PW

Publicerat den 2011-08-28 klockan 22:03:53
Allmänt
4 Kommentarer


Det är ju så himla skönt att gå ut och gå!!! Jag tycker om att gå själv ibland för att rensa hjärnan och bara lyssna på naturens ljud men ibland är det så skönt att prata av sig med någon av mina vänner!!

Är glad över att jag tagit tag i promenaderna på allvar nu - jag hoppas få till det bra även nu när hösten kör igång med skola, aktiviteter, jour och bortrest man.. men det ska funka! Nu ska jag löpa linan ut!!!

Försöker att springa då och då men mina benhinnor och vader är inte lika samarbetsvilliga... Tråkigt när man så gärna vill!

Men som sagt PW är himla bra det med!
                                                        

Två skolpojkar

Publicerat den 2011-08-26 klockan 19:30:03
Allmänt
1 Kommentarer


Har ju numera två skolpojkar,, en i förskoleklass och en i 3:an.. Det är helt ofattbart hur fort tiden går! Första veckan är avklarad och det har varit en bra vecka med glada men väldigt trötta barn :) Precis så som det ska vara! Jag är så himla glad och tacksam för att lärarna och övrig personal är helt gudomligt bra,, jag är såå nöjd!!!

Nu är det helg och vi har i vanlig ordning fullt upp :)

Fredagsmyset ikväll blir en långpromenad.. det gillas!!!
                                                        

Pausknapp?

Publicerat den 2011-08-17 klockan 11:16:31
Allmänt
3 Kommentarer


Sparsamt med inlägg men några tappra läsare har jag ändå kvar,, det värmer ;)

Dagarna rullar på och just nu skulle jag vilja ha en pausknapp att trycka på! Jag och barnen är lediga den här veckan och det är så skönt att bara vara!!! Ta dagen som den kommer och fixa och dona hemma!

Den här hösten innebär förändringar på flera håll - spännade och till viss del "skrämmande" men allt löser sig!

Jag har i alla fall bestämt mig för att fokusera på det som är värt att fokusera på! Ta bort sådant som jag inte mår bra av och ta vara på det som gör mig glad och lycklig!

Motionera mera och göra det allra svåraste - sluta äta godis!!! Det blir verkligen en utmaning när man heter Marica ;)

Många utmaningar men jag hoppas att ro alla i land :)


(google-bild)
                                                        

Mysig utlottning

Publicerat den 2011-08-05 klockan 23:02:50
Allmänt
0 Kommentarer
Mysig utlottning på mysig blogg! Kika in du oxå :) http://allaminarum.blogspot.com/
                                                        

Underbara Halmstad

Publicerat den 2011-08-05 klockan 20:48:21
Allmänt
4 Kommentarer


Hemma efter nästan tre veckors husvagnssemester :)

Sol, bad, strandhäng, regn, cykling, vänner, tacos, glass, shopping, äventyrslandet, gekås, felkörning, myskvällar, minigolf, promenader, huvudvärk, krabbfiske, grillning... ja listan kan göras lååång!

Största händelsen är nog dock att nu vet vi vart Per Gessle egentligen bor!!! Vi har varit tvärsäkra på ett hus men ack så fel vi har haft!

Vi avslutade semestern med RIX FM festival och det var tre överlyckliga söner som fick se sin stora idol Eric Saade - ja mamman hon klaga inte hon heller ;)

Vi åkte hem igår kväll vid 22 så barnen somna i bilen och jag var duktig och höll mig vaken hela vägen! Var hemma vid 01 och det var skönt att komma hem till sitt stora hus, har saknat sängen och badrummet mest!

Nu börjar veckorna dra ihop sig och snart har jag två skolpojkar och jag börjar sista terminen på lärarprogrammet... En höst med mycket spännande utmaningar av olika slag att se fram emot! Men först ska vi njuta av den resterande sommartiden!!!
                                                        

Dagens namn:

          Marica.
En 28 årig 3barnsmamma från Hjo som älskar sina småttingar Jacob, Gabriel och Filip och sin underbara sambo Fredrik. Hon tycker mycket om att umgås med min underbara familj och vänner, läsa böcker eller fördriva tiden på nätet. Mycket tid går även åt till studier då hon läser till lärare.

,, Läsare:
Totalt:
Månad:
Idag:
Online: