Morsdag

Publicerat den 2010-05-30 klockan 10:04:28
Allmänt
3 Kommentarer




Perfekt start på morsdag.. jag fick sovmorgon till halv 9 UNDERBART!! och när Jacob kom ner så kom han med ett finfint hjärta som han gjort i skolan!! I har han målat spindlar för att reta sin mamma liiite eftersom jag inte tycker om spindlar.. hi hi men är ju ändå en så gullig tanke.. Bättre morsdagspresent kunde jag inte fått!!!

KRAM till alla mammor på våran dag idag!!!
                                                        

Svensexa

Publicerat den 2010-05-29 klockan 22:55:22
Allmänt
2 Kommentarer




Min blivande man blir svensexad :) Enligt fru Kraft är han utklädd till Greger i nilecity :) Inte min typ av humor men absolut Fredriks så det passar säkert bra,, jag har noll koll he he!!

 Lika som bär??? :)


Jag och barnen har haft en underbart mysig kväll hemma hos Lena med familj (inte Anders då som är med Fredrik och grabbarna) Imorgon lämnar vi mannen här hemma (känns som att han kommer uppskatta det ;) ) och beger oss in till Skövde för att titta på klassfotboll och äta söndagsmiddag hos mammsen.. mumms mumms!!!

NattiNatti!!!
                                                        

Bättre väder?

Publicerat den 2010-05-29 klockan 16:09:39
Allmänt
4 Kommentarer


Idag ca kl 15:40 öste regent ner och det haglade,, kan tänka mej att vi om exakt en vecka  kommer ut från kyrkan då.. men jag hoppas hoppas innerligt att vädret spelar oss ett spratt den här helgen och visar sin bästa sida nästa vecka :)

Har storstädat hela huset idag och bytt sängkläder och sånt där som inte kommer hinnas i veckan eller som jag ens vill tänka på nästa helg ;)

Fredrik verkar ha det bra på sin svensexa.. ryktet säger att han får vätska i sig i alla fall.. he he.. Fick en syngg bild på honom (tyvärr är det min gamla mobil så den är inte så bra) men han såg ut att ha vääldigt fina kläder.. not :) Hi Hi ja jag hoppas i alla fall att han har en kul dag!!!

Nu ska jag plugga lite innan det blir lördagsmys för mej och barnen och Lena och Tuvisen :)

Ni som gift er,, är det nåt speciellt man ska tänka på under bröllopsdagen? Tips mottages tacksamt!

Min dator är helt knepig idag.. Internet funkar inte och massa annat.. tur att inte min blivande man är hemma så jag kan låna hans!!!
                                                        

Om en vecka...

Publicerat den 2010-05-29 klockan 11:53:17
Allmänt
1 Kommentarer


Om en vecka är det den stora dagen!! Hämtade ringarna i veckan och jag är såå nöjd!! Gabriel har nedräkning och berättade imorse att det är sju dagar kvar till vårt bröllop.. det är ju hela familjen som ska gifta oss ;) grabbarna ser verkligen emot det!!

Idag är min blivande man iväg på sin svensexa.. spännande och jag hoppas att han får en lika rolig dag som mina tjejor gjorde för mig :)
Den dagen lever jag fortfarande på!!


(googlebild)
                                                        

Bokstäver är kul

Publicerat den 2010-05-29 klockan 11:39:20
Allmänt
0 Kommentarer


fxxffffffffffffffffffffffffffffffffffffffghhj-

ffffffffpiii871gggpgabriel

"Jag har skrivit mamma, Gabriel, Jacob, Filip och pappa"

Filip 3.5 år :)
                                                        

10 dagar kvar

Publicerat den 2010-05-26 klockan 19:37:35
Allmänt
3 Kommentarer


Mycket Mycket Mycket.. 10 dagar kvar och det är så himla mycket i mitt huvude just nu.. jobbar hela veckan,, måste plugga (inlämning på onsdag) och bröllopsbestyr... Allt löser sig jag vet ju det men kontrollfreak som jag är så gillar jag när allt fixar sig från första stund och bara löper på men nje så är det dessvärre inte... Nu är i alla fall min lista påfylld med småsaker som jag kommit på under dagarna,,


Vissa dagar känner jag att nää vi skulle åkt iväg och gift oss utomlands på en sandstrand men samtidigt vill jag ju ha det här stora fina kyrkbröllopet med fest med våra familjer och närmaste vänner efteråt.. jag vet ju att det kommer bli helt fantastiskt roligt och underbart men jag blir less när folk tycker en massa saker och hit och dit -ja jag vet strunt i vad alla andra tycker och tänker men jag är tyvärr inte sådan men nu gäller det att blicka framåt.. närmar sig :)

                                                        

Skola o Fotboll

Publicerat den 2010-05-23 klockan 16:31:53
Allmänt
7 Kommentarer


Ja det finns faktiskt ett liv utanför bröllopsvärlden... Även om jag trivs väldigt bra i den världen ((13 dagar kvar))

Skolan.. Högskolan.. Arbeten.. Examinationsupggifter.. jag har inga problem att skriva - det är min starka sida här i världen men jag har svårt för att hålla mig på ca.5-6 sidor som arbetena ska vara på.. Det är ju omöjligt ju... Ett arbete är klart men på dubbelt så många sidor.. *suck* men nu ska jag verkligen försöka att hålla mig på de sidantal som står...  Jag förstår ju att lärarna inte kan läsa hur mycket som helst men de borde ha en kurs i hur man skriver det viktiga på få sidor.. Jag har gjort ett försök att förbättra mitt komprimerande genom att gå en sommarkurs - akademisktskrivande Låter ju fint i alla fall!!!

Nu är det tredje dagen i rad som jag och barnen beger oss till fotbollsplanen... Match i fredags (Jacob gjorde mål,, mammas duktiga kille) och träning för honom igår och nu bär det av med Gabriel på träning! Ja ni som känner mig vet att jag är ju ingen direkt sportfantast... men så länge solen skiner håller jag i alla fall humöret uppe ;)


(googlebild)
                                                        

2 veckor kvar...

Publicerat den 2010-05-22 klockan 21:25:48
Allmänt
1 Kommentarer




(googlebild)
14 dagar kvar :) Om exakt två veckor äter vi nog bröllopstårta :)



                                                        

Morfar

Publicerat den 2010-05-21 klockan 16:06:42
Allmänt
4 Kommentarer


Idag är det 9 år sedan min finfina morfar blev en ängel.. tänker på honom och sänder en extra tanke till honom idag! För mig kommer han alltid att vara levande men det är sorgligt att inte kunna träffa honom.. Barnen har så kloka tankar o döden så jag lyssnar på dem! Känns även konstigt att vi inte får ha med oss våran farfar Per på bröllopet men jag tror som Gabriel att han sitter i himlen och tittar ner på oss <3 Jag saknar både min morfar och svärfar väldigt väldigt mycket!!



                                                        

Bröllopstidning

Publicerat den 2010-05-21 klockan 14:36:33
Allmänt
1 Kommentarer


Idag fick jag paket i brevlådan :) Det var en bröllopstidning av min underbara vän Malin i Sthlm.. hon skämmer bort mej alldeles för mycket men jag blev såå glad :) TACK underbara Malin!!! Blir perfekt med en ensam kväll i soffan ikväll då min blivande man ska ut med jobbet :) Men först ska jag och grabbarna på fotbollscup,, hoppas att vädret håller i sig!!

Allt om bröllop


(google bild)

Har köpt nya skor till min äldsta son idag.. ungefär som på bilden men med grönt..
Det kostar att ligga på topp ;) Tanken är att han ska ha dem på bröllopet.. helt omöjligt att få på två av grabbarna finskor medans den lille hoppar och studdsar av glädje när han får ha sina finskor :)


15 dagar kvar idag!!!

Blev helt klar med ett arbete idag (ska lämnas in på tisdag) så nu är det bara att ta nya tag med det sista arbetet.. jag har inga problem med att skriva... det jag har svårt för är att komprimera min text..

Så mycket roligare att tänka på bröllop än skolarbete...
                                                        

Vigselringen

Publicerat den 2010-05-17 klockan 21:26:43
Allmänt
4 Kommentarer


http://www.vigselringen.com/index.html



Idag har vi beställt vigselringen :) och skickat iväg våra ringar för gravyr och putsning!

Sidan här ovan trillade jag in på men tycker att det står mycket klokt på den! Om bröllop är det enda som kretsar i mitt huvude just nu??? Jaaa... det kan man säga :)
                                                        

Gråt ej...

Publicerat den 2010-05-17 klockan 21:14:35
Allmänt
0 Kommentarer


Gråt ej vid min grav
Jag finns ej där
Jag finns i solens spegelblank på havet
Jag finns i vindens lek över sädesfälten
Jag finns även i höstens stilla regn
Och i Vintergatans stjärnahär

Och när du en tidigt morgon väcks av fåglar
kan det vara min röst du hör

Gråt inte
Vi träffas snart igen


------------------------------------------
Tack snälla söta Erika för den fina dikten!!!
http://hemmahoskikan.blogg.se/ 
                                                        

Barnens kommentarer

Publicerat den 2010-05-17 klockan 14:38:21
Allmänt
0 Kommentarer


Barn är för härliga med sina kommentarer!

Satt och tittade i tidningen när Jacob kom och frågade vad gör du mamma.. Tittar i tidningen.. Jaha men vem är det där då? Är det Linus? Ja svarade jag. Varför då, vad gör han där i en telefon? Man kan ringa till honom imorgon svarade jag, han är jourhavande reporter på tidningen så han svarar på läsarnas frågor. Jaha svarade Jacob men du kan ju lika väl ringa honom nu om du undrar något eller hur mamma?
Ha Ha.. ja så sant så sant det kan jag ju :)

Nu är det bara två dagar kvar i skolan resten är hemstudier (dvs jobb för mej.. he he).. kan behövas eftersom vi har två stora arbeten som ska in.. är snart klar med ett av dem så det känns bra men jag blir så trött på att läsa om och om igen vad man har skrivit.. man blir ju "hemmablind" till slut...

Jag vill ha sol & värme.. det gör så himla mycket tycker jag,, energin fylls på då.. det här kalla och trista vädret blir jag bara trött av *gäsp*

Tittar i almanackan och ser att det är 19 dagar kvar idag... hooo börjar ju nästan bli lite pirrig ju!!! Imorse sa Filip att "mamma ska vara prinsessa på bröllopet" Ja det hoppas jag verkligen att jag ska känna mig som en prinsessa och om jag känner mig själv rätt så kommer jag göra det ;) Å min prins och våra små prinsar kommer vara såå fina <3
                                                        

Tävlar

Publicerat den 2010-05-15 klockan 20:18:10
Allmänt
2 Kommentarer


http://vindsverkstan.blogspot.com/2010/05/tavling.html

Tävling !!

Tävlar mer än gärna! Jag älskar Leilas böcker så det här vore en dröm att vinna!! Håller tummarna!!
                                                        

Tips önskas

Publicerat den 2010-05-15 klockan 11:42:37
Allmänt
2 Kommentarer


Jag är väldigt känslig för hårvärdsprodukter och krämer och sånt för ansiktet.. någon som oxå är det som har något bra tips på bra oparfymerade produkter???

En annan sak jag undrar är om någon vet vart man kan köpa hår"diamanter".. jag vet inte vad det heter men
det är ungfär som på bilden nedan men de blir för stora för mitt hår... Jag hoppas att någon har något bra tips!!!


Klicka för att förstora bildenhttp://www.festingen.se/product.asp?product=3 

Nu är fotbollsskolan avslutad för idag.. promenad med Pernilla och snart väntar handboll  HK Guldkroken firar 30 år så det är fullt program hela dagen!

Trevlig lördag alla söta :)
                                                        

Dagens namn:

          Marica.
En 28 årig 3barnsmamma från Hjo som älskar sina småttingar Jacob, Gabriel och Filip och sin underbara sambo Fredrik. Hon tycker mycket om att umgås med min underbara familj och vänner, läsa böcker eller fördriva tiden på nätet. Mycket tid går även åt till studier då hon läser till lärare.

,, Läsare:
Totalt:
Månad:
Idag:
Online: