Gullig present!

Vet ni vad? Imorse när jag kom ner så stod det en present på bordet... Min gulliga vän Sofia med bloggen http://sofiabakar.blogspot.com/ hade lämnat världens sötaste present i brevlådan - en saft tillbringare,, så himla söt!

Jag har sagt det förut men säger det igen,, TACK Sofia! Jag blev verkligen så himla glad!!!


En redovisning avklarad idag och nästa väntar imorgon,, jag har läst och förberett mig och är nog snart expert inom området luft - att luft väger och tar plats :) På kvällen väntar trevligt umgänge med fröknarna Spurt :) Om jag överlever 5 km i spåret vill säga... ;)

Känns som att springning har blivit lite av en fluga,, varenda kotte är ju ute och springer... men det är nog som en kompis sa förut att det är nu ja, i juli har det lagt sig :) Hi Hi!

När jag har slutat plugga ska jag bli duktigare på att träna men nu finns lixom inte tiden,, en del prioriterar ju verkligen träningstid men det gör inte jag,, känns som att familj, hus, studierna, jobba och barnens aktiviteter är viktigare just nu... både på gott och ont för jag är mycket piggare när jag är ute och går men som sagt dygnet har bara 24 timmar och jag kräver ju ganska mycket sömn med och är mörkrädd så nu vid den här tiden skulle jag aldrig våga gå ut och gå... Men Men allt har sin tid!!!


Kommentarer
Postat av: Sofia Pihlsgård

<3<3<3 : )

2011-04-28 @ 06:17:42
URL: http://sofiabakar.blogspot.com
Postat av: Maddo

Annars kan man göra det till en rolig grej med barnen. Cykla eller gå istället för att ta bilen är ju också motion. Det kräver ju inte mer än minuter extra. :)

2011-04-28 @ 07:52:46
URL: http://blogg.dreammaddo.se
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Underbart med överraskningar! :D

Kraaaaaaaam

2011-05-04 @ 20:19:26
URL: http://spindeltjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0