Lördag

Publicerat den 2008-09-27 klockan 11:42:43
Allmänt
0 Kommentarer


Då var det helg igen,, gött!
Igår kväll var Johan, Sofia o Linus här.. det var jättetrevligt å självklart åt vi tacos, vad vore en helg utan tacos?! När alla barnen somnat så spelade vi TP, mycket svåra frågor tycker jag! Vi behöver ju inte nämna vilka som vann.... men kul hade vi :-)

Nu är jag klar med mina uppgifter i skolan tills nästa vecka.. känns skönt men jag känner mig ändå inte helt till freds, man vet ju inte vad lärarna förväntar sig. Jag är nöjd men är dom det?!

Nu äter Gabriel och Filip "nan"... Filip har börjat att snattra så himla mycket, det är jättekul. Det är såå himla sött de här första riktiga orden och när han sätter ihop två ord..

Nu ska jag laga lite spagetti o köttfärsås, övriga familjens favoritmat.... inte min men är de glada så är jag glad :-D

Blåser väldigt ute idag men det vore skönt att komma ut på en proemand sen..

Kramilkram å ha en mysig dag!
                                                        

Helg

Publicerat den 2008-09-21 klockan 08:04:11
Allmänt
0 Kommentarer


Fre: Då var det Marica&Malin dag på hög nivå :-) Ullerad!! Det var jättemycket bilar men ändå inte så sjukt mycket folk att man inte kan röra sig... blev såklart fattig i vanlig ordning men så snygga barnen kommer va i sina nya kläder :-) :-)

Lör: Familjedag <3 Vi var på LISEBERG!! Jättemysig dag med perfekt väder... Barnen åkte massa saker och jag och Fredrik varvade med vem som åkte med! Jag klarar inte av snurrkarruseller längre men jag älskar bergbanan och sånt som gör pirr i magen!!!!! På vägen hem somna barnen och det var bara att lägga upp dom så sov dom vidare,,,,,,,,,,

Sön: Idag allså :-) Filip vakna sin magiska tid 6:20 för att han gör det på veckorna. Nu tittar de på bolibompa. Vi ska äta lite frukost och göra oss klara för att åka på BILRACE!! Pappa Fredrik kör tävling med jobbet så då ska vi kolla på det!
Anna och Lova ska följa med, så länge sen vi sågs nu så det ska bli mysigt!!!!

KramKram hela dan"
                                                        

Torsdag

Publicerat den 2008-09-18 klockan 14:48:13
Allmänt
0 Kommentarer


Torsdag ja, och det säger väl allt!! Jag är inte så förtjust i torsdagar och än mindre söndagar..... men men det är ju egentligen bara ett namn på en dag men det är väl en fix tanke jag har,,,, hi hi!

Har vart i skolan idag och haft grupparbete, det gick bra, tog ju inte hela dagen i alla fall så efter det var jag och min älskling ute å åt lunch i Skövde och sen åkte vi hem å han åkte å jobba igen å jag har städat lite för det kommer jag inte hinna i helgen! Skönt att ha det gjort oxå... luktar så gott och fräscht när man har torkat golven.. ja för de som känner mej vet ju att städa då ingår det, dammsuger det är sånt man (jag) gör varje dag.... ;-) varannan kanske det är nu... kanske skrev jag!

Ska hämta barnen nu strax så får vi se vad som händer i em... hälsa på kusinerna kanske..

Kramkram!!
                                                        

Trött tröttare tröttast

Publicerat den 2008-09-17 klockan 16:58:50
Allmänt
0 Kommentarer


Idag är jag så ofantligt trött och har ont i huvudet.. var fullt upp i skolan, även om det bara är att sitta å lyssna å kan det va rätt jobbigt! Sov inte bra inatt! Både Gabriel och Filip var vakna några gånger var...

Hoo nu spelar jacob och hans kompis musik... två olika låtar, SAMTIDIGT och väldigt högt.... Markolio och byggare bob... hmmm vilken blandning men bättre än hård rock :-D

Imorgon ska vi granska ;-) läroplanerna så då behöver man va pigg.... Jag och Emilia skulle gå på bio men hade glömt att min kära sambo ska spela bowling så jag hoppas att Emilia kan nån kväll nästa vecka istället!

Nu står maten i ugnen, lasange blir det idag! Mumms! Tycker i alla fall jag, olika vad familjen tycker...
Fredrik och Gabriel är på gympa, mysigt för dom!
Nu tänkte jag maila in mitt och Emilias arbete så vi kan lämna det bakom oss... förhoppningsvis i alla fall! Det återstår att se, svårt att veta vad lärarna är ute efter men jag och Emilia resonerade som så här att vi är nöjda och då lämnar vi in det och ser vad lärarna säger!

KramKram från mej!
                                                        

Jag skulle ju inte...

Publicerat den 2008-09-16 klockan 13:48:18
Allmänt
0 Kommentarer


Jag skulle ju inte skaffa mej en blogg men så vips så är det gjort ;-) Så hjärtligt välkommen hit :-)

Jag har egentligen inte tid med bloggande men jag tror verkligen att detta är min grey, jag vill kunna skriva av mej och då är ju detta ett perfekt sätt! Ibland är det såååå mycket som snurrar i mitt huvud så då vill jag bara få ut det! Jag är lite bekymrad över att jag kommer bli FÖR personlig men det får tiden utvisa!

Idag har jag pluggat hemma hela dagen, läser till lärare för tidiga åldrar men är bara inne på min första termin än så det är en bit kvar... Igår fick jag reda på min VFU plats och den känns himla bra! En nära vän gjorde oxå sin VFU där så jag har lite att leva upp till men det ska nog gå bra! Jag har ett stort problem bara, jag kan inte sjunga, jag kan verkligen inte det... går väl an när man är själv med massa barn men andra vuxna, urk det gillar jag inte!!!!

Min blogg kommer i huvudsak att handla om vardagliga saker och ting och mycket om min älskade familj!!
Min sambo FREDRIK <3 och våra tre trollguldungar Jacob, Gabriel och Filip <3 <3 <3 Jag är verkligen lycklig över att ha en så supersnäll kille som jag har och att vi tillsammans har fått världens finaste lintottar :-) Allt har gått väldigt fort sen vi träffades i maj 2001 men allt känns toppen så det är bara att köra på. Nästa moment är giftermål och det får vi se när det blir, all planering är redan klar i mitt huvude så det är bara "lite" inköp och ett datum som behövs :-D

Nu ska jag greya vidare lite men jag återkommer, var så säker ;-)

KramKram!!
                                                        

Dagens namn:

          Marica.
En 28 årig 3barnsmamma från Hjo som älskar sina småttingar Jacob, Gabriel och Filip och sin underbara sambo Fredrik. Hon tycker mycket om att umgås med min underbara familj och vänner, läsa böcker eller fördriva tiden på nätet. Mycket tid går även åt till studier då hon läser till lärare.

,, Läsare:
Totalt:
Månad:
Idag:
Online: