitt liv kan bada utomhusbalja med våra vänner!! Ska bli trevligt!!!
                                                        

Blått färgtema

Publicerat den 2010-02-20 klockan 12:44:26
Allmänt
2 Kommentarer




http://hemmahoskikan.blogg.se/index.html Tack snälla Kikkan för att du gjorde ett collage med blått färgtema :) Härligt Härligt!! Om jag längtar? Jaaa!!! 
                                                        

Mumms

Publicerat den 2010-02-19 klockan 22:53:44
Allmänt
3 Kommentarer


 

Lokavatten med smak av päron & krusbär... mumms mumms vad gott!!! Längtar till varma sommardagar :) Men snö och riktig vinter är ju mysigt på sitt sätt.. speciellt när man få sitta inne ;) Men idag har vi haft en heldag i Stenkällegården med slalom och bobåkning och bob uppdragning för mej och Emilia som var med!! Mysdag med familjen och Emilia.. toppendag med andra ord!!!
                                                        

Drömklänning?

Publicerat den 2010-02-18 klockan 19:57:22
Allmänt
5 Kommentarer


Klicka för att se nästa bild 

Hittade en så fin klänning på blocket men sen vips så var den borta... hååå ibland har man otur eller så är det som en vän sa att det var inte min klänning helt enkelt.. men ååå jag gilla den ju!!!
                                                        

Klänning

Publicerat den 2010-02-17 klockan 20:49:04
Allmänt
8 Kommentarer


Bröllopsklänningar är det enda som snurrar runt i mitt huvude...

Brudklänning     Brudklänning    

  


aspera1453.bmp Fast vit/ivory såklart


Vet att det bästa är att prova sig fram.. så det är vad jag måste ta tag i här näst!!!

Någon som har någor förslag? Vad passar jag i? Vad passar jag inte i?

                                                        

VG :)

Publicerat den 2010-02-15 klockan 18:20:09
Allmänt
12 Kommentarer


Ytterligare ett kursbetyg inmatat på studentcentralen och jag blev lika fylld av energi den här gången.. VG igen!! Åååå ni förstår inte hur glad, lycklig och tacksam jag är!!! Det känns underbart.. tjoohoooo!!! Den här gången var det barns utveckling!! Än en gång har tid och energi belönats!!

För er som inte läser på högskolan så kan jag berätta att man kan bli underkänd, få godkänt och välgodkänd.. På gymnasiet kan man ju även få mycket välgodkänd men inte på högskolan så högsta betyg man kan få är välgodkänd :) Där av min lycka :) Första betyget då jag fick vg var jag sååå glad och ringde mamma och berätta.. jaha svara hon kan man inte få mycket välgodkänd? Näää man kan ju inte det :)

Har varit trött idag och haft huvudvärk (den har varit så mycket bättre i nån vecka nu till och med dagar då jag inte haft huvudvärk) men idag så finns den där och jag har gäspat en miljon gånger... men nu har jag ny energi påfylld igen,, hi hi så här skulle man alltid ha det!!!
                                                        

Alla hjärtansdag!!!

Publicerat den 2010-02-14 klockan 18:33:42
Allmänt
3 Kommentarer


 (google bild)

KRAM till er alla underbara läsare på alla hjärtansdag <3

Imorse fick vi hjärtansmörgåsar till frukost och senare fick jag en röd ros,, tack min älskade älskling!!! Du och våra barn är det absolut bästa som har hänt mig!!!
                                                        

High school musical

Publicerat den 2010-02-12 klockan 22:56:02
Allmänt
9 Kommentarer



(google bild)

Ikväll har jag och min söta systerdotter Sandra haft tjejmyskväll,, vi har varit och tittat på high school musical :) Det var en överraskning från mig så hon visste inte att jag skulle hämta henne och hon hade ingen aning om vad vi skulle göra men glad blev hon!! Mysigt med moster och Sandra tid!!

Hon sover över hos oss inatt så imorgon blir det kusinmys hela dagen!!! Bäst att sova nu,, natti <3
                                                        

Aftonbladet

Publicerat den 2010-02-11 klockan 17:20:31
Allmänt
3 Kommentarer


 


Blev tipsad om att Aftonbladet hade en bröllopsbilaga idag så den var jag ju tvungen att köpa :) Det är så mycket bröllopstankar och fix kring det som snurrar runt i mitt huvude.. Har ni tips på vad som helst får ni gärna kommentera om det!!! Mycket är som sagt färdigplanerat i mitt huvude men små som stora tips mottages tacksamt!!


                                                        

Energin påfylld

Publicerat den 2010-02-09 klockan 16:57:16
Allmänt
14 Kommentarer


Nu när jag kom hem från skolan kände jag mej trött och slut på energi.. det är mycket att plugga och fixa med.. men fick tillbaka två uppgifter idag som var godkända vilket gjorde att det känns skönt att man kan lämna ytterligare en kurs bakom sig.. och så väntade vi på betyg från en annan kurs och jag såg på face book att betyget var utlagt (det är alltid lika nervöst att hämta uppgifter och läsa betyget) men jag blev sååå glad och energin fylldes på till max.. VG!!! Den här terminen hade jag verkligen inga förväntningar på något utan har känt att jag gör så gott jag kan och nöjer mig med G men jag kan inte annat än att erkänna att ett till VG ger kredit för hur mycket tid jag faktiskt lägger ner på mina studier! Dock så kan jag lika gärna få ett G som ett VG, det vet jag aldrig förrns jag kollar betyget som sagt!! Det jag menar är att jag gör så gott jag kan på uppgifterna och sen är det upp till lärarna att avgöra vilket betyg jag ska ha!

Nu ska jag läsa en bröllopsbok som jag fick låna av min klasskamrat idag,, tack!! Jättehärlig bok med fina bilder
 

Har kikat på vigselring.. vet i huvudet hur jag vill att den ska se ut men har inte funnit den i verkligheten än men i affären sa hon att det fixar dem :) HeHe.. aaa är bara att se glad ut och betala tänkte jag...



                                                        

Önskar!

Publicerat den 2010-02-08 klockan 13:47:05
Allmänt
2 Kommentarer


”Jag tävlar om en Canvas-tavla i storlek 20×30 cm från Önskefoto hos Carolina – var med och tävla du också

Ååå jag hoppas hoppas hoppas!!!

                                                        

Dagens namn:

          Marica.
En 28 årig 3barnsmamma från Hjo som älskar sina småttingar Jacob, Gabriel och Filip och sin underbara sambo Fredrik. Hon tycker mycket om att umgås med min underbara familj och vänner, läsa böcker eller fördriva tiden på nätet. Mycket tid går även åt till studier då hon läser till lärare.

,, Läsare:
Totalt:
Månad:
Idag:
Online: