Skövde

Publicerat den 2009-08-30 klockan 20:52:47
Allmänt
3 Kommentarer


Jag,, Gabriel och Filip har varit i Skövde idag :-) Blev en lång men väldigt trevlig och bra dag!!
Först var vi hos min goa" vän Anna som har en liten Liam.. så jag fick snosa och gosa med världens sötaste bebis <3 Anna berättade att hon och Sami ska gifta sig nästa sommar så nu har vi ju massa gemensamt att planera :-)

Lunchen intog vi hos pappa/morfar i simsjön.. tacos.. mumms mumms :-) Tack så jätte mycket för maten pappa!

Tog en sväng till mamma men hon var inte hemma.. så då åkte vi till maxi och handla lite och på en kvart hann jag shoppa lite på gina ;-)

Efter det åkte vi till lillebror och Ida och Ida var så snäll så hon klippte oss,, Tack för det!!

Som sagt.. en lång dag i Skövde blev det men mycket har vi hunnit med och dagen har varit bra!

Jacob och Fredrik har greyat här hemma.. målat grunden på vårat hus,, blir jätte jätte fint!! Kul!


Måste säga att jag blir himla glad när man kommenterar på min blogg :-) Blev väldigt glad för din kommentar Elin! Blir väldigt glad för alla som kommenterar men ni andra är trogna med kommentarer och det värmer varje gång <3 <3 <3

Hepp.. dax att sova snart kanske.. Natti å Kram!!

 

                                                        

Mys

Publicerat den 2009-08-29 klockan 15:46:00
Allmänt
7 Kommentarer


Sista lördagen i augusti 2009,, har bestått av promenad,, se på Jacobs fotbolls träning,, besöka öppen gård på ulvhults (lukta mindre gott, barnen höll på att spy så vi kom överens om att de inte ska bli ihop med nån tjej som är bonde eller bor på bondgård när de blir stora),, Nu är Jacob är på kalas,, jag och småttingarna har köpt lördags godis,, nu ska jag softa i soffan... Längtar tills vi ska äta kvällsmat.. tacos.. mumms!! Blir en lugn och skön hemmakväll med bara familjen... mys mys mys :-)

Fått reda på min vfu-plats inför hösten,, blir till att åka bil nån mil men det blir säkert himla bra :-)

Håå jag vill verkligen klippa mej och färga/slingra håret.. men jag är ju aldrig ute i så god tid utan kommer ju på att jag vill göra det nuuuu... jag vill inte boka en tid om tre månader men nu veckan som kommer ska jag boka en tid och innan dess får jag nöja mej med att klippa topparna!

Idag när man köpte aftonbladet (som jag egentligen inte tycker om men gratis är gott) fick man med en dvd-film med svenska hjärtan.. hi hi det kommer jag ihåg,, lite nostalgi allt!

 ---k r a m---
                                                        

Mamma o Filip

Publicerat den 2009-08-28 klockan 08:16:37
Allmänt
7 Kommentarer





Fredag!! Nu är det FREDAGSMYYYS!! Jag o småttingarna är lediga idag... Sista lediga dagen den här sommaren!!
Bjuder på ett finfint kort på mej och illblonda minstingen Filip <3 Fotograf är Filips fadder och min underbara vän Malin :-)
Pollys mamma eller Filips lillasysters mamma som Filip säger :-)

Helg nu då,, vad har just du för helgplaner?? Kram!
                                                        

Matt

Publicerat den 2009-08-27 klockan 17:20:43
Allmänt
4 Kommentarer


Idag har jag jobbat och sen var jag rätt så matt efter att ha hämtat hem barnen som leker med kompisar.. jag satt på altanen och kände att jag orkar göra abslout ingenting... men det övergick snart i att dammsuga hela huset som var fullt med grus och slänga i och ur några maskiner tvätt ;-) Promenad med Filip,, lämna Gabriel hos Åke och hämta Tuva-Li på hennes dagis.. nu sitter jag här igen men vilken tur att det är dax att planera kvällsmaten :-) Japp man är inte direkt sysslolös.. tänkte baka plommonpaj men det får nog bli imorgon då det trots allt är fredag :-) Sista lediga dagen den här sommaren,, sen börjar skolan på måndag men det känns bra,, nästan så att jag längtar lite i alla fall!! Roliga kurser,, vfu och framför allt träffa alla ((eller i alla fall många av dom är underbara)) underbara klasskompisar,, speciellt min Emilia!!

Tjoff Tjoff som Fredriks bror säger. . . bäst att ta tag i livet :-)

---Kram---

 
                                                        

Njuter

Publicerat den 2009-08-26 klockan 20:41:00
Allmänt
3 Kommentarer


Njuter av lugnet och tystnaden,, kan verkligen tycka att det är skönt att bara höra ljudet från datorn,, skönt att bara vara!!Mina små söta gossar söver och min sambo ja han är ute på äventyr!!

Huvudvärken har blivit bättre men trycket sitter där fortfarande... verkligen gulligt av min kära sambo att han tog barnen så att jag kunde vila,, kanske gick över lite för att jag kunde vila och ta en tablett i tid!! Det är väl så enkelt att jag borde inse att jag har verkligen världens bästa blivande man... Han ställer verkligen upp till tusen procent på oss,, sin familj,, vi är viktigast för honom och det värmer mitt hjärta!

Är inne i mina bröllopstankar.. mycket är ju redan klart i min planering.. men en sak jag funderar mycket på är vilka bjuder man!? En del är ju självklara men sen har man ju kompisar som man bara pratar med då och då... en del kompisar pratar man bara med då och då men ändå ligger de en väldigt varmt om hjärtat att det är självklart att de ska bjudas.. hmm ja det tåls att funderas på... jag vet inte hur många inbjudningslistor jag har lyckats knåpa ner under de här tre åren,, he he!!

Ska väl plocka i och ur tvättmaskinen och skriva ut kurs-pm... bäst att börja planera inför skolstarten nästa vecka :-)

**Kram**

 
                                                        

Det där huvudet...

Publicerat den 2009-08-26 klockan 14:34:20
Allmänt
2 Kommentarer


Har jobbat idag och kände under hela förmiddagen hur huvudvärken kom smygandes... när jag skulle hämta barnen på dagis så dunkade huvudet... Fredrik var så snäll att han hämtade Jacob och tog ledigt nu på em så de åkte till lekplatsen.. nu har jag tagit en mirakeltabl som jag fått av min pappa,, haft en våt handduk på huvudet och pannan och sovit en timme... nu är jag halvt som halvt människa igen och ska åka och jobba igen!! Jag är så trött på min huvudvärk!!!

Känner redan nu att det får bli en lugn kväll ikväll,,

Igår hade jag och min underbara Malin ***MMM*** Marica-Malin-Mys,, tack för en trevlig kväll vännen!!

Dax att jobba igen nu då :-)





Kram!!

                                                        

Måndag

Publicerat den 2009-08-24 klockan 21:16:25
Allmänt
5 Kommentarer


Jag vet inte vad det är med mej men jag är fortfarande lika virrig som jag var för nån vecka sen...

Aja nu är jag här i alla fall!! Huset är tyst,, barnen sover så gott i sina sängar och pappa Fredrik är ute på äventyr!!

Igår städade jag bilen både utvändigt och invändigt!! Idag har jag klippt gräset,, det ni.. jag kan om jag bara vill ;-) Får ju passa på att vara ute nu när det är sol och härliga dagar!!

Gula plommon har vi i trädgården,, såå mummisgt!!

Idag har grabbarna lekt med kompisar,, som mest var det 9 barn här hemma :-) Men kul har de haft!! De håller på och bygger på sin koja,, riktiga snickare hela bunten,, i alla fall de som är uppvuxna på den här gatan!!

Nu ska jag läsa kurs-pm för en av kurserna som drar i gång nästa vecka.. snart så är det skolbänken som gäller igen,, jag lovar er som jobbar... att jobba är rena semestern jämfört med att plugga.. enligt mej i alla fall!! Men jag tycker att det är kul att plugga,, tycker det är kul att jobba oxå men det är ju bra att man kan kombinera det lite!!


Kramz :-)

                                                        

Me and You

Publicerat den 2009-08-23 klockan 20:34:42
Allmänt
3 Kommentarer




Har lånat en bild av min fina vän Emilia,, här är jag och just Emilia i fredags då vi var hos Ulrik :-)
                                                        

Män som hatar kvinnor

Publicerat den 2009-08-23 klockan 09:37:01
Allmänt
6 Kommentarer


Vi hade inte sett filmen MÄN SOM HATAR KVINNOR men igår såg vi den och det är den bästa film jag sett på flera år!! Den innehöll allt,, spänning,, glädje,, tårar,, skratt...


  Ja så har du inte sett filmen så gör det!!!

                                                        

Uppdatering

Publicerat den 2009-08-22 klockan 16:05:32
Allmänt
4 Kommentarer


Dåligt uppdatering på bloggen men det har varit fullt upp några dagar  :-)

Torsdag: Jobba och sen kom ju min älskling hem så då fanns inte tid för att blogga,, mys mys mys!!

Fredag: Skulle varit ledig men istället fick jag jobba på mitt nygamla jobb :-) Var på fritids där jag jobba innan jag blev mamma!! Var allt lite pirrigt när jag skulle gå dit men med samma personal så kändes det som att det var igår jag var där :-) Även fast det faktiskt var SJU år sedan sist!! Åren går!!    Jag har verkligen haft lyckan att jobba på ställen som är så himla bra!!

Efter jobbet hämta jag min Emilia,, blev till att göra sig iordning.. Kvällen tillbringades hos Ulrik med en del av klassen,, TACK Ulrik och alla brudarna som var där för en väldigt lyckad kväll!! God mat och mycket skratt!!! Min pappa var så snäll att han kom och hämtade mej och Emilia,, TACK TACK för det pappa!!

Lördag: Promenad,, fotbollsträning besök av Sofia,, Linus och Emil,, storstädning av huset.. jag tänkte att jag skulle storstäda badrummet uppe men det blev visst hela huset,, så det kan bli ;-) Nu ska jag läsa ikapp lite bloggar som jag ju inte heller hunnit senaste dagarna!

Sänder en extra KRAM till min vän Malin L som ska hålla tal på sin kompis bröllop idag!! Det kommer gå så bra vännen!!

 

KRAMKRAM
                                                        

Mitt i veckan

Publicerat den 2009-08-19 klockan 22:13:48
Allmänt
2 Kommentarer


Idag har jag varit trött.. jobbigt det är.. man ska ju va utvilad efter sommaren men nää rakt in i verkligheten och stressen kommer redan krypande och ja jag vet att det är för att jag ska ha hundra procent koll och ordning på allt men that´s me lixom :-) Har vart skönt med sol idag i alla fall!!

Barnen har lekt med kompisar idag.. Jacob hängde med Erik och Axel hem och jag hade Gabriel,, Filip,, Åke och Gustav här!!

Jag och barnen bjöd hem hos till Tuva-Li och hennes familj på kvällsmat,, kul med lite sällskap!

Idag hade Jacob sin första läxa!! Tänk er en egen läxbok,, det riktigt lyser i ögonen på honom :-) Vi var och köpte bänkpapper oxå,, med monstertrucks på :-) Lyckan är total!!



Nu är snart batteriet i datorn slut vilket betyder att jag ska sova!! God natt å Kram!!
                                                        

Första klass

Publicerat den 2009-08-18 klockan 21:40:25
Allmänt
2 Kommentarer


Idag har min Jacob börjat 1:an <3 <3 <3 STORA killen nu!! Han var glad och nöjd med sin första dag :-) Härligt för mamman i familjen oxå det vill säga mej :-)

Direkt efter jobb,, dagis och skola åkte vi till Skövde till mamma/mormor!! Jag var hos min underbara vän Carro "en liten stund".... och med en liten stund så är jag borta 2-3 timmar säger min mamma och hmm jaa det stämmer ju ganska bra :-) Var i alla fall mysigt att få prata och fika lite!!

Jag och Gabriel åkte till Elins esplanad och uträttade lite ärenden och så åkte vi till en affär där de säljer alkohol.. finns inte alla cider i min kommun där jag bor och ajg är väldigt kräsen vad gäller cider.. jag gillar inte så många sorter.. men nu köpte jag några så får vi se vad jag tycker om dom :-)

Jag önskar nästan att jag kunde tycka om kaffe och vin för att slippa folks tjat men va sjutton.. har jag klarat mej i 28 år så klarar jag mej nog i 28 till ;-)

Nä om jag skulle lägga mej nu då.. ska kolla igenom expressen oxå.. köper den på måndagar för vi samlar på Astrid Lindgrens sagor :-)

Natti å hoppas ni får sova bättre än jag gjorde den här natten... jag som såg fram emot att ha en hel säng för mej själv... då vakna både Gabriel och Filip och skulle sova hos mamma.... de som varit så duktiga på att sova i sina sängar.. aja förhoppningsvis var det bara inatt,, det återstår att se :-)

Se hela bilden

K R A M
                                                        

Finns att göra

Publicerat den 2009-08-17 klockan 21:03:53
Allmänt
4 Kommentarer


NU har jag satt mej i soffan och läst morgontidningen.. hmm har vart fullt upp idag med andra ord :-)
Jobbat - hämtat Jacob - hämtat Christofer - hämtat Gabriel och Filip - fixat mellanmål - bakat the kakor - haft Annica och barnen här en stund,, mysigt - lagat mat ((och under tiden när det ringde typ tvåhundra samtal så smet småttingarna in och åt risifrutti *grrr* - städat kylskåpet och frysen - duschat och nattat barnen - pratat med Fredrik - pratat med mamma - plockat ur diskmaskinen     Ja det går i ett :-)

Jag och barnen är själva i veckan för våran älskling är ute på jobb,, men det går bra här hemma.. barnen är mer samarbetsvilliga när jag är själv med dom,, de städa till och med sina rum idag utan att jag sa att de skulle det :-)

Men vi saknar våran älsklingspappa/sambo såklart <3 <3 <3 Filip skrapa i armen förut och hela världen rasa samman,, men när han fått ringa och prata med pappsen så försvann det onda **sötnos**

Nu får jag nog snart bädda ner mej själv oxå känns det som,, natti natti å kram

  
                                                        

GRATTIS

Publicerat den 2009-08-17 klockan 16:24:20
Allmänt
0 Kommentarer


Grattis till Sofia och Johan som fått en pojke idag <3

Grattis till Anna och Sami som fick en pojke förra veckan <3

Åååå jag är så glad för er skull mina vänner,, ser fram emot att träffa er och era små söner!!

KRAM!!!

                                                        

Skön söndag

Publicerat den 2009-08-16 klockan 20:45:51
Allmänt
2 Kommentarer


Idag fyller min svärmor år så vi har varit där och ätit jättegod mat!! Kycklinggryta och potatis,, mumms!!

Jacobs fritids är stängt imorgon så han sover hos farmor i natt :-) Imorgon börjar verkligheten igen,, jag fattar inte vart den här sommaren har tagit vägen. . . .

Vad har mer hänt idag då.. jo jag är ju i röjartagen så jag har fixat och donat och röjt i lådor och sånt!!
 
Nu ska jag och min sambo mysa.. om han bara kan slita sig från sitt arbete utomhus <3

Se hela bildenJa det var väl allt för idag de.. har ont i huvudet så jag orkar inte skriva så mycket mer... ..Kram..
                                                        

Dagens namn:

          Marica.
En 28 årig 3barnsmamma från Hjo som älskar sina småttingar Jacob, Gabriel och Filip och sin underbara sambo Fredrik. Hon tycker mycket om att umgås med min underbara familj och vänner, läsa böcker eller fördriva tiden på nätet. Mycket tid går även åt till studier då hon läser till lärare.

,, Läsare:
Totalt:
Månad:
Idag:
Online: