Nu är det fredagsmys

Publicerat den 2009-07-31 klockan 19:32:00
Allmänt
5 Kommentarer


Nu är det fredagsmyyys... som reklamen ekar och låten fastnar på hjärnan... tralleritrallera..

Fredag idag jaa,, jag och Filip började dagen med en promenad.. sen kom Alexsandra hit en sväng och direkt efter det kom någon som jag längtat väldigt mycket efter... min lillebror!!! Martin blev kvar hela dagen så det blev lunch,, kaffe,, lek,, bus,, spela fotboll med grabbarna,, mer bus och jag fick massage,, min lillebror är världs bäst på det!! TACK!!

Grabbarna är trötta idag,, vi har haft lite disco och nu kollar vi på Tom och Jerry.. snart blir det kvällsmat och sängen!!

Får gratulera min vän Emilia som har mellannamns namnsdag idag,, grattis gumman!! Jag älskar att fira saker!!

Det är ju som värsta höstkvällen ute så det får bli till att krypa upp under en varm filt och tända massa ljus ikväll!! Me like men inte så värst mycket i mitten av sommaren,, det är ju faktiskt fortfarande juli idag...

Vad gör ni en fredag kväll som denna??



KRAM!!
                                                        

Min dag

Publicerat den 2009-07-30 klockan 22:33:10
Allmänt
5 Kommentarer


Idag har det varit MIN dag!! Började med promenad och dusch och sen begav jag mej till Skövde,, Mötte upp Carro A och så gick vi och käka lunch.. och sen shoppa vi.. me like :-) Jättetrevlig dag och perfekt sällskap!! Är så härligt med mej och Carro för även fast hon bor 80 mil bort och vi bara ses några gånger om året känns det som att vi sågs igår varje gång vi ses och vi är de där tajta vännerna igen!!

Shoppade ju.. ja vad köpte jag.. skoinlägg ((det fanns här me Malin :-)),, deo till min sambo,, mascara,, några tröjor... Ja just det,, det händer ju att min sambo läser min blogg så det var väl allt jag köpte det ja ;-)

Har även varit hos mammsen en sväng och egentid med mamma är ju det bästa som finns :-)

Kvällen avslutades med middag på Mangos med världens bästa Emilia <3 Finns inga ord,, Emilla är bara såå toppen!! Vi har känt varandra i snart ett år men det känns som längre och det är så skönt att verkligen ha en vän som Emilia!!

Ja som ni ser har jag haft en väääldigt bra dag!! Hoppas att denna energi ska finnas kvar länge nu så att jag kan vara en glad och trevlig mamma och sambo ;-) Ja det är jag ju alltid.. enligt mej själv,, men nu kanske jag kan va ännu trevligare,, ha ha!!

  TACK för en himla bra dag!!

**Kram**
                                                        

Minigolf

Publicerat den 2009-07-29 klockan 17:17:41
Allmänt
4 Kommentarer


Dagen har bestått av promenad och sedan minigolf med grabbarna,, Eddie,, Jessica,, Lucas och Ebba :-) Det var 18 banor.. lite väl många tycker jag men det gick även fast ett av barnen fick åka hem i halvtid ;-)
Gabriel vann,, han var riktigt duktig.. får nog spela själv med honom nån dag!!

Nu har jag och Jacob kokat krusbärskräm.. blev en liten skål men det ska bli kul att se vad den smakar..

Ikväll blir det nya Wallander filmen.. jippy jeehoo!!

Nu ska jag gå ut och njuta av vädret!!

Är du en hejjare på minigolf??
 


**Kram**
                                                        

Winnerbäck

Publicerat den 2009-07-28 klockan 16:02:33
Allmänt
3 Kommentarer


Vet ni vet ni vet ni... 3 november kommer Lars Winnerbäck till Skövde,, jippy jeehoo.. en tisdag är det.. men va sjutton nu har man ju nåt att se fram emot och så råkar det va min underbara vän Malins födelsedag så här ska firas <3 nice nice nice!!!


                                                        

Åska?

Publicerat den 2009-07-28 klockan 16:00:24
Allmänt
2 Kommentarer


Undra om det är åska i luften?? Jag har fruktansvärd huvudvärk som känns konstig på nåt sätt.. Min plan nu var att sätta mej på altanen och läsa bok medans grabbarna hoppa studsmatta men nu ska de cykla.. hoo ibland önskar jag att jag hade tre grabbar som satt och pussla och läste böcker.. men nje.. det är inte mina grabbar det.. full fart från morgon till kväll men kul har dom <3 <3 <3 och det är ju så jag tycker barn ska vara så jag är väl rätt nöjd ändå,, thi hi hi!!

Får bli en huvudvärkstablett och så får vi se vad som händer.. en promenad till skolgården kanske.. eller så stannar vi här i trädgården,, det är ju oxå himla skönt...

Undrar när min lillebror ska komma och hälsa på mej. . . . **blink blink**


                                                        

Malin * 2

Publicerat den 2009-07-28 klockan 15:37:12
Allmänt
1 Kommentarer


Idag har jag haft besök av Malin och Malin och Polly <3 Blev en snabbvisit men var kul att vi hann ses lite i alla fall :-)
Vi pratade om en helg på bortaplan framöver och det hoppas jag verkligen blir av!!! Vore super mysigt och trevligt!!

Vad har jag mer gjort idag då.. jo vart ute på promenad,, handlat,, lagat mat och greyat lite..

Har köpt två nya böcker så jag ska ta och börja läsa Katerina Janouch -Bedragen-

Rensade lite ogräsförut och då hoppade det ut en liten groda,, dock inte så söt som den på bilden...



--kram--
                                                        

Vad man borde gjort

Publicerat den 2009-07-27 klockan 17:56:24
Allmänt
5 Kommentarer


Det är sådana här dagar som idag som man ska baka bullar,, städa ur skåp,, röja och ha sig.. bjuda bort sig på fika och vad har jag gjort idag då?? Ingenting.. usch blir så trött och deppig av att inte göra nåt.. har ju tvättat ett par maskiner såklart men det räknas inte ens..

Nu ska vi grilla kött och jag har slängt in potatisklyftor i ugnen,, öste över en del vitlök så det luktar gott i alla fall :-)

Ikväll vill jag kry¨pa upp i soffan och se på film,, undra om barnen oxå vill det!? Eller om de vill lägga sig tidigt.. ja det återstår att se när den tiden är inne!

I vanlig ordning flödar kommentarerna.. eller inte ;-) nä nu ska jag stoppa undan mitt depp och ta fram min glada sida.. blir ju god kvällsmat i alla fall :-)

Vad gör ni när det regnar???

 

::Kram:: 
                                                        

Soda stream

Publicerat den 2009-07-27 klockan 13:34:09
Allmänt
3 Kommentarer




Jag har ju länge velat ha en soda stream så nu på semestern köpte vi en,, så nu kan jag dricka bubbelvatten varje dag :-) Jag trodde att det skulle va roligare att ha en soda stream än vad det är,, ha ha,, såå typiskt mej :-)
                                                        

Bokmal

Publicerat den 2009-07-27 klockan 13:31:40
Allmänt
5 Kommentarer


Katarina von Bredow heter författaren av böckerna jag läser i sommar...

Syskonkärlek
Som jag vill vara

 

Någon som läst böcker av henne???
                                                        

Vardag på semestern

Publicerat den 2009-07-27 klockan 13:00:21
Allmänt
4 Kommentarer


Var ute och gick förut.. är så skönt att gå och tänka och fundera.. jag vet att jag lägger alldeles för mycket energi på sånt som jag inte borde till exempel människor.. det finns människor som jag inte förstår mej på.. har inte hänt nåt speciellt men vissa saker bara ploppar upp och så tänker jag massor på det..

Nåja.. idag blir det pannkakor till lunch och i min familj betyder det att pappan lagar lunchen :-) Så jag sitter här och bloggar under tiden :-)

Blev förresten godkänd i kursen att tala.. sommarkursen som jag läste.. jag trodde inte att jag inte skulle bli godkänd men skönt att kunna lägga ytterligare 7.5 hp åt sidan :-) och mamma,, man kunde bara bli underkänd eller godkänd ;-)
Tidigare betyg när jag ringt mamma och sagt att jag blev godkänd i den kursen så har hon sagt jaha.. det var ju bra men ändå har hon inte låtit riktigt nöjd.. men när jag berättat att man kan bara få godkänd eller underkänd så har hon ju såklart tyckt att det är såå bra :-)

Har lite planer för vad jag vill göra i veckan och nästa vecka.. träffa Emilia,, träffa mamma och pappa och farmor,, träffa svärmor,, träffa Jessica och barnen,, träffa Lena och Tuva,, träffa Carro,, åka till mini zoo med Sofia och Linus,, plocka blåbär och mycket annat... och så sitter jag här.. he he.. får väl plocka ur tvättmaskinen och sätta mej vid dukat bord!!


 mumms...
                                                        

Borta bra...

Publicerat den 2009-07-26 klockan 19:26:59
Allmänt
2 Kommentarer


... men hemma är allt allra bäst :-)

Nu har vi vart i Halmstad en vecka, eller närmare bestämt i Haverdal som ligger några mil norr om Halmstad!!

Vädret har ju inte varit till min belåtenhet men trevligt sällskap har vi haft,, vi har vart där med med Malin,, Kenneth,, Vera,, Klara och Axel :-) Så vips blev vi family ten :-)  Ja vad har vi gjort då,, gått lite på stan,, vart på lek och buslandet,, grillat,, vart på stranden,, spelat mini golf,, varit på ullared och där var vi inte direkt ensama men fattiga blev vi ;-) och en massa annat,, ja just det vi va ju på Hallandsväderö... det är en historia i sig ;-) vädret vänder snabbt i Sverige om man säger så men god pizza åt vi i alla fall :-) 

Idag innan vi åkte hem åkte vi och köpte en studsmatta till barnen så den håller pappa Fredrik på och sätter ihop nu!! Grabbarna fick pengar av mormor och morfar innan vi åkte och de skulle få köpa vad de ville men eftersom våra barn har allt och lite till men ingen studsmatta så fick det bli en sån :-)

Nu ska jag fortsätta ta tag i att plocka in och tvätta,, sååå skönt när det är gjort!!

Semester.. Vad är semester för dej??

För mej är det att ligga helt stilla på östra stranden i Halsmtad,, strålande solsken och jag blir brunare och brunare.. nähä inte den här sommaren heller....

:-) Kram :-)


                                                        

Simsjödag

Publicerat den 2009-07-19 klockan 12:26:16
Allmänt
3 Kommentarer


Hade en mysig och lugn dag igår hos pappsen i simsjön,, bara jag och grabbarna,, pappa och farmor,, mys det!! Fick god mat,, och massa gott till efterrätt men då är man ju i vanlig ordning proppmätt  :-)

Barnen gick till simsjögården med sin kusin och två av hennes kompisar!! Då går det finfint att gå annars är det ett evigt gnällande ;-) men det är ju så barn funkar :-)

Blev en sväng till maxi oxå och förbi mamma en sväng och på vägen hem mötte jag lillebor så då prata vi lite i telefon.. hann med mycket igår med andra ord!!

Nu väntas andra äventyr men var är solen???

KramKram

 
                                                        

Fredrik

Publicerat den 2009-07-18 klockan 10:30:18
Allmänt
2 Kommentarer


Idag har min älskling Fredrik namnsdag... GRATTIS <3 <3 <3

Och alla mina tre grabbar har oxå namnsdag eftersom de heter Fredrik i andranamn alla tre :-)

GRATTIS alla mina underbara grabbar!!

  


JAG ÄLSKAR ER MINA UNDERBARA GRABBAR!!
                                                        

Simsjön

Publicerat den 2009-07-18 klockan 10:24:03
Allmänt
0 Kommentarer


Då var det lördag då.. jag har verkligen massor att göra men det är ju tur att dygnet har så många timmar ;-)

Jag och barnen ska åka till pappa i simsjön och äta mat :-) och så ska vi handla lite och sen åka till mamma och besöka henne om hon är hemma!!

 

Återkommer ikväll!! Idag lyser solen med sin frånvaro.. jag vill ha sommar ju!!

**Kram**
                                                        

Djurpark

Publicerat den 2009-07-18 klockan 10:21:09
Allmänt
0 Kommentarer


Igår var vi och Johan, Ida, Emil, Linnea och Hjalmar i Borås och besökte djurparken... Perfekt väder och en trevlig dag!!
Aporna var det roligaste även fast de var lite slöa i värmen!! Efter djurparken blev det bad och efter på hemvägen åkte vi till lager 157,, fanns inte nåt kul där, blev så besviken så jag kom ut under två hundralappar ((inte vanligt för att va mej ;-))

Det var verkligen en trevlig och mysig dag!!

   
                                                        

Dagens namn:

          Marica.
En 28 årig 3barnsmamma från Hjo som älskar sina småttingar Jacob, Gabriel och Filip och sin underbara sambo Fredrik. Hon tycker mycket om att umgås med min underbara familj och vänner, läsa böcker eller fördriva tiden på nätet. Mycket tid går även åt till studier då hon läser till lärare.

,, Läsare:
Totalt:
Månad:
Idag:
Online: