Emilia 21 år

Publicerat den 2009-05-31 klockan 21:32:12
Allmänt
1 Kommentarer




Igår var jag på väldigt trevlig födelsedagsfest hos in underbara vän Emilia!! Idag fyller hon 21 år :-) Mmmm skiljer några år på oss men det märks inte, vi kompleterar varandra så himla bra på alla sätt!!! Emilia är en av mina absolut närmaste vänner!! Puss pch Kram på DIN dag gumman!!!
                                                        

Härliga lördag

Publicerat den 2009-05-30 klockan 11:43:07
Allmänt
1 Kommentarer


Promenad med Filip.. stanna och prata med Annika och barnen, länge sen vi prata så det var kul att ses en sväng!

Nu har vi kommit hem från Jacobs fotbollsträning,, idag gjorde han mål när de spela "match",, duktig pojke jag har :-) Kul för honom, han behöver få lyckas för att öka sitt självförtroende och se att han verkligen kan!!!

Nu ska jag baka thékakor.. mmmm på årets varmaste dag ska jag slå till å baka men det ska ju jäsa emellan åt så då ska jag lapa sol :-) :-)

Ska fira mamma på morsdag idag så vi ska få mat där sen! Ida är så snäll så hon ska fixa i ordning mej så då känns det extra kul för......        sen ska jag sova hos mamma för ikväll ska jag på tjejmiddag hos min Emilia :-) :-) Super trevligt ska det bli!!! Härligt att det är sol oxå för då går det lättare att dricka tycker jag ;-)

Imorgon ska min snälla pappa skjutsa hem mej och så skulle han ta med lunch som vi ska äta... blir ju en riktig lyckohelg det här!!!! Me like!!

Robinson final ikväll men den får jag kolla på imorgon så ni får inte försäga er om vem som vinner!!!

Ha en underbart bra dag mina läsare.. Det ska jag ha!!!!

  KRAM!!!

                                                        

Toppen

Publicerat den 2009-05-29 klockan 18:36:23
Allmänt
4 Kommentarer


Underbar dag!! Hela familjen ledig.. även om det känns som att det var kaos i morse men väl på badhuset så det blev det så bra så :-) Badat och haft skoj med barnen!! Lapat sol i solstolen och nu blir det pizza till kvällsmat.. kan ju inte va bättre dag än så här :-)

Vad har ni gjort en dag som denna???

::Kram::


                                                        

EU VAL

Publicerat den 2009-05-28 klockan 21:47:13
Allmänt
1 Kommentarer


Här ska ni se vad jag hitta:     http://www.dn.se/fordjupning/europa2009/vad-ska-du-rosta-pa-i-eu-valet-1.869858  

Håll till godo :-) Kanske kommer ni på vad ni ska rösta på.... men man har ju flera dagar på sig att bestäma sig än... hrrmmmmmmm......... jag önskar att någon kunde bestämma åt mej vad jag ska rösta.. jag vill ha det bra... men vad ska jag rösta då??? Råder nog väldigt olika meningar om det kan jag tro!!
                                                        

Salig blandning

Publicerat den 2009-05-28 klockan 21:10:13
Allmänt
2 Kommentarer


Idag har jag vart i skolan,, Karro var där med sin lille bäse :-) Såååå söt!!! Efter skolan blev det thai house lunch med ett gäng tjejer från skolan,, mycket trevligt!! Sedan åkte jag och min fina Emilia hem till henne för att gå i genom uppsatsen vi ska opponera på... det är svårt det där tycker jag.. man vet inte riktigt vad man ska fråga för bra och utvecklande frågor men nåja det löser sig!! 

På vägen hem sväbgde jag in till min underbara Malin och Polly.. håå mysigt att få mysa lite.. hon börjar bli så stor nu och mer med, det är roligt.. ja Polly allså ;-) Strax innan jag skulle åka kom Linus hem så det var trevligt att få träffa honom en sväng oxå!

Väl här hemma har jag inte hunnit så mycket mer än att pussa och krama massor på barnen och sövt dom... jag råkade visst somna hos Gabriel.. det är ju sååå skönt,, man är superduper trött och så somnar man... mmmmm underbart... det värsta är ju att nu kommer det bli svårare att somna..  

Nää nu kallar nog min sköna säng tror jag.. min kära sambo han greyar för fullt i garaget... tänk snart snart snart ((ja kanske om ett två eller tre år allså...)) kan vi gifta oss :-) :-) :-)

Natti o Kraaaam



                                                        

Linda 30 år

Publicerat den 2009-05-27 klockan 22:07:24
Allmänt
1 Kommentarer


GRATTIS GRATTIS till fina Linda som fyller 30 år idag :-) :-) :-)

       Kram till dej min vän!
                                                        

Läser uppsats

Publicerat den 2009-05-27 klockan 20:36:13
Allmänt
2 Kommentarer


Fick ju jobba idag me :-) Bra Bra Bra!! Och det var ännu bättre att jag fick jobba några timmar extra,, blev en lång dag men jag hade vilan så jag kunde ligga och mysa hos de små barnen :-) Håå de är så söta alla barn där jag är <3

Nu läser jag uppsats,, har kommit ut vilka vi ska opponera på och vilka som ska opponera på oss!!

Imorgon är det sista föreläsningen för terminen i den här kursen,, sen ska jag och Emilia plugga ihop på vår opponering!

Jag tycker ju att det är så himla kul att gå i skolan så jag har sökt en sommarkurs oxå.. att tala.. den är bara några veckor och det känns som att jag kommer ha nytta av kursen för mitt framtida yrke :-)

Nä dax att återgå till pluggandet. . . .

**Kram**

                                                        

Rrrrrrrr

Publicerat den 2009-05-26 klockan 18:52:18
Allmänt
1 Kommentarer


Idag har jag jobbat,, imorgon ska jag jobba,, på torsdag är det skola och på fredag tänker jag och familjen ha en familjemys dag och vara lediga allihop tillsammans :-) **Längtar** Det är lite läkarbesökstider och tandläkartider som ska passas på fm men sen ska vi hitta på nåt kul!! Jag vet vad :-)

Sommaren verkar lösa sig,, ja mina semesterplaner allså.. ser ut att bli med familjen Lindström :-) Jippy jeehoo!!!! Underbart!!

Hmm vet inte vad jag ska skriva om... har ju inte gjort annat än jobbat i några dagar, vilket är toppen!!

Filip han pratar jättemycket nu!! Mammas älskling! Märks att han hör bättre nu efter han fick rör och han har verkligen betoning på bokstaven R :-) Är ju en svår bokstav att uttala för många men den har han snappat upp!!

Fredrik och en annan pappa hade tagit med sig kvarterets barn och åkt ner till stadsparken idag på em, de hade lekt och grillat!! Snacka om mys,, härligt!!

Eftersom familjen redan ätit kvällsmat så får jag avnjuta mina thékakor själv,, de får högsta betyg,, av mej i alla fall,, thi hi hi.. Leilas bakbok är bra även på bröd!!

--Kram--

                                                        

Orättvisa liv

Publicerat den 2009-05-25 klockan 21:48:07
Allmänt
1 Kommentarer


http://prinsessanevelina.blogspot.com/  sänder mina tankar till den här flickans familj! Jag blir så berörd av sånt här! **Styrke kramar**
                                                        

Jobb

Publicerat den 2009-05-25 klockan 19:41:10
Allmänt
0 Kommentarer


Idag har jag jobbat,, mycket bra :-) Barnen är så goa" och när det är sol och fint väder tycker jag att det är underbart att man har ett yrke där man är ute mycket ((det är värre när det är regn och rusk)) men alla jobb har ju sina för och nackdelar!

Imorgon ska Jacobs nya klasskamrater komma på besök till skolan,, tänk att han redan gått ett helt år och att det nu är han som ska va fadder åt en ett år yngre pojke!! Tycker det är positivt det här med faddrar,, barnen får känna sig stora och de har en viktig uppgift att uppfylla att ta hand om sin nya klasskamrat!!

Nu ska jag lägga Jacob och sen ska jag läsa lite bloggar och bara vara :-)

Vad har ni hittat på denna underbara dag med sol och riktig sommarvärme?

**Kram**
 
                                                        

En mil och brödbak

Publicerat den 2009-05-24 klockan 20:03:32
Allmänt
5 Kommentarer


Imorse skulle ag och Filip bege oss ut på en promenad,, tänkte gått en lång sväng men sen bestämde jag mej för ICA men du träffa vi på Jessica och Ebba så då följde vi med dem på långpromenad!! Var länge sen vi träffades så det var jätteroligt och trevligt att få uppdatera sig och prata av sig lite!! Efter vår långa promenad så följde de med oss hem på lite fika!! Perfekt spontan träff!!

Efter det har jag bakat tre olika sorters bröd,, blev hurtbröd, thekakor och Emilias grahamasbullar! Har inte provsmakat nåt av det för vi grilla till kvällsmat men nu har vi frysen full av gott bröd! Härligt!

Nu blir det Robinson en dag i efterskott!

Hoppas ni har haft en bra helg!! **Kram**

                                                        

Lördag

Publicerat den 2009-05-24 klockan 19:58:46
Allmänt
1 Kommentarer


Uppdatering....


Lördagen bestod av fotbollsträning och röjande på barnens rum (( hmm mmm va ovanligt)) och på kvällen var Malin, Linus och Polly,, Sofia, Johan, Felix och Linus här så vi grilla och hade det trevligt :-) Helt perfekt kväll med trevligt sällskap och barnen lekte hur bra som helst!! Fler sådana kvällar önskas i sommar!!!!
                                                        

+ till killar

Publicerat den 2009-05-22 klockan 12:00:01
Allmänt
3 Kommentarer


Igår kväll blev en av grabbarna osams med sin kompis så hela världen rasade samman men det första som skedde imorse var att kompisen ringde och frågade om de skulle leka... :-) Tur att inte killar är lika långsinta som tjejer, då kan det ju sjuttone mej ta år innan man pratar med varandra igen!! Nä det är faktiskt en eloge till den manliga sidan att sånt är de himla bra på,, bli arga, slåss lite och sen är det bra!!

Idag är en lugn dag.. greyar lite här hemma och i em ska vi till pappa och grilla, mumms!

Ska börja läsa en ny bok oxå, silverfisken heter den!

--Kram--
                                                        

Morfar

Publicerat den 2009-05-21 klockan 12:18:06
Allmänt
1 Kommentarer


Idag är det 8 år sedan min fina morfar gick bort! Tänker extra mycket på honom idag! Eftersom han är begravd i Skövde var jag på kyrkogården hos honom igår,, han fick en ros,, en fin ros till en väldigt fin person!!  **SAKNAR**

Nu väntar jag på min mamma och farmor,, de ska tillbringa dagen här hos mej :-) Mysigt! Vi ska äta lunch, sen är det marknad och så har jag bakat så eftermiddagsfikat är redan klart :-) Jag hoppas att min lillebror och hans Ida oxå kommer förbi!

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen!!

 mumms...

Kram!!!
                                                        

20 maj

Publicerat den 2009-05-20 klockan 19:55:08
Allmänt
2 Kommentarer


Idag har mitt lilla fadderbarn som även är min systerdotter Sandra dopdag,, grattiskramar till mosters lilla prinsessa :-)

Dagen har bestått av skola,, plugg med Emilia och sällskapet och samarbetet är såå bra så det känns knappt som att man går i skolan! Härligt att arbeta med någon som det funkar så bra med!! Idag har det varit mycket skratt men vi har ändå fått mycket gjort och anser oss i stort sett klara med uppsatsen!! Tjoohoo!! Love to my friend!
 
Nu ska jag slänga mej i soffan och läsa en gripande bok, "En sorts kärlek"

Regnet öser ner och förut haglade det... men imorgon hoppas jag att jag vaknar till strålande sol och värme :-) Hoppas går ju alltid!

Någon som kan rekomendera någon bra bok man kan läsa???

;;Kramiz;;

 
                                                        

Dagens namn:

          Marica.
En 28 årig 3barnsmamma från Hjo som älskar sina småttingar Jacob, Gabriel och Filip och sin underbara sambo Fredrik. Hon tycker mycket om att umgås med min underbara familj och vänner, läsa böcker eller fördriva tiden på nätet. Mycket tid går även åt till studier då hon läser till lärare.

,, Läsare:
Totalt:
Månad:
Idag:
Online: