Duktiga Filip

Publicerat den 2009-04-30 klockan 18:20:16
Allmänt
5 Kommentarer




<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Idag har sötisen opererat in rör! Det gick jättebra,, det värsta var att ta alvedon ;-) Han var verkligen sååååå duktig!!! Jag tyckte det var lite otäckt när han somna in, det gick gör fort och så sov han... lilla älsklingen! men som sagt gick allt jättebra och han skötte sig galant och det var toppenbra personal!

Har vart å handlat nu på em.. skor till barnen och mat.. och så fick Filip en gräsklippare på BR.. den kommer han gå mil med :-)

Nu ska vi grilla och njuta av att det är ledigt.. valborg!! Tuva kommer snart hit och leker med barnen!

Ha en trevlig valborgskväll allihop! Ingen eld här.. hur är det hos er??

Kram!!
                                                        

Österlen

Publicerat den 2009-04-29 klockan 12:02:32
Allmänt
3 Kommentarer




Bild från Österlen.. verkar som att många tycker det är fint där!! Jag är nöjd bara det är sol och finns en sandstrand så att jag kan ligga där timme ut och timme in... det är det absolut bästa jag vet!!!

Får väl kolla upp lite campingar och så där omkring.. har ju fått ett förslag om Dalarna oxå,, det har varit en tanke från min sida me...

Nu ska jag strax hämta Jacob i skolan.. hem och äta lunch.. sen hämta Gabriel och Filip för att vi ska bege oss till Skövde!

Ha en bra dag allesammans!!
--Kram--
                                                        

Ons & Tors

Publicerat den 2009-04-29 klockan 08:56:32
Allmänt
1 Kommentarer


Onsdag:
Plugga hemma nu på fm.. hämta barnen.. åka till Skövde,, ska sova hos mamma.. jag ska till skolan och redovisa.. sen blir det kvällsmat hos pappa :-)

Torsdag:
Filip ska operera in rör.. det känns lite ja vad ska man säga.. oroligt såklart men det kommer går bra!! Imorgon är det ju även valborg men det är ju som en vanlig dag.. enda skillnaden är väl att man får äta snacks på en torsdag ;-)


     

**Kram**

Nå.. semestertips önskas!!!!!

 
                                                        

Stavas TRÖTT

Publicerat den 2009-04-28 klockan 16:16:19
Allmänt
5 Kommentarer


Jag är sååå trött!! Jag behöver energi!! Igår somna jag när jag skulle plocka in tvätt.. sen tog jag en huvudvärkstablett som jag fått av pappa för jag hade värdlens huvudvärk.. sen stensomna jag! Skönt! Dock lika trött idag.. suck!!

Känns skönt att det som är kvar i skolan nu är sånt som jag och Emilia (min arbetspartner) kan styra över själva.. är ju bara en b-uppsats som ska ihop men det fixar ju vi :-) Vi har även en annan paruppgift, någon föreläsning och redovisning kvar.. 

Nu kom det tre kompisar till grabbarna.. bröderna Olsson och bröderna Smedberg.. Ett riktigt glatt gäng :-) Härligt! Jag har funderat på en sak.. vi får ofta höra.. -ni behöver en tjej i er familj... hmmm oki kan jag tänka då.. men nu har vi tre söner, vi har inga planer på att skaffa fler barn och jag tror inte att livet förändras för att vi skulle få en tjej i vår familj.... jag tror nämligen att även om vi skaffa 13 barn till så skulle det bli killar :-) Jag är en pojkmamma,, punkt slut! En del tycker att våra grabbar är livade och det kanske de är.. men jag tycker inte att det är så farligt.. de är glada,, pigga,, leker och är goa" :-) Jag avskyr gnälliga och griniga barn och det kan jag absolut inte beskylla mina barn för att vara! De är väldigt enkla även om de hörs :-)  

Fick en kommentar om sommarplaner så jag passar på att slänga ut en fråga: Någon som har något bra förslag på vart man kan åka i sommar? Med husvagn såklart :-) :-)

Ikväll blir det grillning här hemma.. var fullt upp i helgen så vi hann inte med att bara ha familjemys så det får bli ikväll!!
Mys är det bästa jag vet :-)

**Kram**
                                                        

Fullspäckad dag

Publicerat den 2009-04-26 klockan 20:07:10
Allmänt
2 Kommentarer


Söndagen har varit fullspäckad!

Började fm med en mysig fika hos Polly med familj!! Hon hade vuxit och är såå söt lilla snuttan! Jag fick snosa lite och sen somna hon på min arm :-) Härligt att vi äntligen kunde ses!!

Efter det var det cykelhjälms och skor jakt.. hooo säger jag bara.. men tillslut hitta vi hjälmar! Skor köper vi på onsdag tänkte jag.. tror det har kommit in lite mer då och att det inte är såå mycket folk och förhoppningsvis är jag piggare! Jag har varit grymt trött idag... barnen oxå.. fattas några timmars sömn i helgen!

Har även hunnit med ett kalas hos min svåger som fyller år idag! GRATTIS!!!

Gabriel somna i bilen hem kl 18.. sen var jag ju tvungen att ligga hos honom så att han verkligen somna om.. he he och då somna jag med... som sagt trött trött trött.. jag har börjat äta allergi medicin så jag tror att det delvis beror på den!

Dax att ladda batterierna för en ny vecka,, men det är ju en kort vecka,, skönt!

**kram**
                                                        

Lördag kväll

Publicerat den 2009-04-26 klockan 19:59:26
Allmänt
2 Kommentarer


Igår överraskade min älskling mej med att vi skulle gå ut och äta! Jag var ju övertygad om att vi skulle till hans föräldrar och äta men där skulle vi bara lämna barnen!! Så vi hade en jättemysig middag med drink i solen, förrätt och varmrätt!
Underbar födelsedagskväll!! TACK min älskade älskling!!

                                                        

My birthday

Publicerat den 2009-04-25 klockan 16:55:43
Allmänt
1 Kommentarer




Japp det här är jag :-)
                                                        

Min dag

Publicerat den 2009-04-25 klockan 16:41:41
Allmänt
0 Kommentarer


25 april betyder att det är MIN dag!! Jag fyller äntligen år!! Blev väckt med sång, frukost på sängen och paket från Gabriel. Världens finaste halsband som han hade gjort!!!

På fm har jag och min svägerska Ida varit i Skövde och shoppat,, helt själva!! Blev två 3/4 jeans och en top. 
Ikväll är vi bjudna på mat hos Fredriks föräldrar så nu har jag legat i solstolen och bara njutit!!
 
Igår var det kalas med min familj, jag bjöd på pastasallad och en chokladkaka med glasyr och strössel på till dessert!
Vad fick jag då... Jo...

Platt-tång
Fruktskål
Pengar
Kläder (som jag köpt själv)
DVD filmer
CD skiva
Presentkort att göra naglar
Nagelfil och annat bra
Två skålar
Två tallrikar som jag samlar på
Halsband
Läppglans

Mycket bra presenter!!!

Perfekt i dagarna två!

TACK för alla grattismess till min mobil! Ni är underbara!!!

KRAM!!!!
                                                        

Tjoohoo!!!!

Publicerat den 2009-04-24 klockan 13:11:17
Allmänt
1 Kommentarer


Jag blev godkänd i kursen hållbar utveckling!! Detta måste vara min lyckodag :-) Varmt, sol, ska ha kalas å få paket :-) Och godkänd i den värsta kursen jag har haft i hela mitt liv!! Gud det känns underbart!!! Nu ska jag skicka in skolkulturuppgiften och sen tänker jag inte titta åt skolans uppgifter på hela helgen! Jag ska va ledig och umgås med världens bästa familj <3



Lilla Polly fick oxå vara med på bilden :-)

Lycklig Lycklig Lycklig! Överlycklig! Kram!
                                                        

Smyckesdag i dubbel bemärkelse

Publicerat den 2009-04-23 klockan 21:50:55
Allmänt
1 Kommentarer


Började dagen med plugg,, jag och Emilia kom en bra bit med vår uppsats.. skönt! Emilia överraskade mej med en present.. ett jättefint halsband!! Jag är redan stormförtjust i det,, helt min stil!! TACK gumman!!

På lunchen blev det lite shopping och mc donalds :-) Nu har jag köpt min bröllops outfit till Jessica och Martins bröllop!! Så nu är det bara att vänta vänta tills dagen d är!!

Har precis kommit hem från ett smyckesparty,, var min handledare på vfu:n som var värdinna för partyt.. Jag köpte ett armband och en ring! Kolla gäran in på sidan: http://www.firmafroh.se/

                                                        

Egen tid

Publicerat den 2009-04-22 klockan 20:20:10
Allmänt
1 Kommentarer


Idag har det varit en lång dag igen! Skola hela dagen men det var länge sen nu så det var kul att träffa klasskompisarna igen och speciellt min Emilia såklart :-)

Har hunnit med sjukgymnastik oxå,, det var avkopplande! Under tiden var pappa och besiktiga bilen åt mej,, den gick igenom :-) TACK för hjälpen och skjutsen pappa!!

Innan åkte jag åkte hem så fikade jag med mamma och pappa i mammas trädgård! Mys med egentid med bara mamma och pappa!! Japp på det planet är jag fortfarande ett barn ;-) Även om jag gärna är tydlig med att jag är vuxen i andra sammanhang!

Vad är egentid för dej???

Fredrik är på innebandy och barnen sover.. tänkte att Filip ska sluta med napp men jag orka inte riktigt hålla ut idag.. vi får trappa ner på det helt enkelt.. ta lite i taget.. både för Filip och Filips mammas skull :-)

Nästa vecka ska Fiilip operera in rör, hoppas att han får hålla sig frisk nu... så att det blir av den här gången! Har återigen fått byta min redovisningtid i skolan men det gick bra,, snällt!

Nu ska jag kolla om det finns nåt bra på tv och ladda för en ny skoldag!

**Kram**

                                                        

Önskelista ;-)

Publicerat den 2009-04-21 klockan 20:39:32
Allmänt
5 Kommentarer


Önskelista:

Pengar
Platt-tång (Ida vet säkert nån bra :-)
En gryta att koka pasta o potatis i (det ska va teflon och den ska va lagom stor)
Digital kamera
Zoda streamer (tror jag... jag vet inte om det är onödigt..)
Presentkort på att göra naglar
Presentkort på massage
Mascara, ögonbrynspenna
Presentkort på barnvakt så att jag och min sambo kan få åka iväg en helg
Kläder (hmm lätt att köpa va?)
Halsband
Bodybutter (jordgubb)

 Ja tomten kommer väl inte men.... önska får man även om man börjar närma sig 30... men några år är det allt kvar än, som tur är!!!
                                                        

Kidsen

Publicerat den 2009-04-21 klockan 20:28:56
Allmänt
2 Kommentarer




Imorse när jag var i badrummet höll jag på att svimma när min fina Jacob kom in.. han hade klippt sig igår när jag var på planeringsmöte! Han är jättejättefin i sitt korta hår!!

En dag i veckan var Gabriel ledsen och ville ringa till pappa. Det går inte nu sa jag för han är på brandstationen. Gabriel som är väldigt bestämd av sig gick iväg och sa ja men jag kan nummret dit. Det är bara att ringa 112.... så sant så sant!   Smart liten kille!!

Filip är en riktig liten pratkille nu! jag tycker det är underbart när orden bara ploppar ur munnen och fler och fler ord lir till meningar! Känns bra att språket kommit igång så bra nu! Ska ta tag i blöjavvänjning oxå... han är jätteduktig att använda pottan men det är det där med att säga till.. men vi jobbar på´t!

Jag är världens lyckligaste trebarnsmamma som har så fina och duktiga killar som jag har!!!
                                                        

Lång dag

Publicerat den 2009-04-20 klockan 21:55:23
Allmänt
1 Kommentarer


Idag har det vart en lång men bra dag! Har vart på VFU och varit med på deras kvällsplanering! Var iväg en stund på fm och var med Jacob hos skolsyster på vikt, längd, hörsel och syn kontroll. Hörseln är inte bra men vi har en tid till öron nästa vecka så det passa ju bra!

Nu när jag kom hem berätta Fredrik att Gabriel lärt sig att cykla utan stödhjul :-) DUKTIGA älsklingen!! Han har en vilja av stål vilket kan vara positivt ibland! När han la sig hade han sagt att imorgon ska han lära sig att köra på bakhjulet,, he he.. lille toker... det får jag tänka på inatt nu när jag ska sova så att jag kommer sova gott :-)

Hej Hopp o Kram!!
                                                        

Trevlig em + fika

Publicerat den 2009-04-19 klockan 19:56:31
Allmänt
0 Kommentarer


Igår träffade jag och småttingarna Fia och Wilmer på ICA och då bjöd hon hem oss idag på em :-) Vi har inte varit hemma i deras fina hus och jag har aldrig sett båda grabbarna live in action så att säga så det var kul att få komma dit en sväng,, och så fick vi fika,, Fias supergoda bullar!! Gabriel och Filip var fullt sysselsatta med att leka med twinsen Axel och Wilmer och deras leksaker,, de fick även hålla grabbarna och det var riktigt uppskattat :-) Jätte trevlig em,, tack för det!!

När vi kom hem städade jag bilen och nu ska jag ta tag i pluggandet... inte så motiverad men jag måste kolla lite på´t i alla fall! Så ja det är väl lika bra attgöra lite nytta...

**kram**
                                                        

Dagens namn:

          Marica.
En 28 årig 3barnsmamma från Hjo som älskar sina småttingar Jacob, Gabriel och Filip och sin underbara sambo Fredrik. Hon tycker mycket om att umgås med min underbara familj och vänner, läsa böcker eller fördriva tiden på nätet. Mycket tid går även åt till studier då hon läser till lärare.

,, Läsare:
Totalt:
Månad:
Idag:
Online: