Kalajsat klart!

Publicerat den 2008-11-30 klockan 19:01:32
Allmänt
1 Kommentarer


Jacobs kalas gick himla bra idag,, 24 barn blev det som kom! Han fick jättefina presenter, massa lego som han älskar så nu har han byggt ihop en del!! Duktig kille! Vi hade hinderbana, följa John, fika, bolldatten, diskostopp och fiskedamm,,

Efter kalaset åkte vi till Fredriks bror för deras tvättmaskin hade gått sönder, Fredrik bytte en säkring och vips så funka den :-D Är alltid lika varm, mysig och ombonad stämning hos Johan och Ida,, trivs så himla bra där!

Ska jag lata mej och ladda för en helveckas VFU! Ska bli roligt!!! Ska ringa mamma nu!

NattiKram!
                                                        

Julmarknad och kvällen

Publicerat den 2008-11-29 klockan 15:50:14
Allmänt
0 Kommentarer


Imorse när jag och barnen vakn hade Fredrik redan åkt å lagat en bil så vi låg i sängen och läste böcker; Jacob håller på å knäcker läskoden!! Roligt! Det är mycket skriva, läsa och måla för han nu! Mer fart på de två små ;-) Gabriel är inne i en Emilperiod, han bor i sin Emilmysse och tittar på film efter film.. Filip han bara är och babblar på :-) Mys!!

Just nu är Eddie och Oliver här oxå, de är våra extra barn :-) Vi bor på samma gata och det är perfekt att hjälpas åt med barnen! Guld värt!!

Har städat en del idag.. och varit på julmarknad men det var inget att hänga i granen det inte! Shoppa lite på hem o hobby och sportaffären!

Sen ringde Martin och sa att han och Ida och mamma och Arne var hemma hos oss så då gick vi hem och fika, det var himla trevligt!!! Jag fick massage av Martin, han är grym på det!! Och Ida hon borsta Gabriels hår så nu är det lent och inga tover!!

Ska snart iväg och handla med Sofia och Jessica. Vi ska laga mat till våra män och barn ikväll så kommer de hit när maten är klar!! Ska bli himla kul att ses allihop!!

Imorgon väntas barnkalas för jacob och Erik&Axel!! Har fixat godispåsar idag,, 30 barn blir det nog!! Hoj vilket stoj"

Ska fixa lite här hemma nu å hålla utkik efter Sofia!!

Ha en mysig och trevlig lördagskväll allihop,, det ska jag ha! Kram!
                                                        

Fredag!!!

Publicerat den 2008-11-28 klockan 19:36:42
Allmänt
1 Kommentarer


Dagen har bestått av plugg.. jag och Emilia började med uppgift 3 och vi kom så långt som vi hade tänkt så det känns jättebra!! Vill ju försöka hinna va lite ledig i jul! Vore skönt att inte behöva tänka på skolan på ett par dagar! Efter pluggandet åkte jag och mamma oc h Jacob till maxi för att hitta presenter till Jacob och Filip som snart fyller år. Blev en del men jag tycker inte att det finns några roliga kläder i affärerna just nu! Handla lite på maxi oxå. Det var sjukt mycket folk på bå maxi och i trafiken! Bilköer!! Nu har vi i alla fall kommit hem och har ätit kvällsmat, lax och potatisskivor, mumms!! Farmor och farfar kom hit på besök en sväng oxå och jag fick en blomma av dom! Snällt!

Nu lägger Fredrik dom små och jag och Jacob myser i soffan! Ser på tv, han målar och jag bloggar!

Veckans trötthet börjar komma nu så nu ska jag bara slöa!! Skönt!!

Ha en mysig fredag och grattis till världens sötaste Tilda som fyller tre år idag!!
                                                        

Kväll

Publicerat den 2008-11-27 klockan 21:32:07
Allmänt
0 Kommentarer


Nu har jag skickat in min uppgift 1 b,, jag kände bara att nää nu får den va bra.. man kan ju ändå utveckla den sen om det behövs! Orka inte se den mer just nu så då kan jag lägga den åt sidan på ett tag i alla fall!

Jag o barnen har varit på vernissage, det var fint! jacob var inte som han brukar utan väldigt lugn vilket bevisar att han är lite matt, han får nog va hemma imorgon oxå å skämmas bort lite av mormor :-9 Ska in till Emilia imorgon så vi kommer igång med våran stora uppsats, vi är båda sånna att vi vill komma igång och få mycket gjort så att vi kan få det avklarat och njuta av ledigheten sen vid jul, förhoppningsvis!! Karoline är hemma med en febrig maja så imorgon får vi jobba utan henne men vi får väl ha henne på andra sidan tråden :-)

Ska köpa lite presenter till barnen imorgon me tänkte jag, eller mamma ska köpa och jag ska välja vad barnen ska få :-) hoppas att jag hittar nåt till filip.. blir väl kläder... leksaker har vi ju en del innan.....

Inatt kommer min älskling hem! Trevligt! Kommer ju sova då men imorgon kväll är det fredagsmys som gäller.. jag måste nog köpa lite chips på maxi imorgon,, he he! Eller inte, typ alla mina jenas är för små..... urk för det! jag hatar att inte ha några bra kläder!!!!!!!

Nu ska jag sova,, natti å kramar!
                                                        

Allt möjligt

Publicerat den 2008-11-27 klockan 17:06:14
Allmänt
0 Kommentarer


Var ingen direkt skönhetssömn inatt... Gabriel vakna och var arg för nåt sen sova han oroligt hela natten och sen vakna Jacob med feber, han var varm som en kamin! Så han fick var hemma från skolan och vara hos mormor, jag gjorde det smarta draget att ta med honom på bussen och efter det ringa till mamma då kunde hon ju inte säga nej, hi hi! Nä men min plan b var att ringa till pappa, han brukar kunna!

Nu berätta Gabriel att fröken tagit febern på han idag.... och de sa dom inget om när jag hämta, sånt blir jag irriterad över! Nu hade han ju ingen feber för då borde de ju ringt men det kan ju va bra att få veta om han varit hängig eller så...... Det blir ju inte bättre att man själv läser till lärare och lär sig allt om hur det SKA vara! Igår och idag har vi haft 6 timmars juridik, mycket intressant tycker jag!!!

Ska skriva det sista på min uppgift 1 b tänkte jag men jag får nog göra det när barnen lagt sig!

Grattis på födelsedagen Minna!!

Trötta barn och en trött mamma här hemma idag,, kanske inte den bästa kombinationen!

Nu ska jag ringa Sofia!

Kram!
                                                        

Krama kudden

Publicerat den 2008-11-26 klockan 22:29:25
Allmänt
2 Kommentarer


Tänkte skriva ett litet inlägg innan jag ska gå och sova.. eller gå och gå, jag ligger redan i sängen! Så skönt men tomt utan min andra hälft...
Jacob la sig 19:20.. detta är nog första kvällen i barnens liv som alla tre ber om att få gå och sova så här tidigt som de gjorde idag!

Imorgon ska jag och Emilia lyxa till det med att gå ut och äta lunch, gott!!

Jag kolla Emilias blogg förut och då fråga Jacob vem det är.. Det är Emilia som går i min klass svara jag. Jaha mamma då vet jag, det är hon du är hemma hos ibland. Då vet jag hur hon ser ut nu. Sen var det tyst några sekunder så säger han, men mamma vilken dag i veckan är det du brukar vara hemma hos Emilia.. Vilka funderingar de har de små barnen!! Så sött så! Tycker att Emilia och Rikard får komma hem till oss nån helg och se hur vi bor :-)

Nu måste jag sova..... Skola imorgon och sen vernisage på skolan för Jacob,, jag är klassförälder och ska sälja fika, hmm hur nu det ska gå när jag är själv med kidsen, men det ordnar sig alltid!

Natti då, kram!

                                                        

Röda fina rosor

Publicerat den 2008-11-26 klockan 19:03:23
Allmänt
2 Kommentarer


Nu ikväll när jag och barnen kom hem möttes jag av röda fina rosor och ett gulligt kort på köksbordet, de var från min älskade älskling! TACK!!    Han ringde mej på lunchen idag och berätta att han var tvungen att åka iväg å jobba och laga en maskin... så dagen blev inte riktigt som det var tänkt men allt löser sig! Även om det kändes som att jag skulle börja gråta just då... Barnen fick ju va på förskolan 6:45-17:30... det är inte humant! Jag vet att vi gör allt för att de ska få bra tider och fixar å trixar så en sån här dag gör inget men ändå hade jag såååå dåligt samvete! Kan ju tillägga att både Gabriel och Filip redan sover.. de somna 18:15.... Jag och Jacob sitter här i soffan å myser, dricker glögg och tittar på Bolibompa och hmm ja jag bloggar ;-) Måste ju hinna me det oxå,, he he ;-)

Grattis till Ulrik på födelsedagen!

Idag har min stora kille som snart fyller 6 år.. tappat sin första tand!! Så den ska läggas i vatten så får vi se om tandfen hittar hit inatt :-)

Jag och Sofia messa lite förut och "prata" lite om nyår, känns bra att vi kommer in i våra vanliga planeringstraditioner.. he he! Vi tycker om att planera hon och jag, men hon har lugnat sig nu när hon har vart mammaledig, tur att hon börjar jobba snart så att hon kanske mer planerande igen, precis som jag! Vi får prata mer om nyår på lördag,, längtar!! Ska bli så kul att träffas alla tre familjerna igen!

Nä om jag skulle ta tag i livet nu då.. ringa mamma och se om hon har hunnit läsa mitt arbete så jag kan få lite respons, det tycker jag är skönt att få så jag vet om jag är på rätt spår!

Ha en bra kväll,, kram!

                                                        

Lussekattsbak

Publicerat den 2008-11-25 klockan 20:45:14
Allmänt
0 Kommentarer


Dagens VFU var bra och mysig som vanligt, jag och barnen fortsatte att göra våra tomtar och övade på lucia sånger och sen begav de sig ut och lekte i snön.. då hade jag rast :-) Efter maten och vilan så lekte vi bara.. det är kul det me!

Jag o  och mina egna små barn var å handla när jag hämtat dom och sen åkte vi hem och lagade mat och slängde ihop en lussekattsdeg och sen satte vi igång med baket, de tyckte att det var jättekul! Så nu finns det lussekatter i frysen så det är bara att komma hit och fika :-) Som lite mys efter baket hade vi grönsaker och dipp :-)

Nu kollar jag på andra avenyn, bloggar och ska plugga lite.. Imorgon har jag en lång dag, 8:15-16, vilket jag trodde att det var på torsdag men som tur var kolla jag schemat och det är imorgon! Efter skolan ska jag till mamma en sväng, känns som att det är länge sen jag täffa henne! Saknar!

Hej Hopp o Kram!
                                                        

Mycket nu...

Publicerat den 2008-11-24 klockan 21:39:35
Allmänt
2 Kommentarer


Jösses idag är det verkligen vinter, jättemysigt när man får sitta inne och titta på snön, då tycker jag det är underbart... värre är det när det bara yr och yr och man måste gå ut... Hoppas i alla fall att snön håller i sig nu, vill ha det så här på lördag då det är julmarknad här i Hjo!! Mys!!!

Idag börja jag o barnen på VFU:n med att göra tomtar... så det ska vi fortsätta med imorgon!! Roligt!

Har varit på möte med massa klassföräldrar idag, vi ska fixa julmys tills på torsdag då Jacob har vernisage i skolan!

Idag har jag fuskat och satt upp mina adventsljusstakar, det är verkligen det bästa jag vet... mys mys mys och såå fint! Jag tröttnar dock fort så jag tar gärna bort dom snabbt sen i januari! Imorgon em är min plan att jag och barnen ska baka lussekatter! Såå gott!!

Det är som sagt lite mycket nu,, skolan (har en uppgift som ska va inne på fre, men jag har bestämt mej för att inte ens titta på den idag!), adventspynta, skolan med Jacob på tors kväll, och på söndag ska Jacob, Erik o Axel ha barnkalas tillsammans.... 25 ungar i gympasalen... men det kommer gå finfint, jag läser ju till lärare ju.. hmmm!! Jag har lite idéer om vad vi ska göra så det blir nog kanon!

På lördag så är det ju julmys på stan och sen ska vi umgås med våra kära vänner Jessica, Martin, Sofia och Johan,,, och alla barnen såklart! Var länge sen nu så jag längtar verkligen! Sofia messa förut å föreslog att grabbarna ska laga maten och det låter som en utmärkt bra idé tycker jag!

Nu ska jag läsa lite papper vi fått på FC och sen ska jag krama kudden,,, snoozade till 7 imorse, då blev det fart på mej för jag börjar 8 och innan dess ska barnen upp, jag duscha, Jacob äta frukost, lämna de små på dagis och lämna Jacob i skolan men jag hann :-)

Natti alla söta vänner, kram!
                                                        

Hååå,, lite tårar!

Publicerat den 2008-11-23 klockan 20:50:26
Allmänt
0 Kommentarer


Nu är det illa när jag tom fäller lite tårar till ensam mamma söker :-) Tycker att Johanna och Anette valde helt rätt killar, de hade ju oxå valt :-) Ska bli spännande att se hur deras förhållanden utvecklas nu efter programmet!

Hååå lite käsnlig men puss till min Fredrik <3 Kärlek,  mys och att vara lycklig är det bästa jag vet och det är jag verkligen tillsammans med min kille!!

Njut av vad du har o ta hand om varandra!!
Kram!
                                                        

Tv-kväll

Publicerat den 2008-11-23 klockan 20:03:27
Allmänt
0 Kommentarer


Söndag å då är det tv kväll för mej,, andra avenyn, ensam  mamma söker o sanningens ögonblick... kakelugnen är tänd å det är lugnt och skönt!! Barnen sover o Fredrik och Johan är ute å går,, is kallt ju :-/

Idag har jag pluggat lite, skrivit på uppg 1 b, det känns helt okej nu, får se om jag tillägger lite på tors em när vi har haft sem.

Vad har jag mer gjort idag då,, jo solat och det var såå skönt!! Avkopplande till max!

Imorgon är det VFU hela dagen och efter det ska jag o massa klassföräldrar ses och planera inför torsdagens bravader i skolan!

Ha en underbar kväll,, kram!
                                                        

Vinter & Söndag

Publicerat den 2008-11-23 klockan 12:11:43
Allmänt
1 Kommentarer


Får väl börja med att berätta lite om gårdagen.. Vi var på förfest hos Åsa och LillPeter, det var väldigt trevligt och de hade sååå fint hemma!! Gud där vill jag bo!! Vi tog en promenad ner till brandstationen där det blev välkommsbål och kortdragning för att se vilket lag man kom i.. Jag blev spader! Sen blev det en promenad ner till Bryggan och vi åt trerättersmiddag, mycket gott!!! Och efter det blev det återigen en promenad till brandstationen där det blev lekar och kaffe, baylis och after-eight :-) Gott! Inte för att jag dricker kaffe då men det andra! Det var en trevlig kväll, alla var pratiga och goa". Verkar vara ett himla bra gäng de där brandmännen och alla fruar förstås! Jag var nästyngst,,, men det får jag väl vänja mej vid :-) Pratade med alla möjliga och precis när vi skulle gå hem börja jag prata med Martins gamla lärare som tyckte vi skulle stanna för vi hade ju massor att prata om! Han berömde min Martin till max! Roligt! Då blir man riktigt stolt som storasyster! Tycker faktiskt det är lite orättvist att inte jag kunde bli lika allmänbildad som brorsorna..
 
Nu har jag och Fredrik varit på hamnbacken och ätit frukost och sen hämta vi barnen! Nu sover Filip, Jacob ska leka med Jesper och Gabriel är hos Lucas. Fredrik skulle åka till jobbet och jag ska plugga!

Grattis till Jessica o Martin på eran 12årsdag <3

Nu ska jag plugga då... ska läsa om skolan son politisk organisation, ta fram lite artiklar men det ska nog gå finfint med lite hjälp av Sofia, tack!!

Skriver sen.. Kramz!
                                                        

Härlig vinterdag!!

Publicerat den 2008-11-22 klockan 12:41:20
Allmänt
0 Kommentarer


Nu har jag o småttingarna varit ute på en proemand, såå härligt med snö!! Kallt men skönt och friskt!!

Håller på å förbereder mej för brandkårsfesten... känns som att det kan bli en spännande fest,, hi hi! Vi ska på förfest kl 15.... Ja vi får väl se hur jag mår imorgon ;-)

Nu ska vi äta lite korv med bröd och packa barnens väska, de ska sova hos farmor o farfar!

SnöKram!
                                                        

Slö tv kväll

Publicerat den 2008-11-21 klockan 21:19:51
Allmänt
0 Kommentarer


Ikväll händer det inte mycket här hemma... små killarna sover. Jag, Fredrik och Jacob kollar på idol.. och Jacob övar på att skriva.. såå duktig så!! Undra varför de flesta barn skriver spegelvänt...

Imorgon ska jag o barnen försöka komma iväg till biblioteket.. Om inte Gabriel har feber såklart! Får väl se hur det blir för mej på kvällen angående festen... Återstår att se!

Det är så lugnt å härligt med fredagsmys tycker jag... massa tända ljus å bara myyyys!!! Kramz!
                                                        

Fredag kväll

Publicerat den 2008-11-21 klockan 18:49:14
Allmänt
1 Kommentarer


Nu är jag nyss hemkommen från Lager 157, så himla roligt att åka iväg bara jag o brorsorna! Har haft en riktigt bra och trevlig dag,, det får vi göra om! Fanns tyvärr inte så jättemycket på lager men lite basic kläder blev det.. och till Jacob blev det ny skiddress och handskar o lite julklappar till barnen, kom på att jag kunde köpt mer för mamma ska ju oxå ge dom.. aja får bli en sväng på stan snart :-)

Ikväll blir det pizza och tv:n... får väl se om det blir Idol eller om jag kan få min käre smabo till att vi kan kolla på mamma mia :-)

FredagsmysKram!
                                                        

Dagens namn:

          Marica.
En 28 årig 3barnsmamma från Hjo som älskar sina småttingar Jacob, Gabriel och Filip och sin underbara sambo Fredrik. Hon tycker mycket om att umgås med min underbara familj och vänner, läsa böcker eller fördriva tiden på nätet. Mycket tid går även åt till studier då hon läser till lärare.

,, Läsare:
Totalt:
Månad:
Idag:
Online: