Alla helgona

Publicerat den 2009-10-31 klockan 17:31:45
Allmänt
0 Kommentarer


Jag är såå trött.. har sovit en stund.. Önskar mej en säck med energi i julklapp :)

Här hemma blir det en lugn kväll med tacos,, mumms! Tacos är som godast hemma så att man får det precis som man vill ha det med alla tillbehör!!

Alla helgona idag.. sänder en extra tanke till min svärfar och min morfar i himlen.. man bor i jorden fast man lixom bor i himlen precis ovanför det huset man bodde när man levde... jaa så är det förstår ni som inte vet :) detta har mina barn berättat och då är det självklart så!! Kloka grabbar jag har! Älskar er!!

::KRAM::


                                                        

Bus eller godis

Publicerat den 2009-10-30 klockan 18:27:40
Allmänt
6 Kommentarer


Fredagkväll!! Härligt!! Kakelugnen sprakar och massa ljus tända :) MYS!!

Barnen är ute och roar sig med bus eller godis!! Jag ser inget nöje i det men de tycker det är kul :) Jag kan ju smaka på godiset sen.. ha ha!!

Kvällen blir lugn,, idol och bara vara! Jag börja läsa min nya bok förut.. den verkar himla bra men jag somna,, behövde lite sömn för att orka hålla mej vaken ikväll! Har inte känt mej hundra idag nämligen men hoppas jag mår bättre imorgon!

Fick meddelande av min pappa och storebror förut, de är i Thailand.. var varmt och skönt.. kan jag tänka mig.. vill oxå ha värme även fast jag faktiskt gillar hösten med alla fina färger oxå!

KRAMKRAM!!

      
                                                        

Slappna av...

Publicerat den 2009-10-30 klockan 13:29:06
Allmänt
3 Kommentarer


 

Nu tänker jag lägga mig på sängen och slappna av och läsa min nya bok

Vill du ha barn med mig? Av Åsa Jinder!!
 Läst den???

UPPDATERING:: började på boken igår och läste ut den igår vilket ju betyder att den absolut är läsvärd! Så läs den!! Jag gilla den verkligen även fast det inte var som jag trodde :)
                                                        

Rosa bandet

Publicerat den 2009-10-29 klockan 20:13:08
Allmänt
7 Kommentarer


   

Alla kan göra något! Även fast man kanske inte har råd att skänka mycket pengar är små summor oxå värda! I min familj passar vi på att köpa kellogs special k för att några kronor sänks till bröst cancerfonden!

Ikväll är det rosa bandet galan på tv 3,, det håller på just nu! Visst blir jag glad över att du läser min blogg men knäpp på tv:n oxå!!

Som sagt alla kan göra något.. DU oxå!!

**Kram**




                                                        

Livet...

Publicerat den 2009-10-29 klockan 17:26:41
Allmänt
2 Kommentarer





Ibland är ord överflödiga för man vet ändå inte vad man ska säga... en bild kan säga mer än tusen ord sägs det!

Mina barn och att jag har träffat deras pappa är det absolut bästa som har hänt mig och jag ska verkligen försöka tänka på att ta vara riktigt ordentligt på det! Jag gör det redan nu men att jackan kanske inte hänger på sin krok kanske inte är det mest väsentliga i livet!? Inte egentligen! Tyvärr måste det hända något som får en (mej) att tänka till en extra gång... Ta vara på det du har och ta hand om varandra!

Idag tänker jag extra mycket på en person som jag inte direkt umgås med varje dag men personen ligger mig väldigt varmt om hjärtat och jag tycker om personen väldigt mycket just för att personen är en glad, trygg och rolig människa! Skickar många styrkekramar!!

Känns lite olustigt inom mig idag... Vissa saker berör och det ska det!

KRAM alla mina fina vänner och övriga läsare!
                                                        

Fantastisk dag

Publicerat den 2009-10-28 klockan 20:17:28
Allmänt
4 Kommentarer


Har haft en bra dag tillsammans med mina grabbar :)

Förmiddagen tillbringades på stor o liten eller ja en fralla för alla heter det ju på onsdagar!! Massa gott till frukost och människor i alla åldrar träffas.. sånt gillar jag!!

Efter lunch kom "lillasyster" Polly hit :) Vi fick ha henne helt själva för mamman och pappan jobba! Hon blev väl omhändertagen och servad av sina storebrorsor ;) Mysigt att få ha en liten goding som Polly här <3

Vad har vi mer gjort... varit och handlat och lämnat paket till en av Gabriels kompisar som fyllt år!

Grabbarna var trötta även idag så de somna gott när de var dax att sova!

Har varit såå skönt att bara ha kunnat vara idag och inte plugga nåt! Behövs sådana dagar! Men imorgon är det skola som gäller igen dock med en intressant föreläsning om barn och sexualitet, inget lätt ämne!

Nu: Bonde söker fru :)

Natti o Kraaaaam!!

                                                        

Laddar för ledigt

Publicerat den 2009-10-27 klockan 19:24:29
Allmänt
7 Kommentarer


Tisdag.. har pluggat hemma idag och kommit en bra bit på att följa ett barn uppgiften :) Skönt för nu tänker jag och barnen ha lov imorgon!!

!!!OKTOBERLOV!!!

Grabbarna var trötta idag så det blev en tidig kväll för dem.. Jag och älsklingen ska se på film tror jag eller om det blir andra avenyn :)

::Kram::
                                                        

Rasmus

Publicerat den 2009-10-26 klockan 19:01:00
Allmänt
9 Kommentarer


Idag har min söta systerson namnsdag.. RASMUS..

Grattis Grattis till honom :)

 

KRAM från moster med familj <3
                                                        

Oktoberlov

Publicerat den 2009-10-26 klockan 18:57:38
Allmänt
3 Kommentarer


Oktoberlov :) Ja hur gött låter inte det? Men nähä inte på högskolan inte.. Har varit i skolan idag men det gick bra! Jag gillar faktiskt att gå i skolan! Var en intressant föreläsning men väldigt tråkigt seminarium.. prata om en tråkig bok.. tur att man kan prata om en massa annat då :)

Blev lunch med Emilia och Malin idag,, trevligt trevligt!!

Vi ska i alla fall ha ledigt på onsdag och fredag så lite lov blir det!!

**Kram**

 Mumms med clementiner nu på hösten!!

                                                        

Mina Malinar :)

Publicerat den 2009-10-25 klockan 18:16:25
Allmänt
4 Kommentarer


Idag har jag haft båda mina Malinar här på besök! Malin L och hennes tre barn kom vid lunch,, jag fick en bröllopsbok och ett bröllopsmagasin (hon behöver inte ha med sig något såklart men jag blev vääääldigt väääääldigt glad) TACK underbara du!!

Malin och Polly kom lagom till fikat!

Härligt att ha mina Malinar här idag!! Ni är bäst!



**Kram**
                                                        

Härlig lördag

Publicerat den 2009-10-24 klockan 20:12:23
Allmänt
5 Kommentarer


Härlig lördag har det verkligen varit!

Har greyat och bakat en massa idag :) Får nämligen finbesök imorgon,, Malin * 2 och alla barnen :) Vera, Klara, Axel och Polly!!

Grabbarna har lekt med kompisar hela dagen!!

Vi var på kyrkogården hos farfar förut.. Filip blev överlycklig när vi skulle gå till farfar och hade med sig en "blomma" till honom men han var väldigt besviken (hå min lilla älskling) när vi inte kunde se honom... Vi tände ljus hos farfar!

Nu är det lördagsmys med familjen som gäller,, körslaget,, sen ska jag och min älskling se på film när grabbarna har somnat!

 

__Kram__

                                                        

Ett ord!!

Publicerat den 2009-10-23 klockan 17:51:28
Allmänt
8 Kommentarer


Nu ska du min läsare få en uppgift :) Fick idéen på face book :)

Nu kör vi då...

I kommentaren ska DU beskriva mej med ETT enda ord!!
Kan ju vara svårt om du inte känner mej men då får det bli hur du uppfattar mej :)



TACK för din kommentar ;)
KramKram!!
                                                        

Det stavas... FREDAG!!

Publicerat den 2009-10-23 klockan 14:54:10
Allmänt
1 Kommentarer


Redan fredag.. underbart! Jag ska dra en sväng med dammsugaren och plocka in lite kläder i barnens garderober sen ska jag vara ledig hela helgen!! (Ja tvätta och dammsuga räknas faktiskt till vardagliga sysslor så de blir jag aldrig ledig ifrån)

Idag har jag varit med Jacob i skolan :) Ganska skrämmande att se hur lik han är mej.. biter på varenda penna och pillar på saker.. ja den genen har han fått av mej... Ja han är i alla fall en riktig skolpojke och jobba på bra i sin Pärtan bok :) **SÖT son jag har**

Ikväll blir det fredagmys med familjen Hofström/Davidsson... Vilket betyder trevligt sällskap och mys med bebis :) Me like!! De stora killarna, Jacob och Felix, ska på disco :)

Jippy! Helg! F R E D A G S M Y S!!!

**kram**

 
                                                        

Namnsdag

Publicerat den 2009-10-22 klockan 19:26:55
Allmänt
4 Kommentarer


Att ha namnsdag när man heter Marica är ungefär som att fylla år :) Har fått massa grattismess idag,, tack alla underbara!! Presenter har det blivit en del oxå.. en klocka och almanacka av pappa,, filmer av mamma,, mat och bullar av farmor och av familjen fick jag en bok och en tröja som jag inhandlade själv ;)

Har haft besök av pappa,, farmor,, Lena och Tuva-Li + att barnen hade kompisar med sig hem :) Livat i huset men jag gillar´t :)

Nu sitter jag här i mörkret med tända ljus och lyssnar från spraket från kakelugnen och ljudet (ungefär som vågorna) från tvättmaskinen! Skönt!!

Imorgon är det fredag.. hur gött är inte det då??
UNDERBART! Just nu känns livet så himla bra! Var hos min morfar idag på kyrkogården.. det var fint hos honom men kändes tungt.. jag saknar honom och min svärfar!! Jag tycker inte om döden!

::Kram::

 
                                                        

Vaccin

Publicerat den 2009-10-21 klockan 20:34:19
Allmänt
13 Kommentarer


Nu har vaccinet för svininfluensan börjat komma.. Hur ska man göra vaccinera eller ej? Hur ska du göra? Jag förstår ju riskgrupper och så men jag är kluven hur vi ska göra.. man kan ju inte vaccinera sig mot allt samtidigt som man vet ju inte hur sjuk man blir om man blir sjuk...



                                                        

Dagens namn:

          Marica.
En 28 årig 3barnsmamma från Hjo som älskar sina småttingar Jacob, Gabriel och Filip och sin underbara sambo Fredrik. Hon tycker mycket om att umgås med min underbara familj och vänner, läsa böcker eller fördriva tiden på nätet. Mycket tid går även åt till studier då hon läser till lärare.

,, Läsare:
Totalt:
Månad:
Idag:
Online: