Egen tid

Idag har det varit en lång dag igen! Skola hela dagen men det var länge sen nu så det var kul att träffa klasskompisarna igen och speciellt min Emilia såklart :-)

Har hunnit med sjukgymnastik oxå,, det var avkopplande! Under tiden var pappa och besiktiga bilen åt mej,, den gick igenom :-) TACK för hjälpen och skjutsen pappa!!

Innan åkte jag åkte hem så fikade jag med mamma och pappa i mammas trädgård! Mys med egentid med bara mamma och pappa!! Japp på det planet är jag fortfarande ett barn ;-) Även om jag gärna är tydlig med att jag är vuxen i andra sammanhang!

Vad är egentid för dej???

Fredrik är på innebandy och barnen sover.. tänkte att Filip ska sluta med napp men jag orka inte riktigt hålla ut idag.. vi får trappa ner på det helt enkelt.. ta lite i taget.. både för Filip och Filips mammas skull :-)

Nästa vecka ska Fiilip operera in rör, hoppas att han får hålla sig frisk nu... så att det blir av den här gången! Har återigen fått byta min redovisningtid i skolan men det gick bra,, snällt!

Nu ska jag kolla om det finns nåt bra på tv och ladda för en ny skoldag!

**Kram**


Kommentarer
Postat av: Mamma Melissa

Ja, man är alltid barn hos sina föräldrar även om samtalsämnena liksom växer;.))Egen tid för mig är typ nu... när jag kan ligga och tänka, fundera, skriva inlägg...

2009-04-23 @ 01:58:54
URL: http://mammamelissa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0