Tack för hjälpen IDA!!

Publicerat den 2008-10-30 klockan 16:51:29
Allmänt
1 Kommentarer


Först vill jag tacka Ida så mycket för hjälpen med min blogg, den blev så fin så! Och tack för en för övrigt trevlig o mysig dag, det får vi göra om!!

Imorgon bär det av till Avesta på begravning, ska gå på min farfars begravning. Tyvärr kände jag honom inte så väl men det känns ändå som ett avslut och mina bröder och pappa blev väldigt glad när jag sa att jag kan följa med!

Efter det åker vi direkt till Sthlm. Ska till Malin med familj :-) Ska verkligen bli sååå himla kul!! Känns så roligt att barnen fann varandra så bra och att vi bara börjat umgås sådär hux flux! Trevligt!!!!

Så nu är det full tid för packning här hemma.. är så svårt att inte packa för mycket... en vi ska ju åka bil så det spelar ju faktiskt ingen roll om det råkar bli lite för mycket...

Ser fram emot en väldigt trevlig helg! Känns ju lite jobbigt med begravningen pga att jag har ingen aning om hur jag kommer reagera, jag är ju egentligen vääääldigt känslig men som sagt så kände jag ju inte farfar så bra... hmm aja det återstår att se imorgon!

KramKram å bus eller godis ;-)
                                                        

Allt möjligt

Publicerat den 2008-10-29 klockan 20:13:56
Allmänt
0 Kommentarer


Idag har jag o min kära vän Emilia planerat för redovisningen vi ska ha nästa vecka.. så nu ska jag bara lära mig allt jag ska säga! Känns skönt att va klara med arbetet :-) Tyvärr känner jag mej inte så rolig när vi har grupparbete, känns som att det är jag som typ säger att vi ska jobba på.... Jag tycker att jobbar man på kan man slösnacka sen å va lediga om tid finns! Så tycker Emilia me, så vi är ett utmärkt bra par!

Ser fram emot 14/11, då ska vi i gruppen hem till Emilia å äta lite mat å dricka vin... ehhhh inte jag då men ett par cider ska jag allt få i mej :-) :-)

Efter planerandet på fm så åkte jag o mamma å handla... mamma i en affär betyder att det tar sin tid, men det är mysigt tycker jag! Efter det blev det BIO för mej, Jacob o Sandra,,, Kung fu panda. Inte direkt en film i min smak men barnen skratta å hade kul å jag fick ju äta pop corn så det var bra ändå!

Jag undrar hur syskon kan bli så olika fast man ändå uppfostras på samma sätt.....

Nu ska jag läsa bok, Matilde av Denise Rudberg.

KramKram i höstmörkret!!
                                                        

Förkyld grå söndag

Publicerat den 2008-10-26 klockan 11:34:35
Allmänt
1 Kommentarer


Då var det söndag och vintertid.. men ingen vinter här inte utan regn å rusk!! SUCK!!!!! Det är verkligen det värsta jag vet! Och så har jag lyckats få en ny förkyldning inatt.... har jätteont i huvudet å det är inte mycket som är bra allså.. men jag har städat badrummet uppe så nu skiner det blankt å fint ;-)

Oktoberlov i veckan som kommer... men jag går i skolan så det blir dagis o fritds för barnen men hoppas att de ska kunna få va lediga tors o fre.. fre är i alla fall klart! Då ska vi till STHLM :-) Till Malin med familj! Lääääääääängtar!!!!
Ska nog på begravning på fredag me.. farfar.. är lite kluven men vi får se hur det blir!

KramKram!
                                                        

Börjar lära mej...

Publicerat den 2008-10-25 klockan 22:41:13
Allmänt
1 Kommentarer


Nu så,, japp nu så börjar jag lära mej lite mer om min blogg å kan kanske snart erkänna att jag har en, he he!

Lördag kväll är det här! Har haft lite mys med tända ljus å snacks å så kom lillebror o Ida,, alltid lika mysigt!!

Får väl va lite social nu så att de inte åker hem än ;-)

Natti Natti å kram!
                                                        

Första dagen på VFU:n

Publicerat den 2008-10-06 klockan 17:34:48
Allmänt
0 Kommentarer


Sådär nu är jag hemkommen från första dagen på min VFU som är samma sak som praktik, jag kommer att VFU på samma ställe nu hela hösten och även nästa termin! Det känns jättebra, de är jätteduktiga på den förskolan jag är. Verkligen gör allt för att utveckla sig själva och sina barn.. så det känns toppen! Kommer kunna få massa hjälp med tankar å idéer och utveckla mig själv som blivande pedagog!

Känner att tröttheten har börjat komma lite men det är bara att lägga sig tidigt ikväll, får bli att se lite på tv eller läsa bok.. vi får se!

Nu är det kvällsmatsdax! Kramilkram
                                                        

Länge sen..

Publicerat den 2008-10-05 klockan 20:25:52
Allmänt
0 Kommentarer


Nu var det ett tag sen jag blogga.. får försöka bli bättre på det! Är ju meningen att man ska lägga ut massa kort men det har jag inte kommit in i än!

Helgen har varit lugn.. vi har typ inte gjort nåt, bara varit hemma! Idag sov Filip o jag en stund,, han låg på mej å det är ju bara såååååååå mysigt!!

Imorgon börjar jag på VFU, praktik på förskola för att lära mej hur jag ska bli en bra lärare. Lite nervös är jag allt men jag försöker att inte tänka på det, eller det är nog inte nervös jag är för allt känns jättebra verkligen men lite spänd är jag.. och konstigt vore det väl annars!

Nu blir det tv-kväll, andra avenyn o ensam mamma söker... sen läsa lite bok, en plats i solen av liza marklund..
Läse ut Mia Erikssons Emma Mias dotter igår å den var såå bra!!

Kramz!!
                                                        

Dagens namn:

          Marica.
En 28 årig 3barnsmamma från Hjo som älskar sina småttingar Jacob, Gabriel och Filip och sin underbara sambo Fredrik. Hon tycker mycket om att umgås med min underbara familj och vänner, läsa böcker eller fördriva tiden på nätet. Mycket tid går även åt till studier då hon läser till lärare.

,, Läsare:
Totalt:
Månad:
Idag:
Online: