Tävlat..

Publicerat den 2009-02-28 klockan 18:43:16
Allmänt
1 Kommentarer



Jag har härmat min vän Emilia och tävlat lite :-)

Skulle vara roligt att få vinna dessa spännande sorter av thé!

Kolla in sidan: http://claudiagalli.blogspot.com/
                                                        

Sol

Publicerat den 2009-02-28 klockan 10:26:44
Allmänt
3 Kommentarer


Kanon väder ser det ut att vara :-) Härligt!! Blir nog em ute idag då,, känns skönt att få lite luft! Ser ut att blåsa lite men hoppas det blir lite mer sol så att det värmer på!

Jag fastna på face book igår kväll, tänkte ju somnat tidigt men börja chatta med en gammal kompis och vips så hade det gått tre timmar! Var jättetrevligt att prata av sig lite i alla fall! Blir ju inte att man umgås så mycket med som man umgicks med för 10 år sedan, många har fått barn, flyttat osv. men då är nätet bra så att man kan hålla kontakt!

Nu ska jag dammsuga lite och handla innan Pelle och Malva kommer,, mys att få ha dom här idag :-)

Jag tänkte att jag och fredrik ska hitta på nåt kul nån helg framöver,, nån som har nåt superduper bra förslag på vad vi skulle kunna göra? Jag vill inte åka så långt men ändå sova borta nån natt eller två, beroende på hur barnvaktsvilliga våra nära är!

Njut av solen idag nu, det ska jag göra! ''Kram''
                                                        

Perfekt kväll

Publicerat den 2009-02-27 klockan 22:11:35
Allmänt
3 Kommentarer


Oplanerad kväll och ändå blev det så mysigt och bra! Jag o barnen var och fika med Lena & Tuva och sen följde vi med dom hem så att barnen kunde leka och vi prata :-) Vi blev kvar på pizza,, så trevlig och mysig kväll!! TACK!! Jag trivs verkligen så bra med familjen och Tuva blir ju som min lilla prinsessa, tur man kan låna kompisars barn när man inte har en egen dotter! Mina grabbar var trötta nu på slutet så de stensomna när vi kom hem.. Lång dag för dom!




Nu ska jag kolla läget på mina favorit bloggar och kolla på utröstningen av let´s dance!

Imorgon kommer Pelle och Malva hit och leker med oss, ska bli roligt, längtar efter dom!

Hoppas ni har en bra kväll,, hoppas på sol imorgon så att vårkänslorna kan infinna sig!

--kram -- sov gott --
                                                        

Lena & Tuva

Publicerat den 2009-02-27 klockan 15:59:13
Allmänt
0 Kommentarer


Jaaa jag tror att det är min lyckodag :-) Som jag skrev förut så fortlöpte ju grupparbetet på bra :-) och nu ska jag och barnen iväg och träffa Lena & Tuva!! Mys Mys Mys!! Undra om det blir fika ute på stan eller lek hemma.. mej spelar det ingen roll, bara mys att ses!!

Återkommer ikväll!

KramKram <3
                                                        

Grupparbete

Publicerat den 2009-02-27 klockan 12:15:32
Allmänt
2 Kommentarer


Nu är jag i skolan och har grupparbete, detta är första dagen på det här arbetet som jag känner att det funkar och att det rullar på! Äntligen!!! Så idag känns det ju nästan till och med lite kul,, hi hi!

Ikväll får jag och barnen ha eget fredagsmys då pappan i huset ska iväg men det blir mys att bara vara med barnen oxå <3

Frågade barnen imorse vad de skulle vilja att vi ska göra hela familjen imorgon.. Jacob svara: ja vi kanske kan rensa i min garderob och lägga alla puma tröjor på ett ställe så att jag vet vad jag har! He he,, jaa får man väl vad som helst i hela världen så väljer man väl det?? GULLUNGE!!! Tror vi får hitta på nåt annat roligt imorgon.. känner i alla fall att jag vill göra nåt med hela familjen! MYS!!

((Klienten är något vi använder oss av i skolan))

Nu ska jag äta lunch och sen fortsätta skriva :-)

Krya på dej kram till Karoline som är hemma och är sjuk..

..Kram..
                                                        

Tävlat igen

Publicerat den 2009-02-26 klockan 18:28:59
Allmänt
0 Kommentarer


IMG_1227-2
http://tesbrandt.blogspot.com/
Tävlat på en jättemysig blogg!! 

Nu håller jag tummarna!!! 
                                                        

Tävlat

Publicerat den 2009-02-26 klockan 18:24:59
Allmänt
4 Kommentarer




Har tävlat på: http://anglahar.blogspot.com/


LÄNGTAR ju efter sol o vår och picknick,, myyys!!
                                                        

Lek

Publicerat den 2009-02-26 klockan 18:17:28
Allmänt
1 Kommentarer


Hemma efter skola o sjukgymnastik.. var såå skönt med lite avslappningsövningar och få prata av sig lite! Jag har träffat en så bra sjukgymnast, han har sex barn så han vet hur stressad man kan vara ibland med allt man ska göra.. Han tyckte att jag behöver ta fram min bestämda sida och inte vara så snäll mot alla och vara alla till lags.. han har träffat mej två gånger.. och vet redan hur snäll jag är ;-) Men han tycker att jag ska dra ner på mina krav som jag har på både mej själv och mina nära och kära.. jag jobbar på"t men det går inte på en vecka.. men så länge jag är medveten över mina otroligt höga krav så är ju som sagt i alla fall väl medveten om dom...

Nu kom mina små barn hem så nu är det dax för kvällsmat,, ikväll får det bli så tråkigt som smörgås och yogurt men det är gott.. tycker barnen i alla fall! Grabbarna har varit nere hos Eddie och Oliver och lekt en stund, skönt att det äntligen snart är vår så att det blir lite liv här ute på gatan och i trädgårdarna! Var nere och prata lite med Pernilla också, skönt att börja va lite social igen.. Längtar tills hon och jag kan sitta i varsin solstol och titta på när barnen leker :-)
Sol & vår & värme och allt blir lättare och jag får mer energi!!

Kanske ska ta och ladda ner den där klienten sen, eller om jag ska låta Ida göra det nån dag.. he he!! Hoppas Hoppas att Ida vill klippa mej och barnen nån dag snart!! Vore guld värt!!!

Kvällsmatsdax,, Kramilikram!!
                                                        

Tack

Publicerat den 2009-02-25 klockan 20:23:54
Allmänt
2 Kommentarer


Onsdagen är snart över.. jag längtar efter min säng!! Känner som många i min klass en inre stress, är väldigt mycket i skolan just nu,, jag går ju väldigt in för det i början så jag ligger bra till men nu känner jag mej lite avdankad.. har en del att skriva på men nu är klockan redan över 20 och jag känner att hjärnan är ju inte riktigt med.. Ska läsa in mej på frågorna till litteratursemenariet vi har imorgon och så ska jag processlogga lite med, det får räcka för idag känns det som..

Idag har jag hört tre stycken som läser min blogg som jag inte hade en aning om,, me like :-) Tror jag i alla fall att jag gillar.. allså folk vet ju väldigt mycket om mej och min familj på både gott och ont men jag bjuder på det,, vi är en väldigt mysig familj <3 Och jag är väldigt snäll även om någon nu missförstår hur jag menar och tolkar saker och ting på sitt sätt men idag har jag verkligen fått respons på att det borde inte gått och missuppfatta mej så härromdagen,, tack mina kära klasskamrater för att ni är så insatta i min blogg och mitt liv och står på min sida, det värmer! För jag vill verkligen ingen något illa och det vet de som känner mej!!

Min käre sambo har börjat tänka lite åt mej och vet ju att jag är väldigt impulsiv i mitt skrivande så han brukar hejda mej och säga: det där behöver du ju inte skriva om i bloggen nu... he he... tur att jag har honom :-)

Nu lite plugg innan förberedelse för morgondagen och sen zzzzzz sova.. min säng är himla skön den! Föresten inatt vakna Filip så jag gick upp till honom.. han stod upp i sängen och hade slängt ut nappara i vanlig ordning, jag gav honom dom och tänket ta med honom ner men han la sig snällt ner och somna om... Det hade jag ju glömt imorse.. så jag trodde att han sov hos oss så när jag duschar gick jag in i hans rum och drog upp rullgardinen men då låg ju han i sin säng och sussa så gott... lille busebäs.. så jag fick snällt smyga ut igen men fem minuter efter hörde jag en napp, två nappar.. han hade vaknat! Trollunge eller tokmamma kanske ;-)

Skulle inte bli ett så långt inlägg men det är ju inte min starka sida att skriva kort.. that´s me..

,,KRAM,,
                                                        

Förlovning

Publicerat den 2009-02-24 klockan 19:24:45
Allmänt
8 Kommentarer


Ja tänk att kronprinsessan Victoria och Daniel har förlovat sig,, myyys tycker jag! Grattis till dom <3 Bröllop nästa år då..
Jag har tänkt att jag och Fredrik ska gifta oss nästa år oxå.. men vi får väl se när det blir av,, planeringen och inbjudningskorten är ju redan klara bara att byta datum och lägga till några gäster!!

Nu ska jag lägga min Jacob! Jag har storstädat hela huset idag,, skurat och tvättat bort alla baciller!!

..kram..
                                                        

Glass

Publicerat den 2009-02-24 klockan 14:10:31
Allmänt
1 Kommentarer


Det finns snälla människor :-) inte bara puckon..

Min granne Malin ringde och fråga om hon kunde handla något till oss! Så gulligt!! Så nu har vi lite glass och blåbärssoppa :-) Tänk om alla människor vore så snälla!! TACK Malin!!! Guld värt!

Nu har jag pluggat lite,, skönt att få lite sådant gjort när man ändå är hemma! Jag längtar tills den där portfolion ska lämnas in!! Jag måste ta en dag snart och kolla igenom den och kolla av vad som behövs skrivas mer på osv.

Jag har ont i halsen idag.. men hellre det än maginfluensa!!
                                                        

Utmanad

Publicerat den 2009-02-24 klockan 10:53:36
Allmänt
0 Kommentarer


1. Vad heter du? Marica

2. Ett ord kopplat till dig på 4 bokstäver: Mysi"

3. Flicknamn du gillar: Mira, Siri

4. Pojknamn du gillar: Jacob, Gabriel, Filip :-) och Silas

5. Yrke: Studerande Lärarhögskolan Skövde

6. Färg: BLÅ!

7. Klädesplagg: Tunika

8. Mat: Lax o klyftpotatis hemmagjord såklart!

9. I badrumsskåpet: Väldigt tomt just nu

10. Plats eller stad: Stranden

11. En giltig orsak till att komma försent: Hmm trafiken annars INGET

12. Ett uttryck: Det är msyigt!!

13. Film: Senast sedda är Bolt

14. Dryck: Juice

15. Band/Musik: Radion..

16. Djur: Gillar inte djur..

17. Gatunamn: Börjar på s

18. Bil: Volvo och nån mer stor.. he he

19. Sång: Lilla snigel ;-)

20. Aktivitet med flera deltagare: Norsk brännboll..


Jag blev utmanad av min kusins tjej, Linda :-) Trevligt!
http://thelifeoflinda.bloggagratis.se/

Jag utmanar:             
http://eemiliaas.blogspot.com/
Min kära vän Emilia

http://www.malinesdag.blogspot.com/
Min toppenbraiga granne Malin

http://www.skolgatan6.blogspot.com/
Min söta vän Jessica


 

                                                        

Alfabetet

Publicerat den 2009-02-24 klockan 10:30:29
Allmänt
0 Kommentarer




Nu är jag och småttingarna på Gabriels rum och läser böcker.. tränar på alfabetet, det är bra! Har jättebra böcker med Alf och Bett som åker ut med ett tåg och samlar ord som börjar på olika bokstäver..

Filip pratar jättemycket nu, mysigt! Han avslutar typ varje mening med eller.. låter ju hel kul.. sötnos!!
                                                        

Finfina bakverk

Publicerat den 2009-02-24 klockan 08:54:37
Allmänt
3 Kommentarer




http://pyssel-och-trams.blogspot.com/2009/02/riktiga-bakelser-virkade-bakelser-och.html

Jag är med och tävlar om dessa finfina bakverk, ser ju urmysiga ut!! Tävla du med vet ja"
                                                        

Nöjd?

Publicerat den 2009-02-24 klockan 08:38:45
Allmänt
8 Kommentarer


Idag är jag och hela familjen hemma, låter som en mysig dag och det blir det ju bara att Fredrik och Jacob är dåliga.. Hoppas Hoppas jag klarar mej men chansen är nog inte super duper stor!

Vet ni vad mina kära läsare jag har fått en kommentar av "puckot" som självklart inte vågar stå för vem det är utan skriver ett anonymt inlägg.. förvånad?! Ehh nää! Så typiskt folk i den här staden att snacka men inte stå för vilka dom är! Jag orkar inte lägga ner massa energi på det här men jag hoppas verkligen att puckot slutar läsa min blogg och slutar snacka massa skit, bevisligen är det ju nån jag vet vem det är eftersom den här personen vet vart mina barn går och den här personen känner den som lagar mat på dagis.. Aja nu lämnar jag det! Tycker i alla fall att puckot är ett riktigt pucko för det den sagt inte är som det står och om den hade tänkt lite innan den öppna munnen hade det inte behövt bli så här tråkigt!
Mitt inlägg:
Jag har börjat tro att det kan bero på nåt de små har ätit, de åt väldigt stark mat i fredags på dagis och det kanske var nåt deras magar inte tålde, jag vet inte.. 48 timmar ska de ju gå innan de kan gå till dagis så de får va hemma imorgon såklart!
Med andra ord jag hade börjat TRO inte sagt att det berodde på maten. Fick svar att det bara var tacokrydda i maten men vitlök var det nog en och annan också och det brukar det vara i maten på dagis INGET FEL I DET!
Fick svar som kommentar:
Vill bara meddela att soppan i fredags bara innehöll Tacokrydda, och inte var något stark. Tror nog att de flesta barn är vana vid det.. Jag lagar aldrig stark mat på dagis. Blev både besviken och ledsen när jag fick höra på stan att jag lagar så stark mat att barnen ligger hamma och spyr på helgen. Med vänliga hälsningar Malin i köket
Puckots kommentar:
puckot" sa till henne "jasså du lagar så stark mat på dagis att barna spyr", det var väl inget missförstånd el lögn, bara vad du skrivit. Inte så konstigt när hon får höra sånt att hon blir ledsen?

Puckot valde ut en del av vad den tyckte att hon i köket skulle få veta, det var ju snällt.. och då kan jag oxå förstå att personen i köket blir ledsen men nu var ju inte detta riktigt hela sanningen efter som orden TRO och jag vet inte oxå fanns med i min mening i mitt inlägg... Jag menade ju inget illa mot den som lagar maten, herregud! Men puckot njuter förmodligen.. jag avskyr sånna människor!

Är dock så typiskt mig att hamna i sånt här.. blir lite trött på mig själv men den tröttheten går över i ilska på puckot!
Nu lämnar jag den här diskussionen men slutorden: Jag är jättenöjd med maten på mina barns dagis, den är kanon!!
                                                        

Dagens namn:

          Marica.
En 28 årig 3barnsmamma från Hjo som älskar sina småttingar Jacob, Gabriel och Filip och sin underbara sambo Fredrik. Hon tycker mycket om att umgås med min underbara familj och vänner, läsa böcker eller fördriva tiden på nätet. Mycket tid går även åt till studier då hon läser till lärare.

,, Läsare:
Totalt:
Månad:
Idag:
Online: