Fotboll

Publicerat den 2010-08-28 klockan 12:06:42
Allmänt
4 Kommentarer


   



Fotboll i dagarna två :)
Igår var det match i Tibro och Jacob gjorde två mål!!! Mammas älskling!! Jag frågade honom hur det kom sig att han var så på hugget och gjorde så många mål och svaret blev att "jag bara gör" och "mamma jag är ju en Smedbergare, E och L gör ju mål så då gör jag det oxå" Ha Ha Sötnos!!! Kusinerna är riktiga idoler och det är kul!

Idag var det träning och han kämpade på och alla grabbar hade så kul! Matchen var hård och alla på bollen - precis som det ska vara i den här åldern ;)

Hejja Hejja IFK HJO P8 :) :) :)

                                                        

Smycken by Zara

Publicerat den 2010-08-27 klockan 13:33:22
Allmänt
2 Kommentarer


Tävlar om ett jättesnyggt armband hos smycken by Zara! Smycket är helt min stil!


http://zara82.blogg.se/  Kika in du oxå :)



                                                        

Skolan...

Publicerat den 2010-08-25 klockan 09:01:56
Allmänt
5 Kommentarer


Snart drar skolan igång igen.. jag är inte laddad för fem öre men någonstans hoppas jag att motivationen finns :) Just nu jobbar jag ju och jag trivs så himla bra på den förskolan och det är ju där jag vill vara! Personalen och barnen är helt underbara!!!

Min kalender för hösten har redan börjat fyllas... det kommer en vecka som blir en prövning i livet... lilleman ska opereras och begravning för fina I.. jag är ju av den känsliga sorten jag och påverkas väldigt men det ska nog gå bra!
                                                        

Fångarna på fortet

Publicerat den 2010-08-23 klockan 20:51:44
Allmänt
5 Kommentarer


Japp nu ser jag på fångarna på fortet.. får ju värsta fredagskänslan ju fast det bara är måndag...

Är dunderförkyld :( blir väl så nu när alla baciller fröjdas... hoppas jag mår bättre imorgon än vad jag gjort idag! Har ju varit underbart väder idag i alla fall! Jag och barnen är själva några dagar då min man är på jobbresa! Saknar honom såklart <3 Jag brukar tycka att det är skönt att va själv några dagar så här men med en förkyldning i kroppen så saknar jag honom ännu mer.. ha ha!! Barnen är i alla fall jätteduktiga,, inget krångel alls och de har somnat plättlätt nu två kvällar i rad! Mammas älsklingar det <3

NattiNatti :)
                                                        

Sommarland

Publicerat den 2010-08-22 klockan 17:09:38
Allmänt
4 Kommentarer


       

Årliga traditionen på Skara sommarland :) Jag och storasyster brukar ta med oss barnen och tillbringa en dag tillsammans där! I år kan dagen bara sammanfattas med ett ord: PERFEKT!!!

Det var inte speciellt mycket folk så barnen kunde åka,, åka och åka allt de ville,, de kunde till och med sitta kvar och få åka extra varv vilket såklart gillades starkt av dem :) Tyvärr funkade inte crossen men då tog jag och Jacob en sväng i tranan istället och då blev han glad! När vi skulle åka gruvbanan mötte vi en människa i den mörka gången så jag hoppade flera meter upp i luften och skrek för fulla muggar vilket gjorde att Jacob knappt kunde sluta skratta ;)

Det var uppehåll och till och med sol på eftermiddagen,, grillad korv smakade bra och gott fika och bästa sällskapet!

                                                        

Livet...

Publicerat den 2010-08-20 klockan 14:28:49
Allmänt
7 Kommentarer


Sorg har drabbat familjen - jag vet ju att detta är det bästa för den berörda för att leva ett värdigt liv när man drabbats av den där jävla skit sjukdomen cancer är svårt. . .

Vila i frid nu fina I! Du kommer alltid vara en väldigt speciell person för mig och godare rulltårtor kommer jag aldrig få smaka! *Saknar*
                                                        

Nattade

Publicerat den 2010-08-16 klockan 20:15:23
Allmänt
7 Kommentarer


Klockan 19:45 låg alla tre barnen nybadade och nattade i sina sängar och än så länge har ingen sagt ett knyst,, kanske finns ett hopp om rutiner och en vardag även i den här familjen :)

Tre grabbar = Tre olika sagor på kvällen men det är absolut värt det! Egentid och att läsa för sina barn varje dag är det bästa man kan göra för deras språkutveckling,, enligt mig i alla fall!

Imorgon ska Gabriel och Filip börja sitt sista och nästsista år på förskolan --- hur mycket jag gärna inte vill inse det så börjar mina småttingar bli riktigt stora <3 Och nästa vecka börjar Jacob 2:an... åren går alldeles för fort på ett vis (jag vill ju ha mina grabbar små) men å andra sidan har jag bara tre terminer kvar i skolan :) Det tar på´t :) Letar böcker till höstens första kurser tal, skriv och läsutveckling och språkets struktur och variation. Jag hoppas att det ska vara spännande och framförallt givande kurser!


                                                        

Lekland

Publicerat den 2010-08-15 klockan 10:42:19
Allmänt
6 Kommentarer


Stellas Lekland i Skövde

Tjoohooooo :) Spanade runt lite och fann detta! Verkligen något som behövs i närheten av våran lilla stad! Me like!!!!
                                                        

Val 2010

Publicerat den 2010-08-15 klockan 10:33:01
Allmänt
4 Kommentarer


Snart är det dax för val igen och jag vet i vanlig ordning inte vad jag ska rösta på... Är verkligen inte politiskt intresserad för att jag inte har kunskapen och inte orken att sätta mig in i det... Tyvärr kanske man ska säga!

Har gjort lite olika test här på nätet för att överhuvudtaget se vilket håll jag ligger åt men har någon läsare något tips på test jag kan göra?

Man behöver ju inte rösta samma i riksdagsvalet som i kommunalvalet men känns ju kluvet att inte göra det...


Gaaahhh en riktig soppa det där! Har du några bra argument för varför man ska rösta på ett visst parti så dela gärna med dig!!!

Politik och privatliv behöver ju absolut inte höra ihop men igår såg jag nog det löjligaste jag har sett i hela mitt liv.. man behöver ju inte skylta med det även fast man såklart inte kan rå för vem man blir kär i ;)

                                                        

Sportardag

Publicerat den 2010-08-14 klockan 17:38:11
Allmänt
2 Kommentarer


En förmiddag på fotbollsplanen för nabben cup och en eftermiddag i en grusgrop för att titta på cross är vad vår lördag bestått av :) Tyvärr kunde ju inte Jacob köra eftersom det är haveri på crossen men han lär sig mycket av att titta oxå!

Jag har ju jobbat en vecka nu men är ändå inte riktigt inne i det här med att gå upp tidigt så efter eftermiddagsluren ska jag nu göra tacos :) Bättre lördagsmys med underbara familjen finns inte!
                                                        

Emilia&Marica kväll

Publicerat den 2010-08-11 klockan 22:19:11
Allmänt
3 Kommentarer



Emilia och Marica mys :) Det var verkligen på tiden - vi som är vana att ses varje dag hade inte setts på tre veckor.. abstinens!! Har haft en superduper mysig kväll! Tack vännen!

Bilden är från våran klassfest som var i början av sommaren och snart hoppas vi att det är dax för en ny!! Trivs väldigt bra i min klass.. den är lugn och trygg :)
                                                        

Alexsandra o Filippa

Publicerat den 2010-08-10 klockan 18:12:11
Allmänt
4 Kommentarer


Idag efter jobbet hade jag och Filip bestämt träff med min vän Alexsandra och hennes Filippa :) Så vi åkte dit och blev bjudna på fika --- blåbärsrulltårta,, sååå mummsigt!!! I love rulltårta :) Blev lek för barnen,, massa prat och ett besök på gården till Filip och Filippas förtjusning! Alla nöjda och glada = en mycket mysig eftermiddag! Tack gumman!

Jobbar på förskolan i veckan och har fått tre veckor till så jag är superduper nöjd :)

Solen har ju tittat fram idag med vilket betyder en bra dag för mitt humör :)
                                                        

Regn...

Publicerat den 2010-08-09 klockan 17:21:40
Allmänt
1 Kommentarer


Regn Regn Regn.. det är verkligen tråkigt!!! Känns ju redan som att det är höst.. usch och fy! Min vän Alexsandra gjorde potatismos igår på "färskpotatis" och det funkade finfint.. inte för att jag smakade men hon sa det :) Potatismos mitt i sommaren nä då är det nog snarare höst ;)

När det är sånt här väder blir jag trött och funderar för mycket... Jag vill ha värme och sol ju!!! Då trivs jag som bäst!
                                                        

Spela spel

Publicerat den 2010-08-08 klockan 18:42:19
Allmänt
4 Kommentarer




Vet inte hur många partie Fia jag och Gabriel har spelat i sommar :) Han är riktigt riktigt duktig på det.. han är strategisk och ligger alltid steget före! Imponerad över hans färdigheter! Idag lyckades jag vinna,, hör dock inte till vanligheterna och det kanske ska tilläggas att jag inte är den bästa förloraren ;)

Från ett spel till ett annat nu är grabbarna i full gång med att spela wie :) Blev en sen men mycket trevlig kväll igår med familjen Ekström samt lillebror och hans Ida som häslade på en stund.. grabbarna behöver lägga sig i tid ikväll och jag tror att pappan i familjen längtar så att han kan stå och slå och putta lite golf på wiet :)


                                                        

Vardag efter semester...

Publicerat den 2010-08-07 klockan 12:06:19
Allmänt
3 Kommentarer


Tillbaka till vardagen :) Känslan av att komma hem till sitt hus är obeskrivlig -- man ser allt med andra ögon.. efter några minuter är man ju van igen men det är bra att komma bort ibland så att man uppskattar hur bra och fint man har det även på hemmaplan!

Vi kom hem i torsdags så då packa vi ur vagnen och jag började tvätta! Sedan begav vi oss ner till hamnen på NEVERSTORE! Himla duktiga killar det där!!! Var massor med folk ute så det var trevligt! Mötte upp Lena och Anders och Tuva.. äntligen :)

Igår var det fredag och mammsen och farmor kom på besök! Alltid lika mysigt att ha dem här!!! Vi fikade,, pratade,, mormor och barnen spelade Fia medans jag satt i soffan och fick egentid med farmor! Gick på en liten promenad så att jag kunde hämta ut mitt nya körkort :) Tack för en mysig eftermiddag!!!

På kvällen var det mystajm med Polly och Charlie och deras föräldrar :) Blev grillat och mys på altanen! Till slut hamnade våra grabbar i soffan och såg på film,, Polly somna i vagnen och min älskade man tog hand om Charlie :) De blev riktiga polare och Charlie var nöjd hela kvällen! Mysigt!! Tack för en perfekt kväll!!!

Idag är det lördag. Grabbarna spelar tv-spel och jag tvättar och plockar lite! I eftermiddag är det crossåkning på schemat för Jacob --- som han har längtat!!!

Kvällen bjuder på utomhusbio här i Hjo! Hoppas att vädret håller upp så att vi kan gå ner och kika på det en sväng!
                                                        

Dagens namn:

          Marica.
En 28 årig 3barnsmamma från Hjo som älskar sina småttingar Jacob, Gabriel och Filip och sin underbara sambo Fredrik. Hon tycker mycket om att umgås med min underbara familj och vänner, läsa böcker eller fördriva tiden på nätet. Mycket tid går även åt till studier då hon läser till lärare.

,, Läsare:
Totalt:
Månad:
Idag:
Online: