Bra!!

Publicerat den 2009-09-30 klockan 20:36:16
Allmänt
2 Kommentarer


Har haft en väldigt bra dag :-)

Morgonen gick galant,, vfu:n oxå,, vi lekte min och Emilias lek och barnen gillar den verkligen så det är kul!! Har gympat med grabbarna,, varit hos svärmor en sväng och sen har vi haft en lugn kväll här hemma.. lekt och läst böcker för mina små söta killar!

Imorgon fyller barnens förskola 30 år så det är maskerad.. vi har bestämt vad de ska klä ut sig till men det kan mycket väl ändras imorgon bitti så det får jag återkomma om ;-) Jag är en sån där mamma som förbereder barnen på allt och lägger fram kläder kvällen innan,, allt för att undvika konflikter för allas skull men vi får väl se fall de står fast vid vad de ska klä ut sig till imorgon!!

Idag fyller min supersöta vän Anna D år,, Grattis Grattis till henne <3 vi har inte träffats på alldeles för länge men snart får det bli dax, dels för att jag såklart saknar henne men oxå för att jag har ett uppdrag till henne!! Hi Hi!

;;KRAM;;

 Tycker det är fint med blå ljung - på tal om något annat då :-)

                                                        

Tisdag

Publicerat den 2009-09-29 klockan 21:01:19
Allmänt
2 Kommentarer


Tisdag i mitt liv: Morgonen var hemsk.. alla tre grabbarna var trötta och ledsna vilket gjorde mej stressad.. Jacob gillar inte tisdagar eftersom de har gympa då vilket han inte vill vara med på.. usch.. är frustrerande som mamma att inte veta vad man ska göra åt det... Mottager gärna tips på vad man kan göra!!    Väl iväg så var det VFU,, sen hem och plugga och hämta barnen,, handla och laga mat (ris och kyckling och curry sås och en broccoli och bacon gratäng),, plocka in tvätt,, natta barnen och sen lite plugg igen!

Jag har i alla fall fått en del skrivit på mina uppgifter idag så det känns bra :-) Veckorna går så himla fort... både på gott och ont tycker jag!

Idol är inne på sina sista minutrar för idag och då börjar House.. då ska jag krypa ner i sängen och kolla på det!

Imorgon är en ny dag med nya tag!!

:::K R A M:::

                                                        

Ditten och Datten

Publicerat den 2009-09-28 klockan 20:10:46
Allmänt
6 Kommentarer


Har haft en väldigt bra dag på VFU:n,, kul!! Min handledare är verkligen så go" :-)

Barnen har lekt med kompisar idag.. så ja nio barn var det här hemma under eftermiddagen!

Nu blir det att plugga på rövarspråket och kolla på idol och hollywood fruar..

 

::KRAM::
                                                        

Gosingar

Publicerat den 2009-09-27 klockan 20:47:59
Allmänt
9 Kommentarer




Söndag då.. Mina fina barn har varit ute hela dagen,, de är riktiga utekillar :-) De har lekt med grannbarnen, cyklat, byggt på kojan, hoppat studsmatta, åkt fyrhjuling och cross och massa annat! Nu sover de gott i sina sängar <3

Jag har mest varit inne idag,, greyat lite, tvättat och dammsugit.. men även pluggat! Jag blir så stressad av alla uppgifter som ska göras, jag vet att jag ligger bra till tidsmässigt och har inget att oroa mej för angående det men ändå vill jag kunna bocka av att den och den uppgiften är klar... Egentligen borde jag bara coola ner mej men den där stressen är inbyggd och finns där även fast jag inte vill!

Nu ska jag drömma mej bort och surfa runt på lite bröllopssidor.. mycket som ska väljas, ring, klänning, bukett, håruppsättning... Nån dag ska vi ta tag i inbjudningslistan me,, min blivande man sa att det är ju bara att ta fram en av alla listor jag skrivit så ska vi nog kunna stryka några från den,, he he... hmmm ja han känner mig för väl, jag vill bjuda "alla" men det är tur att han oxå har lite talan.. observera lite talan ;-) han får ju välja musik och bil :-)

Ha en bra kväll alla.. vad har ni gjort i helgen?

**KRAM**
                                                        

Unik

Publicerat den 2009-09-26 klockan 12:55:50
Allmänt
11 Kommentarer





För någon månad sen var vi på fyra års kontroll... Det var syntest vilket visade sig att Gabriel inte såg så bra. Nu i torsdags var vi inne på ögon då det konstaterade att han har synfel. I fredags åkte vi in till Skövde och provade ut glasögon och hade sån tur att precis de glasen Gabben behöver fanns inne så han fick sina glasögon på mindre än en timme :-)

Han är sååå stolt, försiktig och duktig med sina glasögon!!

Min underbara vän Malin L messa igår att nu blir han ännu sötare och mer unik och det är precis så det är! TACK Malin för de fina orden!

Världens sötaste Gabbiel - det är min son det!!!

---Kram---
                                                        

Anka

Publicerat den 2009-09-26 klockan 12:35:12
Allmänt
3 Kommentarer


Anna Anka...


 

Jaa vad säger man... Ger du ris eller ros? Sett programmet med Svenska Hollywoodfruar? Jag har inte sett det än men får nog göra det så jag kan hänga med i debatten ;-)

                                                        

Ovanligt...

Publicerat den 2009-09-24 klockan 20:47:41
Allmänt
5 Kommentarer


Gissa vad jag är... Dunderförkyld såklart! Håå jag är verkligen trött på att vara förkyld,, det tar väldigt mycket kraft och energi!!

Nu blir det sista kvarten av IDOL och sen kanske kika lite i nya Amelia och efter det s o v a. . .

 

Snart helg,, det är underbart!!!

---Kram---
                                                        

Mina godingar

Publicerat den 2009-09-21 klockan 20:20:40
Allmänt
11 Kommentarer




Måndagsmys med de här godingarna <3 Grönsaker,, dipp och film har vi lyxat till det med! Nu sover de små trollen och snart deras mamma med :-)

Önskar grattis till vänner ((speciellt en)) som har bäse i magen,, myyys!! Håå jag önskar verkligen att jag kommer få vara med om det någon mer gång.. eller vara gravid är ju i och för sig bara roligt ungefär en vecka av 41 för mej men jag föder gärna och har mer än gärna en liten goding till!! Ja Ja den som lever på hoppet sägs det...

---Kram---
                                                        

Helgen som var

Publicerat den 2009-09-21 klockan 15:25:37
Allmänt
2 Kommentarer


Det har varit en sååå himla bra helg! Den har verkligen varit underbar! Antar att vädret gjort mycket,, sol sol sol!!

Fredagskvällen hos Polly med familj var som förväntat helt underbar,, mysig såklart! Grabbarna lekte med sin "lillasyster" och allt var lugnt och skönt! Perfekt med andra ord! Verkligen lyx att få sätta sig vid ett dukat bord :-) TACK!!!

Lördagen.. då var jag och Jacob i Tidaholm för han var på badkalas.. sen handla jag och pluggade lite och på kvällen var det såklart lördagsmys!! Vi grillade.. gott gott!! Grabbarna var ute och lekte hela dagen,, de älskar att vara ute.. cykla, hoppa och bygga på kojan!

Söndagen tillbringades på Kinnekulle då pappa Fredrik körde biltävling.. spännande att se pappa köra fort :-)
Stannade hos mamma/mormor och där lekte barnen,, är så skönt att vara hos mamma för där är barnen så lugna och som de är hemma, de bara är!! Kvällen avslutades hemma med massa tända ljus och tacos!

UNDERBARA helg!!! Sådana här helger vill jag ha fler av!! Barnen har varit lugna och harmoniska och det har varit ett inre lugn på nåt sätt!

--Kram--

                                                        

Lillasyster

Publicerat den 2009-09-18 klockan 15:13:35
Allmänt
5 Kommentarer


  Jacob med Polly

  Gabriel med vackra Polly

  Filip med lillasyster Polly

Grabbarnas favorit :-) "Där är min Polly, min lillasyster" som Filip säger <3
                                                        

Underbar dag

Publicerat den 2009-09-18 klockan 14:44:39
Allmänt
1 Kommentarer


Idag har jag o småttingarna varit lediga.. vi har bara varit.. mys!! Var på stor o liten på fm, där äter man frukost, leker, målar och dansar o sjunger :-) Perfekt att ha avklarat fredagsgympan ;-) Super mysigt verkligen!!

Hämtade Jacob i skolan och gick en sväng till stan.. blev lunch ute på pizzerian idag :-) Mys det me :-) Barnen var så lugna och duktiga,, det är mina killar det <3

Ikväll ska vi till Polly med familj!! Längtar Längtar Längtar!!

Håå måste ju helt enkelt vara världens bästa fredag <3 <3 <3


 

Vad gör ni en sån här bra dag??

--Kram--
                                                        

Litet inlägg

Publicerat den 2009-09-17 klockan 19:11:17
Allmänt
1 Kommentarer


Dagen har mest bestått av skola.. och lite annat!!

Min lillebror Martin är här och har ätit kvällsmat här.. mysigt!! Han åkte mc hit,, grattis grattis till min söta lillebror <3

Nu är det läsa bokdax för barnen och sen blir det idol :-)

---Kram---


Se hela bilden 
                                                        

Hederligt brev

Publicerat den 2009-09-16 klockan 20:15:46
Allmänt
5 Kommentarer


Höstfriskt väder ute.. fast nu ikväll tycker jag det är i kallaste laget.. krypa in under filten och myyysa,, underbart! Bara lite tända ljus som fattas men jag är för trött.. har på idol på tv:n..

Men nu ska jag göra något som jag har längtat efter väääldigt länge nämligen läsa brev från min vän Martina som bor i USA!! Vi träffades när vi var på språkresa i England, Torquay 1996... det var tider det :-) Jag och Martina har fortfarande kontakt och det är så himla roligt tycker jag,, en vän som alltid kommer finnas och ligga mej varmt om hjärtat!! Känns så mysigt att läsa ett hederligt brev, skrivit för hand på ett vanligt A4 papper och ett långt sådant är det oxå ;-) Me like!!! Känns ju nästan som fredag och fredagsmyyyys fast det är bara en vanlig onsdag mitt i veckan :-)

 Den här ljuvliga bruden är det jag talar om!!
Martina,, tusen tack för brevet!!!

---KRAM---
                                                        

Trafik

Publicerat den 2009-09-16 klockan 18:57:39
Allmänt
1 Kommentarer


Är det något som stressar mej så är det TRAFIK... (ja inte båten som går här på vättern vid Hjo då ;-)) utan trafik på vägarna.. jag blir så irriterad på människor som kör sakta, kör ut mitt framför och kör typ i 20... eller ligger i 70 på 90 vägar... jag tror att fler olyckor händer för att folk blir irriterade och gör vansinniga omkörningar... Jag själv kör hlest inte om lastbilar och så och inte bilar heller om det inte är helt fritt från möte...

Jag kan ju säga att min tuta i bilen används flitigt.. ha ha...

En gång skulle Gabriel slänga av sig bältet och hoppa ut genom dörren för att säga till en lastbilschufför att sådär kunde han minsann inte köra.. he he.. det har han fått av mamma <3

Nu håller de på och ska sätta upp fartkameror mellan Hjo och Skövde.. det tycker jag ändå är okej,, jag gillar det inte men har mer respekt för fartkameror än vägskyltar... Det värsta vore dock om de sänker hastigheten till 80... då är det nästan bud på att åka Korsbergavägen ;-)

 

Hur är du i trafiken?

--Kram--
                                                        

Äpplekaka

Publicerat den 2009-09-15 klockan 16:16:38
Allmänt
3 Kommentarer


Recept
4 ägg
5 dl socker
200 gr smör
2 dl mjölk
6 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
8 äpplen
4 msk socker
4 tsk kanel

1. Smält smöret. (under tiden kan du skala, kärna ur och klyfta äpplena)
2. Vispa ägg och socker poröst. Blanda i mjöl och bakpulver.
3. Tillsätt mjölk och det avsvalnade smöret.
4. Häll smeten på bakplåtspapper i långpanna.
5. Vänd äppelklyftorna i socker och kanelblandningen och fördela dem i smeten.
6. Grädda i ca 25 minuter (200 grader). Skär upp kakan i fyrkanter när den svalnat

 

Mumms i det här härliga höstvädret.. grabbarna har kompisar med hem så vi ska mysa och fika i trädgården :-)

                                                        

Dagens namn:

          Marica.
En 28 årig 3barnsmamma från Hjo som älskar sina småttingar Jacob, Gabriel och Filip och sin underbara sambo Fredrik. Hon tycker mycket om att umgås med min underbara familj och vänner, läsa böcker eller fördriva tiden på nätet. Mycket tid går även åt till studier då hon läser till lärare.

,, Läsare:
Totalt:
Månad:
Idag:
Online: