Sabina

Publicerat den 2009-03-31 klockan 16:55:31
Allmänt
5 Kommentarer


Beställ boken här


Jag finner inga ord men imorse tog Sabinas kamp slut! Jag har följt hennes blogg ett tag och hon har verkligen kämpat! Bilden ovan visar en bok som bland annat hon medverkar i, köp den!
Titta gärna in hos:  http://mittlivsabina74.blogspot.com/  
Skickar många kramar och tankar till Sabina men framför allt hennes nära och kära!!

Sabina RIP!!

                                                        

Ett barn

Publicerat den 2009-03-30 klockan 14:32:00
Allmänt
1 Kommentarer


Det här fina citatet läste jag på en blogg jag följer:

"En mamma håller sitt barn i handen en tid, men i sitt hjärta för evigt."

Kolla in hos: http://mammamelissa.blogg.se/ du oxå,, där får man en stund att tänka och verkligen reflektera och värdesätta det man har! Melissa skriver så fint och så klokt, jag beundrar henne verkligen!

**Kram**
                                                        

Studiebesök

Publicerat den 2009-03-30 klockan 14:25:18
Allmänt
1 Kommentarer


Måndagen har gått i pluggandets tecken... Har läst kompendier som vi ska ha nästa vecka,, några var på engelska så det har tagit sin tid.. vet ju inte ens vad alla ord betyder på svenska så hur ska jag då veta vad det betyder på engelska.. men nu är det gjort, känner mej nöjd över mej själv :-)

Nu ska jag iväg på studiebesök med personalen på min VFU,, vi ska till ett museum i Stenstorp och få lite utbildning i matte tror jag det är.. Ska bli trevligt att träffa alla igen!!

Snart är det april,, vår och min månad då jag fyller år,, jag ääälskar att fylla år.. eller jag älskar att få paket men jag vill inte bli äldre... Går ju tyvärr inte göra så mycket åt det!

Hej Hopp & Kram!

                                                        

Duktiga jag :-)

Publicerat den 2009-03-29 klockan 18:06:36
Allmänt
4 Kommentarer
Förgyller dagen med ett kort på mina grabbar och lilla Polly :-) Inte det finaste kortet men jag är faktiskt ingen mästerfotograf.. eller så är det kameran som är dålig.. tror nog mest på det sista för jag fyller år om en månad ;-) Tror inte att det finns så många som i vuxen ålder tjatar om sin födelsedag en månad innan och har världens längsta önskelista.. he he :-)

Lite skolinfo för mina läsare som är insatta i detta: Nu är min PORTFOLIO klar!! Såååååå skönt!! Många timmar som jag lagt ner på den! Nu är det omladdning för b-uppsatsen som gäller och kursen kulturmöte/kulturkonflikt... det jobbigaste är ju att leta efter böckerna tycker jag!!

Vad vore en helg på Skolgatan utan tacos?? Hmm jag vet inte för jag tror inte att vi har provat ;-)

Känns inte som att mina barn kommer lägga sig om en timme.. för ljust ju.. jag tycker att det är skönt med ljusare tider men rutinerna blir ju lite svävande några dagar!

Just det ja skulle ju tvätta lite me.. kläderna hoppar inte in i tvättmaskinen av sig själva och inte ur den heller för den delen... för er som inte redan visste det ;-) Lägga i tvätten går ju bra men att plocka ur den och hänga upp den för att sedan para ihop tusen strumpor med varandra är ju såå tråkigt!

Ha en skön och ljus kväll allesammans <3
                                                        

Sommartid

Publicerat den 2009-03-29 klockan 09:04:16
Allmänt
1 Kommentarer


Klockan är framställd till sommartid.. och tur är det för det var jag som gick upp imorse.. he he... Känns ju inte riktigt ilka jobbigt då! ((Jag har turen att ha en morgonpigg sambo som allt som oftast går upp med barnen på morgonen på helgerna.. men då hör ju till saken att det allt som oftast är jag som går upp på natten om/när barnen vaknar))

Denna söndag blir lugn.. är ju inte det roligaste vädret.. grått, regn o rusk :-/ 
På programmet står i alla fall att Jacob ska på kalas och jag ska skriva ut min portfolio och göra klart den, Fredrik ska nog greya med badrummet!  
 
Återkommer kan jag tro :-)

<<<Kram>>>
                                                        

Full fart

Publicerat den 2009-03-28 klockan 09:04:07
Allmänt
4 Kommentarer


Idag är Fredrik på övning så jag och barnen roar oss själva :-)

Gymnastikavslutning för Gabriel.. jag vet inte riktigt hur det ska gå själv med tre barn men det löser sig,, det är ett litet bekymmer!!

Mat hos pappa,, skönt att slippa tänka på lunch!!

Köpa kalaspresent till en av Jacobs kompisar,, då kan jag ju passa på att shoppa lite på mina rabattkuponger,, me like!!

Lördagsmys hemma,, Earth hour!!

Tänker du släcka ner ikväll då det är Earth Hour?? Kl 20:30-21:30--Kram--
                                                        

Sötisar

Publicerat den 2009-03-27 klockan 22:27:08
Allmänt
1 Kommentarer

Mina älskade grabbar!!
Filip - Gabriel - Jacob
besöker brandstationen, kan ju inte vara annat än lycka!!
                                                        

Blogga varför?

Publicerat den 2009-03-27 klockan 09:38:01
Allmänt
7 Kommentarer


Nu får det räcka med snö... jag tycker inte ens om snö ju... suck!

Har tänkt på det här med bloggande och att det är både positivt och negativt att blogga.. jag tycker om att skriva av mej så på så sätt är det bra men man får sällan kommentarer på vanliga vardagsgreyer men när det har hänt något eller om någon misstolkar något då strömmar kommentarerna in.... knepigt! Det jag skriver är ju väldigt färgad av hur jag ser på saker och ting såklart och så tycker jag det ska få vara när det är min blogg! Men jag tycker att det är fel när man skriver saker och tycker saker och inte berättar helt hur det var utan bara väljer ut den del man själv tycker passar... det kan bli så fel, men det är så jag tycker!

Alla bloggar ser ju olika ut och man tycker om att läsa olika saker, en del vill ha mycket bilder andra har bara text och en del varierar sig.. det är ju upp till var och en!

Jag pratade med en kompis i veckan och vi kom fram till att många går in på bloggar av ren nyfikenhet och läser... det kan jag förstå och det är man ju såklart medveten om när man bloggar att ens liv är väldigt öppet och utlämnande beroende på vad jag som bloggare väljer att skriva om.. men jag tycker att folk som går in och läser kan lämna en kommentar då och då.. Har man tid att nyfikenhetsläsa så har man tid att lämna en kommentar! Det är ju kul för folk att gå in och läsa lite så att man har något att prata om ;-) Och det får man väl som bloggare bjuda på antar jag, beroende på vad man skriver om då.. jag är ganska öppen av mej tycker jag! Ibland vill jag skriva saker men jag har lärt mig att man får tänka både en och två gånger för att man får ta konsekvenserna av om någon misstolkar vilket tyvärr är väldigt vanligt! Men ibland kan jag känna att jag är så arg eller irriterad på något/någon men då kan man inte skriva det... men då får jag tänka det inom mej och säga det till folk som står mej nära, inte berätta det för "alla"..

Jag måste lägga till att en del av mina läsare är väldigt duktiga på att lämna kommentarer och det tackar jag för,, det är jättekul att läsa!!

Min fråga till mina läsare som också bloggar blir idag:
Bloggar du för din egen skull eller för andras skull?

**Kram**
                                                        

Bad :-)

Publicerat den 2009-03-26 klockan 20:23:37
Allmänt
2 Kommentarer


På em har jag och familjen varit och badat!! Tog en timme innan Filip mjukna upp och ens ville känna på vattnet men sen var det full fart :-) Grabbarna hade verkligen jättekul och var jätteduktiga så det ska vi göra fler gånger,, det är ju egentligen väldigt smidigt att åka och bada men det är ju det där med tiden.. men som sagt nu har vi lovat oss själva att göra det här oftare, mycket oftare!

Skulle låna böcker på biblioteket förut men två av böckerna var ute på fjärrlån, till Tibro, med andra ord är det någon i min klass som bor i Tibro som har hunnit före mej.. whäääää.... men men så är det! Bara att leta vidare!

Hä om jag skulle plocka in lite kläder eller nåt annat kul..

;;kram;;

                                                        

Tandläkaren & plugg

Publicerat den 2009-03-26 klockan 11:06:57
Allmänt
0 Kommentarer


Nu har jag vart hos tandläkaren, är ju inte det roligaste man kan göra men jag har bra tänder så då är det ju ganska okej ändå :-) Lite fattigare men det kosta inte så mycket som jag trodde så som sagt ett nödvändigt ont som måste göras då och då..

Nu är det plugg som gäller! Jag läser och begrundar min portfolio och det är både för och nackdel att redan va klar,, nu läser jag och analyserar och tänker att det är nog inte bra, jag kanske skulle skrivit så istället osv... Bara skriva ut arbetet och framsidan kvar snart,, skönt!!

Har börjat leta böcker till nästa kurs.. kulturmöte och kulturkonflikt, har kollat kurs-pm och det känns som att jag kommer ha att göra men det känns ändå okej, känns som att jag kommer mäkta med det och det är ju en bra inställning! Är ganska mycket inlämningsuppgifter + att b-uppsatsen ska skrivas men det är bara bita ihop.. snart är det sommar :-)
Jag tycker nästan att det jobbigaste är att leta efter böcker inför kurserna... jag vill inte köpa dem för jag tycker inte att de är roliga.. okej beg. går ju bra men inte köpa dem nya... ska till bibblan när den öppnar och håller tummarna för att John kanske har någon av böckerna i sina gömmor ;-)

Återgår till det jag ska nu då :-)
Kram i solen ****me like****
                                                        

Snörvel o Kärlek

Publicerat den 2009-03-25 klockan 21:25:04
Allmänt
1 Kommentarer


Har ju inte ens hunnit bli bra från den förra förkyldningen innan nästa dyker på mej,, snörvel snörvel..

Tycker lite synd om mej själv faktiskt. . . . det tar på krafterna att alltid vara förkyld,, det är jag och Filip som har det så, vi smittar väl varandra om och om och om igen kan jag tro!

Fredrik är duktig och fogar i badrummet, börjar se ett slut nu :-) Kommer bli såå fint och såå skönt när badrummet är klart! Han är så duktig och händig (och retsam) min käre sambo <3 Tänker på vad min mormor sa när jag och Fredrik träffades "Marica, du ska va glad att du har träffat en så bra kille" och det är jag :-) Undra om han är lika glad över att han har träffat en så bra tjej,, he he.. jaa det är han, det vet jag :-) När vi träffades sa jag att jag ville ha en kille som älska mej för den jag är och det har min Fredrik alltid gjort! Han har alltid stöttat mej, uppmuntrat mej, gjort mej som person mer positiv, gjort mej stark och gett mej självförtroende och självkänsla.. Jag är så lycklig över att få ha en så bra kille som jag har!! Sen att han är händig och världens snällaste gör ju inte saken sämre,, det är bara extra bonus :-) Puss älskling!
 

Så nu har jag fått skryta lite över min kille :-) Nu ska jag läsa vidare i min bok, Sjöjungfrun! När jag börja läsa på högskolan trodde jag inte att jag skulle hinna läsa en "vanlig" bok på 3.5 år men det går ju finfint! Man måste faktiskt få unna sig det oxå,, Natti o Kram!

Skickar en extra kram till min Emilia, jag tänker på dej vännen!! Du är grym och kommer va tusen erfarenheter rikare när du kommer hem!
                                                        

Halt...

Publicerat den 2009-03-25 klockan 08:36:25
Allmänt
3 Kommentarer


Snö, is, kallt = bläää! Jag är så trött på vinter nu,, och till på köpet halka jag imorse på våran garageuppfart och när jag skulle skrapa bilen var det ju inte speciellt lätt att få bort isen... Jag ringde min käre sambo och beklagade mej lite ;-) Jag sa att jag snart slänger ut hans bil från garaget eller så vill jag ha motorvärmare,, han tyckte det skulle bli spännande att se vilket jag klara av bäst.. hmmm ja han tycker om att reta mej :-) Nu är jag lite lugnare men jag blir sååå irriterad när saker och ting krånglar..

Nåja nu är det snart dax för skola,, ska få introduktion av b-uppsatsen.. Jag har ingen idé vad man skulle kunna skriva om, någon som har nåt bra förslag??? En tanke är nog så tacksamt, bara man har något att utveckla!

Ikväll är det sista gympan för Gabriel och på lördag är det uppvisning!

Våffeldagen idag ja.. antar att det får bli våfflor till kvällsmat då!

Ha en bra dag allesammans.. det är ju sol och det är ju härligt.. måste tänka positivt :-)
Kram!!
                                                        

Gabriel

Publicerat den 2009-03-24 klockan 07:25:08
Allmänt
5 Kommentarer


Idag har världens sötaste GABRIEL namnsdag :-)
Grattis Grattis till honom!! Han har en stark önskan att få gå och fika ute på ett fik i stan så det kanske man skulle lyxa till det med i em :-) Eller att han får välja kvällsmat,, vi får se!PUSS PUSS sötnos!!!
                                                        

M a r i c a

Publicerat den 2009-03-23 klockan 21:30:06
Allmänt
3 Kommentarer


Marica Åberg

Ibland får man vara lite ego ;-)

Nu ska jag kolla på en ny serie som börjar på 1:an, tonårsliv tror jag det heter!!

Natti å Kram
                                                        

Tävlar

Publicerat den 2009-03-23 klockan 17:49:38
Allmänt
1 Kommentarer


Tävlar hos:

http://mammabeckas.blogg.se/

                                                        

Dagens namn:

          Marica.
En 28 årig 3barnsmamma från Hjo som älskar sina småttingar Jacob, Gabriel och Filip och sin underbara sambo Fredrik. Hon tycker mycket om att umgås med min underbara familj och vänner, läsa böcker eller fördriva tiden på nätet. Mycket tid går även åt till studier då hon läser till lärare.

,, Läsare:
Totalt:
Månad:
Idag:
Online: