Borta bra...

... men hemma är allt allra bäst :-)

Nu har vi vart i Halmstad en vecka, eller närmare bestämt i Haverdal som ligger några mil norr om Halmstad!!

Vädret har ju inte varit till min belåtenhet men trevligt sällskap har vi haft,, vi har vart där med med Malin,, Kenneth,, Vera,, Klara och Axel :-) Så vips blev vi family ten :-)  Ja vad har vi gjort då,, gått lite på stan,, vart på lek och buslandet,, grillat,, vart på stranden,, spelat mini golf,, varit på ullared och där var vi inte direkt ensama men fattiga blev vi ;-) och en massa annat,, ja just det vi va ju på Hallandsväderö... det är en historia i sig ;-) vädret vänder snabbt i Sverige om man säger så men god pizza åt vi i alla fall :-) 

Idag innan vi åkte hem åkte vi och köpte en studsmatta till barnen så den håller pappa Fredrik på och sätter ihop nu!! Grabbarna fick pengar av mormor och morfar innan vi åkte och de skulle få köpa vad de ville men eftersom våra barn har allt och lite till men ingen studsmatta så fick det bli en sån :-)

Nu ska jag fortsätta ta tag i att plocka in och tvätta,, sååå skönt när det är gjort!!

Semester.. Vad är semester för dej??

För mej är det att ligga helt stilla på östra stranden i Halsmtad,, strålande solsken och jag blir brunare och brunare.. nähä inte den här sommaren heller....

:-) Kram :-)



Kommentarer
Postat av: En medlem ur family ten ;-)

Ja, vädret vänder snabbt (även humören ;-))

Tack för en supertrevlig vecka, som du skrev i ett sms innan "det är ju sällskapet som gör det" och det har du verkligen rätt i!

Kram kram!

2009-07-26 @ 21:28:24
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Hoppa inte flera samtidigt på mattan bara - det är jättevanligt med frakturer hos barn pga studsmattor ;) Bara en liten obs ;)

Kram på er!

2009-07-28 @ 18:52:55
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0