Nattade

Klockan 19:45 låg alla tre barnen nybadade och nattade i sina sängar och än så länge har ingen sagt ett knyst,, kanske finns ett hopp om rutiner och en vardag även i den här familjen :)

Tre grabbar = Tre olika sagor på kvällen men det är absolut värt det! Egentid och att läsa för sina barn varje dag är det bästa man kan göra för deras språkutveckling,, enligt mig i alla fall!

Imorgon ska Gabriel och Filip börja sitt sista och nästsista år på förskolan --- hur mycket jag gärna inte vill inse det så börjar mina småttingar bli riktigt stora <3 Och nästa vecka börjar Jacob 2:an... åren går alldeles för fort på ett vis (jag vill ju ha mina grabbar små) men å andra sidan har jag bara tre terminer kvar i skolan :) Det tar på´t :) Letar böcker till höstens första kurser tal, skriv och läsutveckling och språkets struktur och variation. Jag hoppas att det ska vara spännande och framförallt givande kurser!Kommentarer
Postat av: Malin - Mamma till h-barn

Vi har faktiskt kanonväder här... sol och varmt :) men det ska bli sämre i morgon så då kanske det blir baka... mamma och pappa kommer i morgon, ska jag skicka med Mari Jungstedts två senaste böcker så kan du kanske åka förbi och hämta dem där någon dag när det passar dig?!Kram min fina vän!

2010-08-16 @ 20:34:09
URL: http://baldersvagen.blogg.se/
Postat av: Sofia

Å vad skönt då baranen kommer i säng i tid. Z somnar aldrig före 21 : ( B somnar vid åtta : ) Jag ska jobba med små barn i höst i Moskva har du något bra tips på bra småbarns litteratur? kram Sofia

2010-08-16 @ 22:24:44
URL: http://sofiabakar.blogspot.com
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Tiden flyger iväg! Men tänk vilka fina pojkar du har, oavsett om de blir stora ;)Stor kram

2010-08-17 @ 00:42:27
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com
Postat av: Malin - Mamma till h-barn

Absolut vännen! Har lite ont om helger i september, något varje helg och K ä borta ganska mycket hela hösten. Han ska gå en utbildning och kommer vara i Bryssel en hel del... :SBöckerna är iaf medskickade hem till Skövde nu så det är bara att du åker förbi när det passar. Jag sa till mamma att lägga ut dem om de åker någonstans så hör av dig så ska jag berätta vart!KRAM på dig fina, fina du!!!

2010-08-18 @ 20:24:10
URL: http://baldersvagen.blogg.se/
Postat av: Malin - Mamma till h-barn

Läste precis din kommentar hos Kikan. Då vet jag vad jag ska bjuda dig på när ni kommer hit nästa gång! :) KRAM!!!

2010-08-18 @ 20:28:01
URL: http://baldersvagen.blogg.se/
Postat av: Kikan

Att läsa för barnen är grymt bra! Mina föräldrar läste alltid för mig när jag var liten och det var det som gjorde att jag började att uppskatta böcker tidigt tror jag. Kram Kikan

2010-08-18 @ 20:49:42
URL: http://hemmahoskikan.blogg.se/
Postat av: Maddo

Läsa saga både individuellt och tillsammans tror jag är bra. Som nattning är det nog en fördel individuellt, annars kan diskussionerna flöda. :DJa, jag åkte till Varbergs kurort själv. :)Kramar!

2010-08-22 @ 08:57:08
URL: http://blogg.dreammaddo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0