GOTT NYTT ÅR!!

Publicerat den 2008-12-31 klockan 15:21:46
Allmänt
3 Kommentarer


Nyårsafton :-) Vi greyar å förbereder lite inför kvällen! Jacob har två kompisar här, Jesper och Emil.. Nu leker de nån typ av kurragömma...

Ikväll kommer Martin, Jessica, Lucas, Ebba, Johan, Sofia, Linus, Katta och Sebastian hit! Ska bli trevligt!! Lite kallt att sitta på altan så vi ha dukat upp i lekrummet :-)

Gott nytt år och många kramar till alla mina kära vänner!!! Jag hoppas att alla får ett toppenbra 2009!

Puss o Kram!!!
                                                        

Shopping & god mat

Publicerat den 2008-12-30 klockan 22:15:01
Allmänt
1 Kommentarer


Då var snart denna dagen slut då.. På em tog jag och Fredrik och småttingarna oss en promenad.. Är 50-70% i färg oc h inredningsaffären på torget så vi shoppa lite där :-) Sen blev det en sväng till sportaffären och där hitta jag en puma t-shirt till Jacob :-) och sen blev det ICA och på hemvägen hem och hobby :-)

Barnen lekte brottning en stund när vi kom hem och sen fick de äta kvällsmat och lägga sig.. Så laga jag och Fredrik mat och åt alldeles själva i lugn och ro,, det var inte igår!! Det var skönt att bara få äta och ta det lugnt.. blev hasselbackspotatis och fläskfile och rosépepparsås.. mumms!!!

Nu har vi bara slappat och kollat på tv! Blir nog en tidig kväll,, kanske ska börja läsa lite i en ny bok jag köpte igår.. vi får se!

Nyårsafton imorgon då.. jag ska börja min dag med en promenad!!
Nattikram!
                                                        

Dan före årets sista dag

Publicerat den 2008-12-30 klockan 13:28:23
Allmänt
0 Kommentarer


Igår hade jag en plan på att gå upp tidigt och gå ut och gå.. jag tänkte att Fredrik kunde väcka mej halv 9 men han tyckte att gå upp halv 9 eller 9 spelar ingen roll så han tänkte inte väcka mej, vilket han inte gjorde heller.. Jag och Filip sov i gabriels säng.. fattar inte varför de inte kan sova hela natten alla tre.. det skulle va så mycket bättre för hela familjen,, att de inte ja förstå det de små trollen.. Jacob stensover men Gabriel och Filip vaknar oftast en gång var per natt,,, Gabriel vet jag inte varför men Filip tror jag att det är för att han får tänder.. Inatt låg han vaken hur länge som helst och grävde i munnen och sparka i väggen...

Nåja kom upp imorse ändå.. dock inte så tidigt då men jag har ändå varit ute och gått! Gud så skönt!! Jag måste ta tag i det oftare nu! En stund varje dag! Efter gången så var jag och sola,, skönt!! Känne rmej genast mycket piggare!

Nu ska jag laga lite mat, potatismos och korv.. ojj så lämpligt att Fredrik kom hem så att han kan göra potatismoset så att det blir som han vill ha det :-9

Jacob leker med Jesper här och Gabriel leker med Oliver här så nu är alla barnen nöjda.. Filip sover men han är ju alltid nöjd ändå,, förutom på nätterna då.. eller det kanske är mest jag som inte är nöjd då....

Kram!
                                                        

Lycka :-)

Publicerat den 2008-12-29 klockan 22:22:09
Allmänt
0 Kommentarer


Facebook... kan man ju tycka är rätt löjligt men jag gillar det :-) Och nu ikväll blev jag såå himla glad! En barndomskompis hade hittat mej där! Jag har sökt på henne flera gånger men visste att hon gift sig.. så hon hade ju bytt efternamn! Och nu hitta hon mej!! Jag blev verkligen så himla lycklig!!! Vi skrev mycket brev förr, jag sov hos henne och så är hon några år äldre än mej så det var ju väldigt häftigt att få vara kompis med henne... Jag trivdes verkligen i hennes sällskap!
Nu hoppas jag att vi kommer kunna hålla kontakten och ta tag i att ses med våra familjer, precis så som vi gjorde med våra föräldrar :-)

Detta blev verkligen en glad överraskning på slutet av 2008 :-)

Tack för att du hörde av dej Renate, som du förstår blev jag verkligen sååå himla glad!
                                                        

Lista 2008

Publicerat den 2008-12-29 klockan 18:49:47
Allmänt
2 Kommentarer


Den här listan har jag lånat hos Emilia...

Min lista över 2008

1.Gjorde du något som du aldrig gjort förut?
Hmm svårt,, jag var i Västervik, jag började pendla mellan Hjo och Skövde

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga, jag håller dom ändå inte...

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
O ja,, Ida fick en Selma, Sandra fick en Lucas, Sara fick en Elias, Alexsandra fick en Filippa, Evelina fick en Alma, Linda fick en Filippa, Karolina fick en Linus, Sofia fick Wilmer och Axel och så har jag säkert glömt någon...

4. Är det något du saknat 2008 som du vill ha 2009?
Mer pussar och kramar :-)

5. Vad var din största framgång 2008?
Att jag börjat på högskolan och att jag har fixat det så bra så här långt!

6. Vad spenderade du mest pengar på?
Hmm det var väl mat och kläder till barnen kan jag tro..

7. Vad önskar du att du gjort mer?
Träffat kompisarna mer, ringt till kompisar jag inte träffar så ofta oftare

8. Vad önskar du gjort mindre?
Ätit så mycket godis och chips..

9. Hur tillbringade du nyår?
Vi var själva hemma för alla grabbsen hade vattkoppor

10. Vem saknade du?
Carro J som bor såå långt bort, morfar som är i himlen...

11. Finns det något du ångrar med 2008?
Att jag inte värdesätter det lilla

12. Vilken halva var bäst, första eller andra halvan av året?
Hmm väldigt svårt måste jag säga.. det är både och.. men första var nog bättre då var jag ju ledig med men andra är oxå bra för då har jag börjat skolan och lärt känna massa nya människor...

13. Hur tror du att 2009 blir i sin helhet?
Jag tror det kommer bli kanon! Periodvis jobbigt med skolan och så men jag hoppas på mycket mys med familjen och att jag hamnar i en bra basgrupp och att Emilia fortfarande vill arbeta med mej i de uppgifter vi får välja själva :-)

14. Hur ska du fira nyår?
Här hemma med god trerättersmiddag och trevligt sällskap av Jessica, Martin, Lucas, Ebba, Johan, Sofia, Linus, Katta och Sebastian och alla mina grabbar (stora som små) såklart!!!

                                                        

Shoppat :-)

Publicerat den 2008-12-29 klockan 17:43:35
Allmänt
1 Kommentarer


Jaha ja så då har den här dagen försvunnit... åkte ju till Skövde imorse. Först gick jag med Fredrik och småttingarna på stan en sväng för att leta kläder till fredrik,, gissa hur mycket han har köpt idag? INGENTING!! Men jag har shoppat :-) En tröja på sisters och så blev det ganska mycket på gina.. när jag stod i kassan såg jag en svart klänning som jag inte orka prova men jag hoppas hoppas att den är bra ändå.... Sen mötte jag upp Carro och vi skulle luncha.. tillslut bestämde vi oss vart vi skulle äta, kommer inte ihåg vad det heter men gott var det.. Mysigt att ses och prata av sig!!! Vi har känt varandra hela livet så även fast man bara ses några gånger om året så känner man varandra utan och innan! Nu bor Carro i Spanien och jag viller jättegärna åka å hälsa på henne i vår.. nån som vill följa med?!
Innan vi åkte hem så åkte jag och familjen till MAXI och handla inför nyår!!

Jacob har lekt med Jesper hela dagen,, de har lekt i flera dagar i rad nu men de vill leka och leker bra så då går det ju bra :-) Jag tänker att de borde tröttna på varandra men Jacob har i alla fall inte tröttnat :-) Och det har nog inte Jesper heller för ringer inte den ena kl 10 så gör den andre det :-) Kul när de har kul ihop!!

Imorgon ska vi förbereda med bord och så inför nyår och så ska jag försöka komma ut och gå och så måste jag faktiskt sola oxå, det är jättelänge sen sist!

Nu ska jag fixa kvällsmat!

Kramiz!
                                                        

Bebis och Skövde

Publicerat den 2008-12-29 klockan 10:50:46
Allmänt
0 Kommentarer


Först vill jag börja med att gratulera Karolina och Ola till sin lilla Linus som föddes igår :-)
Mys med en liten pojke!! Nu har det lyckats få tre barn på 3.5 år,, jag och Fredrik har ju fått våra tre på 4 år.. så de har legat i lite mer ;-) Stort grattis till lilleman!!!

Nu ska jag och familjen till Skövde.. Fredrik fick pengar igår så han ska kolla efter lite kläder.. han ska ha med sig barnen visserligen bara två av tre men jag tror inte att han köper kläder idag.. men vi får se! Jag ska kolla in rean och luncha med Carro!! Mys!!!

Skriver mer sen!
Kram :-)
                                                        

Släckning

Publicerat den 2008-12-28 klockan 18:45:58
Allmänt
2 Kommentarer


Nix Fredrik har inte fått åka till Skövde å släcka än i alla fall.. det var här i Hjo det brann! Men han väntar å väntar (nästan som barnen väntar på tomten..) på att få åka in till Skövde och i alla fall eftersläcka.. vi får väl se hur det blir!
                                                        

Funderingar

Publicerat den 2008-12-28 klockan 18:43:49
Allmänt
0 Kommentarer


Inatt kunde inte jag sova.. Först vakna Filip så då hämta jag han och la hos oss, sen vakna Gabriel så då  fick han oxå sova hos oss.. och så fick Fredrik larm och efter det kunde jag inte somna...  Har ändå varit ganska pigg ända, piggare än igår tom :-) Skönt!!

Nu har vi kalasat klart.. Fredrik ville inte ha nåt kalas så jag sa att de som ville fick komma på lite fika och alla i hela släkten kom,, he he! Jag tycker det är mysigt att träffas,, tyvärr hinner man ju inte prata så myckte när man ska fixa med fikat och så men det är mys att bara ha alla här!!

Har funderat på det här med bloggande, vad man skriver om i en blogg.. jag tycker att man ska få kunna skriva personliga tankar och funderingar men då blir det ju bara fel. Som t ex i en prinsessas blogg hade hon skrivit att hon var arg på sin man för att inte han gick upp på morgonen när han lovat det ( det problemet har ju inte jag ;-)) Puss älskling<3) men då i alla fall när hon skrev det så var det massa folk som blev arga på henne... men då skrev mammaBecka något jättebra, man är ju en människa med känslor inte bar en maskin som skriver och skriver,,, Sååå himla perfekt skrivet tycker jag!

Håå nu kom jag på att jag glömde fråga Ida om lite greyer med bloggen... ni får komma hit en kväll å äta så kan vi kolla på det Ida :-) Är så länge sen vi hade mys med lillebror och Ida,, saknar!!!

Jag har kommit på en sak.. att jag är trött på att bjuda hit folk hela tiden när man aldrig blir bortbjudna tillbaka... undra om det är för att vi har tre barn eller för att vi är ett tråkigt sällskap!? He he,, ja det kan man ju fundera på! Är ju i alla fall så att tillslut tröttnar man..

Imorgon ska jag till Skövde och träffa min älskade barndomskompis Carro!!!! LÄNGTAR!!! Och så ska jag kolla in rean lite oxå :-)

Nu ska Fredrik köra tillbaka granen... så det blir lite stämning på jobbet igen ;-)

Ha en bra kväll allesammans,, kramiz!
                                                        

Födelsedag & larm

Publicerat den 2008-12-28 klockan 09:21:44
Allmänt
6 Kommentarer


Jag antar att min käre sambo fick sin bästa present inatt när han fick åka på larm :-) Han har inte kommit hem än så jag hoppas att det inte brinner allvarligt nånstans!

Men jag skickar tusen pussar och massa kärlek till honom på sin födelsedag!!! Grattis älskling <3 <3 <3
                                                        

Gabriel på julafton

Publicerat den 2008-12-27 klockan 15:15:09
Allmänt
0 Kommentarer



Gabriel i bustagen i vanlig ordning,, här i sin nya pumamössa :-)
                                                        

Jacob visar fina tomtebloss

Publicerat den 2008-12-27 klockan 15:11:08
Allmänt
2 Kommentarer



När Jacob fyllde år hade vi tomtebloss,, så fint så!!
                                                        

Filip kramar tomten

Publicerat den 2008-12-27 klockan 15:08:58
Allmänt
0 Kommentarer



Filip var inte ett dugg rädd för tomten,, här ger han honom en kram!!
                                                        

Ganska pigg

Publicerat den 2008-12-27 klockan 15:06:26
Allmänt
1 Kommentarer


Idag är första dagen på jag vet inte när som jag känner mej relativt pigg... såå skönt! Har greyat lite här hemma idag, dammsugit och tvättar, har bakat lite inför imorgon då min käre sambo fyller år <3 Ikväll blir det tacos och jag hoppas att vi kommer se på nån film för det har inte blivit av nån av kvällarna hittills...

Tänkte ju lägga upp lite kort från jul och så men jag hittar inga bra kort... Vi måste köpa en ny digitalkamera.. för det kan väl inte bero på den som tar korten!? Hmmm!

Filip och Fredrik är ute och spelar fotboll så nu vill gabriel oxå gå ut.. okej då,, tjatar du så ;-)

Jacob och Jesper sitter uppe och bygger med lego!

Nu ska jag ta på en gallskrikande Gabriel..... TÅLAMOD!!!!
                                                        

Annandagen

Publicerat den 2008-12-26 klockan 13:16:33
Allmänt
5 Kommentarer


Idag hade jag t vå mål: Dammsuga och gå ut med barnen och jag har uppfyllt båda! Skönt! Jag hade gärna varit ute en stund till men Gabriel frös så vi fick gå hem.. konstigt när han bara hade mysbyxor på sig,, han tyckte att vi kunde ta med jackan och han kunde ta på sig den om han frös... hmmm joo för det var ju såå varmt ute, not! Vi mata fåglarna nere vid Vättern, mysigt och fint! Jessica och barnen var oxå där så då fick vi ju trevligt sällskap oxå :-)

Filip sover nu och Gabriel och Fredrik bygger ihop ett legohus,, Jacob leker hos Emil! Jag,, jag ligger på soffan och tittar när brasan i kakelugnen gnistrar och sprakar... Fint!
Jag vill ha nån bra bok att läsa men jag har ingen... :-/
Idag får det återigen bli en lugn dag här hemma! Vi ska börja göra iordning sista rummet i källaren men jag vet inte om Fredrik ska börja röja idag eller inte.. hänger lite på hur många vi blir på nyår.. Om vi ska sitta i lekrummet eller ej.. Vi får se!

Nu ska jag vila lite innan Filip vaknar,, om typ 14 minuter eller så ;-)

Ha en bra dag,, vad ska alla göra för kul idag då?
Kram!

                                                        

Dagens namn:

          Marica.
En 28 årig 3barnsmamma från Hjo som älskar sina småttingar Jacob, Gabriel och Filip och sin underbara sambo Fredrik. Hon tycker mycket om att umgås med min underbara familj och vänner, läsa böcker eller fördriva tiden på nätet. Mycket tid går även åt till studier då hon läser till lärare.

,, Läsare:
Totalt:
Månad:
Idag:
Online: