Frisyr

Publicerat den 2010-04-30 klockan 19:07:30
Allmänt
4 Kommentarer




Håret till bröllopet är vad jag tänker mest på just nu.. jag har ju inte så vidare värst långt hår men det här var fint tycker jag!!!

http://www.amelia.se/blogg/johanna-toftby/index.xml?category=&from=&to=&next=10 Jag brukar inte läsa Johanna Toftbys blogg så ofta men blev tipsad om att hon hade tips om brudfrisyrer så jag delar med mig av det!
Har du tips på nån bra sida med brudfrisyrer så hojta gärna till! Det går mycketbra att kommentera :)

Trevlig valborg alla fina läsare!!!
                                                        

Mycket nu...

Publicerat den 2010-04-29 klockan 17:10:26
Allmänt
3 Kommentarer


Det är verkligen fullt upp i mitt liv just nu!!

Har ju firat födelsedag med familjen och jag fick pengar, plåtburkar med text på, dvd-filmer, cd-skiva, väska och fotvård.. så det är inbokat till en kväll i bröllopsveckan!

I måndags efter skolan mötte jag och Emilia upp StockholmsMalin för att senare bege oss ut till VärsåsMalin på tjejkväll! Jag hade en underbar dag med så fina presenter från tjejerna.. tack underbara ni! Jag kände mig som en prinsessa!!!

Igår kväll var jag och familjen i Jönköping och såg när hockeylaget HV 71 kom till torget och firade sitt guld! Häftigt att se! Tyvärr regnade det men barnen var så glada och nöjda och goa´ så det var en helt underbar familjekväll - lite lyx mitt i veckan!!

Bröllopsplanerna löper på.. småsaker som inhandlas och fixas nu och ring och bukett ska beställas! Det är håret som jag skulle vilja ha glasklart hur det ska vara men jag hoppas vi ska fixa det snarast! Jag oroar mig så annars! 

Jag har massor att göra i skolan.. allt löser sig ju men för tillfället är jag sååå stressad!!!

37 dagar kvar!!!!
                                                        

Min födelsedag!!!

Publicerat den 2010-04-25 klockan 12:01:34
Allmänt
14 Kommentarer




Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag,, hurra hurra hurra <3

Bästa dagen på hela året enligt mej.. hi hi!! Jag verkligen älskar att fylla år - blev väckt med sång, presenter och frukost på sängen imorse!! I eftermiddag blir det kalas för närmaste familjen! Har bakat och gjort tårta,, mummsigt!

Känns som att en bra födelsedag är vad jag behöver just nu.. har varit en jobbig vecka med mycket ångest, oro och tårar av olika anledningar men den här dagen ska inte få förstöras,, den är bara min!!!
                                                        

Vårblommor av mina hjärtan

Publicerat den 2010-04-19 klockan 22:33:57
Allmänt
4 Kommentarer




Idag fick jag blommor av mina barn <3 finns inget som är så underbart som handplockade blommor från sina små troll.. älsklingar!!

Vi har även varit och tittat på lokalen inför bröllopet idag och pratat med de som håller i det,, känns så himla bra! Hur gulliga som helst.. me like :) och så satt min gamle vän N hos dem oxå så det var kul att se honom!

Kunde stryka en del saker från min att göra lista så det var nice såklart!

Imorgon kommer Alexsandra så då ska vi försöka få ihop en egen gästbok.. hittar ju ingen som är precis så som jag vill ha den! Ja jag är bestämd och egen av mig ;)

Och imorgon är det lite av en sorglig dag,, min sista dag på VFU:n.. håå jag som trivs så himla bra.. barnen är så goa" och min lärarutbildare är verkligen bäst och all annan personal helt toppen!!! Kommer verkligen att sakna dem allihop!! Jag har verkligen trivts som fisken i vattnet sedan första dagen jag kom dit! VFU-samordnaren som för övrigt är rektor lovade att jag skulle få en mycketbra plats och det tackar jag verkligen för.. Bättre kunde jag inte fått det!!!

En liten kik på bröllopstorget sedan är det dax att krama kudden.. min blivande man hoppar ute i soffan (han tittar på hockey...) Hejja HV!!! Jag hejar på det för att barnen gör det ;) Hi Hi!!
                                                        

Mycketbra helg!

Publicerat den 2010-04-17 klockan 21:43:48
Allmänt
5 Kommentarer




Idag är det lördag och för en gång skull ställde jag klockan imorse.. skulle nämligen få Polly besök innan halv 8 :) Hon har varit här hela dagen och allt har gått väldigt bra! På em var vi hos familjen Kraft och fikade och snosade på lilla Mira <3 Så mysigt så!

Grabbarna var ute och blåste såpbubblor och det var en del skratt så kul hade dem :)

Härligt med alla barn runt om i våra kompisgäng! Igår kväll var det sju barn här hemma och de märktes knappt,, var ett tag sen alla sågs så de lekte och hade kul! Till barnens förtjusning eldade pappa Fredrik iväg en ballong!



Är mycket nöjd med min helg och har gjort mycket trevligt,, och ändå är hela söndagen kvar! Me like!

Bilderna har jag lånat hos: http://skolgatan6.blogspot.com/ 

                                                        

50 dagar kvar

Publicerat den 2010-04-16 klockan 17:53:43
Allmänt
4 Kommentarer


Japp som rubriken lyder är det 50 dagar kvar idag <3 Har varit och tittat på ring och betsämt mig för vilken det blir så nu ska den bara beställas! Barnens kläder är beställda!

Letar gästbok.. jag är ju lite kräsen att allt ska finnas i den ;) Men jag söker en gästbok som gästerna kan skriva i lite svar på och så vill jag att man ska kunna sätta in ett foto på gästen oxå.. Har bara letat på nätet än så länge, kanske får ge mig ut och leta i affärer oxå, lättare att se hur de ser ut på riktigt då! Men har ni tipskommentera gärna!!! 

Jag hoppas på att min personliga weddingplaner Alexsandra kommer till mig nästa vecka så hon kan få mig att beta av lite mer saker på att göra listan! Jag tycker att vi har jobbat på bra men alltid bra med någon som ökar ännu mer!

Nu är det fredag.. blir fredagsmys med familjerna Kraft och Hofström/Davidsson.. mycket nice :) Solen skiner och det är så härligt! Jag älskar våren! Tussligo är det bland et finaste jag vet och verkligen ett vår-tecken!!! Allergin kan ju kvitta men så länge jag är inne går det ganska bra...



                                                        

Mammahjärtat

Publicerat den 2010-04-12 klockan 18:23:52
Allmänt
6 Kommentarer


Ibland smälter mammahjärtat extra mycket;
Jacob 7 år ringer till mormor och pratar lite allmänt sedan säger han men mormor kan jag få ställa dig några frågor? Han har i läxa om hur det var "förr i tiden". Nu är de inne i ett djupt samtal.. jag tror att både Jacob och mormor njuter av göra den här läxan :) <3 <3 <3

Min allergi får jag panik på.. tre dagar var det bra med sprayen.. idag satt jag ute en stund och sen dess har det runnit i näsan och jag har nyst si sådär hundra gånger.. väntar på att läkaren ska ringa men det blir kanske inte idag... :/

Bröllopsbestyren går framåt.. jag försöker gå in mina skor och det gör ont ont ont.. men ska man vara fin får man lida pin kan jag tro! Nu är det ringen som står på tur :) Vet vad jag vill ha så det ska nog gå smidigt!

Tänkte börja med kyrkhäftena oxå.. finns att göra :)


(google bild)
                                                        

Strumpeband

Publicerat den 2010-04-09 klockan 17:35:48
Allmänt
6 Kommentarer




http://giftassugen.blogg.se/ 

Tävlar om det här helsnygga strumpebandet!!

Är det förresten någon av mina läsare som vet varför man har strumpeband?
                                                        

Charmtroll

Publicerat den 2010-04-08 klockan 18:16:19
Allmänt
5 Kommentarer




Bjuder på en bild på världens sötaste jobbarkillar :) Ska det jobbas så ska det synas ;)
                                                        

Nyfödd

Publicerat den 2010-04-07 klockan 20:08:27
Allmänt
4 Kommentarer




Idag föddes den här söta lilla tjejen! En till liten bebis i vänskaran! Härligt,, mysigt och fantastiskt! Kika in hos den nyblivna och stolta trebarnsmamman där jag lånat bilden vet ja :) http://www.skolgatan6.blogspot.com/ Grattis!!!


Ååå när jag ser små söta bebisar blir jag så otroligt sugen på en till liten.. jag känner mej verkligen inte klar inom den fronten om man någonsin kan känna sig klar men var sak har väl sin tid antar jag :) Nu är det plugg i 1.5 år till och sen jobba som gäller :) och efter det får man se vad för steg i livet som gäller just då! Men min längtan av fler barn kan göra ont i mej,, speciellt när man ser de små liven och jag skulle verkligen vilja föda barn igen,, för det är det häftigaste jag har varit med om! Man är ju två i förhållandet vilket kanske är tur ibland.. annars kan jag lova att vi hade haft ett eget fotbollslag här hemma :) 

Det är tur att vännerna skaffar barn så att jag kan snosa på dem <3  
                                                        

Grattis Malin

Publicerat den 2010-04-05 klockan 19:37:10
Allmänt
5 Kommentarer




Idag fyller min finfina vän Malin år!! StockholmsMalin som hon även kallas i min familj :) Vi lärde känna varandra när jag hade Gabriel i magen och sedan dess har åren och kontakten blivit mer och mer :) Vi brukar semestra ihop och i år blir det att vi åker upp till familjen Lindström och myser ett par dagar!! Ja då kom vi in på semesterplaner :) Ska boka ett par dagar med ett gäng vänner i Helsingborg oxå.. ska bli så himla kul.. vuxensemester blir det då :) Och så blir det husvagnssemester med familjen nånstans men vart har vi inte riktigt bestämt än.. Bröllopsresa ska det bli oxå såklart men vart eller när är inte heller bestämt,, men då åker hela familjen såklart!!!

Men inlägget är tillägnat min Malin och jag önskar henne ett stort grattis och skickar mångar kramar från mej och familjen <3
                                                        

Bröllopsstrut

Publicerat den 2010-04-05 klockan 17:15:03
Allmänt
6 Kommentarer



(googlebild)

GB glass har kommit med en ny strutglass Bröllopsstrut,, tänk vad passande just i år när jag och Fredrik ska gifta oss.. (Jaha ska kronprinsessan oxå gifta sig.. det hade jag nästan missat,, så uppe i mitt eget med planering och allt.. hi hi) Har i alla fall smakat den och den var god fast lite för stor och mastig för min smak.. men smaskig abslout!! Någon annan som smakat den? Vad tyckte ni?

Nu är påsken över då.. jag hade tänkt göra så mycket den här veckan men så har tiden bara runnit iväg.. men när jag tänker efter så har jag väl hunnit en del ändå! Men har även bara tagit det lugnt och vilat.. mitt blodtryck är väldigt väldigt lågt,, det är ju inget hälsofarligt men kanske är en anledning till varför jag är såå himla trött!

Igår var vi hos farmor och åt god mat och efter det fikade jag och min barndoms kompis Carro,, så mysigt!! Jag hoppas att hennes schema stämmer så att hon kan komma hem till bröllopet men eftersom hon bor i Barcelona är det ju inte bara att åka över en dag.. men jag hoppas hoppas!!!

Imorgon är det sjukgymnastik och jobb som gäller och på onsdag börjar skolan på riktigt.. och så är det 60 dagar kvar till det stundande bröllopet vilket betyder att det är 2 månader kvar idag!!! Börjar närma sig!! *Längtar såklart*
                                                        

Skärtorsdag

Publicerat den 2010-04-01 klockan 20:26:19
Allmänt
3 Kommentarer


Glad Påsk alla fina läsare!! Härligt med många dagars ledighet även om jag tycker dagarna springer iväg! Har i alla fall varit hos läkaren och fått svaret att jag är allergisk.. mot ja vilka träd det nu är som slår ut nu.. men med nässprayen har det redan blivit bättre! Finns hopp om att bli mycket bättre allså!!

I dagarna nu har vi köpt Fredriks kläder till bröllopet och byxor till barnen.. Idag har Ida provat min frisyr (TACK Ida!!) och vi har lite smått o gott o fixa med den men det ska nog bli bra.. Ida säger att det kommer bli jättebra så jag litar på henne :) Jag är ju sådan annars att jag vill fixa allt nu men jag får lära mig att ha lite tålamod (långt ifrån min starkaste sida) Hi Hi!

Idag har i alla fall jag och mammsen varit runt lite,, bara hon och jag :) Jag gillar´t väldigt mycket!!! Vi fika en god smörgås på ett fik i Mariestad så dit hoppas jag vi kommer åka igen!!


(google bild)

Vad har ni för påskplaner mina läsare?? *Sköt om er och ta hand om varandra*
                                                        

Dagens namn:

          Marica.
En 28 årig 3barnsmamma från Hjo som älskar sina småttingar Jacob, Gabriel och Filip och sin underbara sambo Fredrik. Hon tycker mycket om att umgås med min underbara familj och vänner, läsa böcker eller fördriva tiden på nätet. Mycket tid går även åt till studier då hon läser till lärare.

,, Läsare:
Totalt:
Månad:
Idag:
Online: