Helt min stil

Publicerat den 2010-09-22 klockan 20:17:11
Allmänt
6 Kommentarer
Ååå jag blev helt frälst! Såå fina! Jag tävlar :) Kika in du oxå vet jag... http://handgjordasblogg.blogspot.com/2010/09/tavling-och-bloggbutik.html#comment-form 

***Håller båda tummarna***
                                                        

Award

Publicerat den 2010-09-22 klockan 20:06:01
Allmänt
4 Kommentarer


Jag kan ju nästan inte sluta blogga när jag får en sån här fin award :) Tack min underbara vän: http://eemiliaas.blogspot.com/ 

Jag skickar den vidare till http://hemmahoskikan.blogg.se/ min fina bloggvän! Vi fann varandra tack vare att vi skulle gifta oss nästan samtidigt!

http://livslustpalandet.blogspot.com/ för att min vän Kristin som har den här bloggen inspirerar mig och ger mig så mycket energi <3

Ger den även till http://www.skolgatan6.blogspot.com/ för att Jessica är en människa jag verkligen tycker om och som skriver mycket om sin lilla tjej som har en extra kromosom.

http://spindeltjejen.wordpress.com/ En barndomskompis som alltid är go´ och glad och som har världens bästa blogg!
                                                        

du och jag

Publicerat den 2010-09-19 klockan 18:45:14
Allmänt
3 Kommentarer


Jag tävlar om ett fint namnsmycke i silver hos Milliez.
I samarbete med
LuciaDesign. Tävla HÄR du med!

Tävlar om detta fina smycke! Vinner jag så vet jag vem som ska få det <3
                                                        

Så får det bli...

Publicerat den 2010-09-19 klockan 16:00:20
Allmänt
5 Kommentarer


Att blogga eller inte blogga det är frågan.. en del dagar saknar jag det och en del dagar tycker jag att det är skönt att inte "alla" vet vad vi i min familj gör om dagarna... men jag saknar att skriva av mig! Jag älskar att skriva! Men blir ju roman inlägg och jag känner att jag orkar inte misstolkas,, jag orkar inte att människor jag inte ens känner eller umgås med ska sitta och ha åsikter om vad jag skriver eller ha tolkat det som att jag menar fast jag kanske inte ens menat det så... Det är inte värt det...

Det är tråkigt att jag inte bloggar när jag har både pappa och vänner i andra städer och länder men vi får hålla kontakten på andra sätt..

Ytterligare ett skäl till att jag är less på att blogga är anonyma kommentarer... antingen så skriver man vem man är och står för det annars tycker jag att man kan bespara sig att lägga tid på att kommentera!

Bloggen får bli en spontanblogg helt enkelt.. för att jag varje dag ska hålla på och skriva hur underbar familj och världens finaste barn och bästa man jag har blir ju tråkigt för er i längden att läsa om ;) Det lixom bara är ju så och kommer aldrig att förändras :)

Men jag ger inte upp bloggen utan skriver säkerligen spontant,, då och då :) men bloggvänner vi hörs på mail och face book (finns ju där även om jag sällan uppdaterar min status) och mina andra vänner vi hörs och ses ju som tur är <3(google bild)
                                                        

Kanske sant...

Publicerat den 2010-09-04 klockan 12:35:44
Allmänt
9 Kommentarer


‎"Ibland när jag duschar, tvättar jag kroppen med hårshampot... I dag råkade jag läsa på flaskan. "För extra volym".....Shit!....Inte konstigt det är så svårt att hålla vikten! Det blir diskmedel nästa gång... Där står "Tar bort även det mest fastbrända fett"

Hi Hi den var kul Therese H :) Lånade den på fb :)
                                                        

Dagens namn:

          Marica.
En 28 årig 3barnsmamma från Hjo som älskar sina småttingar Jacob, Gabriel och Filip och sin underbara sambo Fredrik. Hon tycker mycket om att umgås med min underbara familj och vänner, läsa böcker eller fördriva tiden på nätet. Mycket tid går även åt till studier då hon läser till lärare.

,, Läsare:
Totalt:
Månad:
Idag:
Online: