Nöjd?

Idag är jag och hela familjen hemma, låter som en mysig dag och det blir det ju bara att Fredrik och Jacob är dåliga.. Hoppas Hoppas jag klarar mej men chansen är nog inte super duper stor!

Vet ni vad mina kära läsare jag har fått en kommentar av "puckot" som självklart inte vågar stå för vem det är utan skriver ett anonymt inlägg.. förvånad?! Ehh nää! Så typiskt folk i den här staden att snacka men inte stå för vilka dom är! Jag orkar inte lägga ner massa energi på det här men jag hoppas verkligen att puckot slutar läsa min blogg och slutar snacka massa skit, bevisligen är det ju nån jag vet vem det är eftersom den här personen vet vart mina barn går och den här personen känner den som lagar mat på dagis.. Aja nu lämnar jag det! Tycker i alla fall att puckot är ett riktigt pucko för det den sagt inte är som det står och om den hade tänkt lite innan den öppna munnen hade det inte behövt bli så här tråkigt!
Mitt inlägg:
Jag har börjat tro att det kan bero på nåt de små har ätit, de åt väldigt stark mat i fredags på dagis och det kanske var nåt deras magar inte tålde, jag vet inte.. 48 timmar ska de ju gå innan de kan gå till dagis så de får va hemma imorgon såklart!
Med andra ord jag hade börjat TRO inte sagt att det berodde på maten. Fick svar att det bara var tacokrydda i maten men vitlök var det nog en och annan också och det brukar det vara i maten på dagis INGET FEL I DET!
Fick svar som kommentar:
Vill bara meddela att soppan i fredags bara innehöll Tacokrydda, och inte var något stark. Tror nog att de flesta barn är vana vid det.. Jag lagar aldrig stark mat på dagis. Blev både besviken och ledsen när jag fick höra på stan att jag lagar så stark mat att barnen ligger hamma och spyr på helgen. Med vänliga hälsningar Malin i köket
Puckots kommentar:
puckot" sa till henne "jasså du lagar så stark mat på dagis att barna spyr", det var väl inget missförstånd el lögn, bara vad du skrivit. Inte så konstigt när hon får höra sånt att hon blir ledsen?

Puckot valde ut en del av vad den tyckte att hon i köket skulle få veta, det var ju snällt.. och då kan jag oxå förstå att personen i köket blir ledsen men nu var ju inte detta riktigt hela sanningen efter som orden TRO och jag vet inte oxå fanns med i min mening i mitt inlägg... Jag menade ju inget illa mot den som lagar maten, herregud! Men puckot njuter förmodligen.. jag avskyr sånna människor!

Är dock så typiskt mig att hamna i sånt här.. blir lite trött på mig själv men den tröttheten går över i ilska på puckot!
Nu lämnar jag den här diskussionen men slutorden: Jag är jättenöjd med maten på mina barns dagis, den är kanon!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Inlägget igår var ej från Puckot, det var ett citat från puckot...

2009-02-24 @ 09:13:50
Postat av: Malin

Jag tycker inte man kunde missförstå det du skrivit alls jag, jag kan dock inte förstå varför folk lägger ner energi på att läsa bloggar om de inte gillar dom.Hamnar jag på en blogg jag inte gillar så går jag helt enkelt inte dit och läser mer eller slösar min enegi på det.Lägg energi på det man gillar istället och själv orkar jag inte bry mig så mycket om vad andra gör hela tiden, jag har fullt sjå att ha koll på mig själv...fniss...Jag har ju inget koll på folket i stan alls jag så jag är väl inte som jag ska antar jag...fniss...

Nä lägg energi på BRA saker och inte de dåliga så sluta tänk på detta nu och skaka av dig det.Se nu till att bli friska och krya istället!

2009-02-24 @ 11:03:14
URL: http://malins-design.blogspot.com/
Postat av: Marica

Jag lyssnar på dej Malin granne!! :-)Och jag håller med, säger som min brors tjej säger LOVE IT OR LEAVE IT!! Min blogg är min blogg <3

2009-02-24 @ 11:42:33
URL: http://maricaaberg.blogg.se/
Postat av: ylvisen

Usch fy va irriterande! Jobbigt sånt där!

2009-02-24 @ 12:58:29
URL: http://www.ylvisen.blogspot.com
Postat av: wivi

Hej!

Jag läste ditt inlägg och det står ju klart och tydligt "TRO"!! Tänk vad ett enda litet ord kan ställa till egentligen och tänk vilka puckon det finns överallt!! Att blogga är en "själslig striptease", man lämnar ut mycket av sig själv och att en del människor inte har samma åsikt som en själv får man räkna med dock ska man inte behöva "ta" rent skitsnack och/eller lögner!! Dessutom anser jag att man inte skriver anonymt, vågar man inte stå för det man vill ha sagt ska man enbart knipa käft!! Kram från en som också drabbas av folks illvilja då & då...

2009-02-24 @ 13:47:26
URL: http://popbajare55.blogg.se/
Postat av: Marica

wivi - tack för ditt inlägg! jag håller helt och fullt med!

2009-02-24 @ 14:16:05
URL: http://maricaaberg.blogg.se/
Postat av: Frida

Här var det fart på kommentarerna:) Det jag vet i denna circus är att Malin ringde o var ledsen för att det stod som det stod, tråkigt att det ska bli så här...hon fick infon från nån som läst bloggen så några missuppfattningar genom "snack på byn" tror jag inte det blivit heller. Nåja tråkigt i alla fall. Ville bara säga vad jag visste...

2009-02-24 @ 16:05:06
URL: http://vlkommentillfridasvrld.blogspot.com
Postat av: Marica

Men läser man som det står så borde det inte kunna bli sådana missuppfattningar.. och eftersom malin läst det själv så hoppas jag att hon är så klok att hon läser det som jag mena! Slut på detta nu!!

2009-02-24 @ 18:27:20
URL: http://maricaaberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0